دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم چون خیلی ضروری برام
دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم چون خیلی ضروری برام
به این دلیل که شما مودم رو در حالت Bridge گذاشتید و DHCP Server مودم ها هم به طور معمول در این حالت کار نمیکنه به این دلیل لپتاپ شما Ip نگرفته پس باید ip رو دستی ست کنید و برای شیر کردن اینترنت هم باید از قسمت properties کانکشن رو روی کارت شبکتون share کنید تا به اشتراک گذاشته بشه.
بله دوست عزیز روی
Bridge گذاشتم چون اگه این کارو نمی کردم وقتی سیستم و یا کابل لن رو به سیستم وصل میکردم خود مودم خودکار به اینتنت وصل میشد که من نمی خواستم اینجوری بشه (راهی به چز این هم داره که این مشکلات پیش نیاد؟)
در رابطه با آیپی دستی هم باید بگم یه بار به پشتیبانی isp زنگ زدم که تنها یک بار به مشکل وایرلس پاسخ دادن و این ایپی دستی که شما میگیرد رو بهم سر سری گفتن منم انجام دادم ولی بازن نشد اگه شما راهی بلدید که بشه تنظیمات رو روی کرد که هر وقتی که خود بنده میخوام به انتنت کانکت بشم ( با ساخت کانکشن ) میشه لطف کنید راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
باید راه حلی باشه چون خیلی ها رو دیدم که خودشن دستی کتنکت میکنن و وایرسشون هم به همه سرویس میده ولی من تست کرده هم موبایل و هم لبتاپ کانکت میشدن ولی هیچ چیزی باز نمی شد در نت
با تشکر از پاسختون
شما روی کارت شبکه لپتاپ راست کلیک کن Properties رو بزن و در قسمت tcp/ip v4 برو و به صورت زیر ip ست کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و روی کانکشن سیستم هم راست کلیک کن Properties رو بزن و تنظیمات زیر رو انجام بده :
سلام دوستان...
مدتيه كه وقتي توي تنظيمات مودمم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توي قسمت wireless ..... وايرلس رو enable ميكنم كلا ديگه مودم قابل استفاده نيست و هر دوتا چراغ dsl و Internet خاموش ميشه.... ولي اگر enable نباشه از مودم ميشه از داخل خود pc بدون استفاده از wireless استفاده كرد!!!!! مشكل چيه ؟ راهنمايي لطفا ... modem: D-link ممنون.
سلام ذوستان عزیز من یه مودم-Alfex-adsl دارم دفترچه و سی دی گم کردم - سایتی پیداکردم درایورهای گذاشته -چطور پیداکنم چندچیپ هست- پیشایش ازراهنمای تون متشکرم توی اینفو سیستم فقط نوشته کنترل فامیلی-
Last edited by pro get; 05-07-2012 at 00:52. دليل: مشخص نمودن نوع مودم
داداش کوچک تموم سالارهای سایت عزیز دوست داشتنی ام.
مودم دایال آپ منطورتون هست ؟
باید خودتون تست کنید.
سلام
مودم من (Tp-Link 8817) فقط به صورت PPPoE به اینترنت وصل میشه و وقتی اونو به صورت Bridge کانفیگ میکنم Error 691 میده و میگه User و password اشتباه است
به نظر شما چطوری باید مشکل رو حل کنم.
(سرویس Sabanet)
با تشکر
سلام دوستان...
مدتيه كه وقتي توي تنظيمات مودمم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توي قسمت wireless ..... وايرلس رو enable ميكنم كلا ديگه مودم قابل استفاده نيست و هر دوتا چراغ dsl و Internet خاموش ميشه.... ولي اگر enable نباشه از مودم ميشه از داخل خود pc بدون استفاده از wireless استفاده كرد!!!!! مشكل چيه ؟ راهنمايي لطفا ... modem: D-link ممنون.
اگر اطلاعي كسي داره جواب بده لطفا !!![]()
Last edited by koosha202002; 04-07-2012 at 23:12.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)