تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1353 از 1759 اولاول ... 353853125313031343134913501351135213531354135513561357136314031453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,521 به 13,530 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یک مودم d-link 2730u گرفتم که وقتی نصب میکنم مودم رو با سی دی داخل جعبه هیچ مشکلی نداره و همه چیز اوکی فقط وقتی سیستم رو روشن میکنم خودش خودکار به اینترنت وصل که من میخواستم اینجوری نباشه رفتم از داخل تنظیمان مودم ( با زدن کد 192.168.1.1 ) داخل ادونس سنینک و بعد وب سرویش تنظیمات خودشو رو پاک کردم add رو ردم اونجا تنظیم رو گداشتم روی کدینه دقیقا یادم نیست اسمش چی بود با کلمه ی B شروع میشد که این مشکل خودکار رصل شدن حل شد ولی بعد از انجام این کار دیگه وایرلس وقتی کانکت میکنم با لبتاپ کانکت میشه ولی روی ارم کانکت یک علامت تعجب انداخته که هیچ ساتی رو هم باز نمی کنه
    میخواستم ببینم چی کار باید بکنم که بتونم هم دستی کانکت کنم هم وایرلسم درست کار کنه

با تشکر
    دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم چون خیلی ضروری برام

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم چون خیلی ضروری برام
    به این دلیل که شما مودم رو در حالت Bridge گذاشتید و DHCP Server مودم ها هم به طور معمول در این حالت کار نمیکنه به این دلیل لپتاپ شما Ip نگرفته پس باید ip رو دستی ست کنید و برای شیر کردن اینترنت هم باید از قسمت properties کانکشن رو روی کارت شبکتون share کنید تا به اشتراک گذاشته بشه.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به این دلیل که شما مودم رو در حالت Bridge گذاشتید و DHCP Server مودم ها هم به طور معمول در این حالت کار نمیکنه به این دلیل لپتاپ شما Ip نگرفته پس باید ip رو دستی ست کنید و برای شیر کردن اینترنت هم باید از قسمت properties کانکشن رو روی کارت شبکتون share کنید تا به اشتراک گذاشته بشه.
    بله دوست عزیز روی
    Bridge گذاشتم چون اگه این کارو نمی کردم وقتی سیستم و یا کابل لن رو به سیستم وصل میکردم خود مودم خودکار به اینتنت وصل میشد که من نمی خواستم اینجوری بشه (راهی به چز این هم داره که این مشکلات پیش نیاد؟)
    در رابطه با آیپی دستی هم باید بگم یه بار به پشتیبانی isp زنگ زدم که تنها یک بار به مشکل وایرلس پاسخ دادن و این ایپی دستی که شما میگیرد رو بهم سر سری گفتن منم انجام دادم ولی بازن نشد اگه شما راهی بلدید که بشه تنظیمات رو روی کرد که هر وقتی که خود بنده میخوام به انتنت کانکت بشم ( با ساخت کانکشن ) میشه لطف کنید راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
    باید راه حلی باشه چون خیلی ها رو دیدم که خودشن دستی کتنکت میکنن و وایرسشون هم به همه سرویس میده ولی من تست کرده هم موبایل و هم لبتاپ کانکت میشدن ولی هیچ چیزی باز نمی شد در نت

با تشکر از پاسختون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما روی کارت شبکه لپتاپ راست کلیک کن Properties رو بزن و در قسمت tcp/ip v4 برو و به صورت زیر ip ست کن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و روی کانکشن سیستم هم راست کلیک کن Properties رو بزن و تنظیمات زیر رو انجام بده :

6. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان...
    مدتيه كه وقتي توي تنظيمات مودمم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توي قسمت wireless ..... وايرلس رو enable ميكنم كلا ديگه مودم قابل استفاده نيست و هر دوتا چراغ dsl و Internet خاموش ميشه.... ولي اگر enable نباشه از مودم ميشه از داخل خود pc بدون استفاده از wireless استفاده كرد!!!!! مشكل چيه ؟ راهنمايي لطفا ... modem: D-link ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام ذوستان عزیز من یه مودم-Alfex-adsl دارم دفترچه و سی دی گم کردم - سایتی پیداکردم درایورهای گذاشته -چطور پیداکنم چندچیپ هست- پیشایش ازراهنمای تون متشکرم توی اینفو سیستم فقط نوشته کنترل فامیلی-
    Last edited by pro get; 05-07-2012 at 00:52. دليل: مشخص نمودن نوع مودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داداش کوچک تموم سالارهای سایت عزیز دوست داشتنی ام.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام ذوستان عزیز من یه مودم-Alfex- دارم دفترچه و سی دی گم کردم - سایتی پیداکردم درایورهای گذاشته -چطور پیداکنم چندچیپ هست- پیشایش ازراهنمای تون متشکرم توی اینفو سیستم فقط نوشته کنترل فامیلی-

مودم دایال آپ منطورتون هست ؟
    باید خودتون تست کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض مشکل در اتصال به حالت Bridge

سلام
    مودم من (Tp-Link 8817) فقط به صورت PPPoE به اینترنت وصل میشه و وقتی اونو به صورت Bridge کانفیگ میکنم Error 691 میده و میگه User و password اشتباه است
    به نظر شما چطوری باید مشکل رو حل کنم.
    (سرویس Sabanet)
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان...
    مدتيه كه وقتي توي تنظيمات مودمم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توي قسمت wireless ..... وايرلس رو enable ميكنم كلا ديگه مودم قابل استفاده نيست و هر دوتا چراغ dsl و Internet خاموش ميشه.... ولي اگر enable نباشه از مودم ميشه از داخل خود pc بدون استفاده از wireless استفاده كرد!!!!! مشكل چيه ؟ راهنمايي لطفا ... modem: D-link ممنون.

اگر اطلاعي كسي داره جواب بده لطفا !!
    Last edited by koosha202002; 04-07-2012 at 23:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •