خب جی بگیرم...بهترین مدل تا یک میلیون چیه؟
بعد این مدل بدون لنز عکس هاش چطوره؟
خب جی بگیرم...بهترین مدل تا یک میلیون چیه؟
بعد این مدل بدون لنز عکس هاش چطوره؟
سلام دوست عزیز...
حدود 2 ماه هستش که در مورد 5 دوربین زیر تحقیق میکنم و اکثر صحبت های دوستان و اساتید همین فروم و فروم های خارجی رو خوندم، و تمام مقایسه های سایت ها رو دیدم...
لیست دوربین ها:
1- Panasonic Lumix DMC-FZ150
2- Nikon CoolPix P510
3- Canon PowerShot SX40
4- Sony Cyber-shot DSC-HX200V
5- FujiFilm FinePix HS30 EXR
برداشتی که من از نتیجه هام (با توجه به انتظاراتم) داشتم این بود که FZ150 واقعاً بهترین دوربین در این کلاسه ! هم از نظر عکس و هم امکانات و هم فیلمبرداری فوق العاده...
اگه بتونید بودجه رو بالاتر ببرید و FZ150 بگیرین واقعاً عالی میشه، و اگه خواستین توی محدوده P510 هزینه کنید، یا همون P510 رو بگیرید یا SX40 !
SX40 یکم ارزونتره و عکسای خوبی هم میگیره و امکاناتشم خوبه ! ولی شخصاً از خوش دست بودن نیکون و امکانات و کیفیت عکساش و ثبات عکساش توی زوم بالا خیلی خوشم اومد !
ولی این زوم 42x نیکون آدم رو دیوونه میکنه و اینم بگم که نسبت به مدل قبلی خودش واقعاً از نظر کیفیت عکاسی پیشرفت کرده...
شخصاً سمت فوجی نمیرم ! عکسش خوبه ! ولی فیلمبرداری واقعاً بده ! چون زوم دستی هست، یکم مشکل لرزش و فوکوس پیش میاد که این مورد برای من خوب نیست ! باید دید انتظارات شما چیا هستش...
راستی ! P510 با اینکه 16.8 مگا پیکسله، ولی عکساش خیلی خیلی خوبه... و وقعاً پردازش تصویر خوبی داره...
دوستان این موارد فقط نظر شخصی بنده هستش و ممکنه کاملاً اشتباه باشه...
موفق باشین...![]()
مرسی از دوستان لطف کردین فقط حدود قیمت fz 150 چنده؟!
مرسی
آقا امیر عزیز،
قیمت چند مدلی رو که هفته پیش داشتم به این صورته:
FZ150:
1.050 تا 1.150 با گارانتی شرکتی بانیان که نمایندگی اصلی پاناسونیک هستش...
P510:
870 تا 900 با گارانتی ایده آل و 910 تا 930 با گارانتی نیکو نگرش و یک سال بیمه
SX40:
800 تا 870 با گارانتی ایده آل
موفق باشید...![]()
قیمت لنز 18 200 چنده ؟
اگه دسته دومش را گیر بیارم چند بخرم خوبه سرم کلاه نذارن ؟
با سلام
دوستان میخواستم سه پایه برای HS20 EXRبگیرم چه مارکی پیشنهاد میکنید زیر 50 تومن و یه سوال هم دارم
بال هد چی هست و چه کاری انجام میده ؟؟؟؟کسی میتونه راهنمایی کنه
برای سه پایه ضرروی هست بال هد هم بگیرم ؟؟؟؟؟
خیلی شبیه هم هستند اما 115 کمی بهتره
نه هیچ کدوم Aperture priority و Shutter priority رو نداره
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرید خوبه
بله گزینه های زیادی نیست sx240 بهترینه برای شما ، البته نباید دست بچه ها بدید
SX40
بی شوخی منطقی ترین دوربین الان اینه
تا یک میلیون برای دوربین چی بگیرم..هدفم هم گرفتن عکسهای آتیله ای و هنری با کیفیت بالا..مثل همینهایی که بچه ها میگیرن با کیفیا میزارن فیس بوک
گرچه از عکاسی حرفه ای آشنایی ندارم
دوستان گفتن میتونی تا 1 یک بدنه بگیری بقیه پولتو بزاری برای لنز
میخواستم ببنم تا همین یک میلیون چی بگیرم..بعد دوربینی که تا 1 میگرم چه عکسهای میگیره (بدون لنز )
ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
Nikon AF-S 18-200 VR II F3.5-5.6 G ED
1850
ولی احساس مسکنم اطلاعات شما از DSLR خیلی کمه و یه مقدار برای خرید لنز دارین عجله میکنین
چند ماهی با دوربین کار کنین و ببینین علایق شما در چه زمینه ای هست بعدا برای همون انتظارات لنز بخرین
ضمنا 18-300 هم به قیمت 1000 دلار توی راهه و فکر میکنم حداقل از نظر رنج گزینه بهتری نسبت به این لنز باشه
بال هد وسیله ای هست که روی سه پایه بسته میشه و کاربرد های مختلفی داره مثلا بال هد مخصوص پانوراما و ...
سه پایه های ارزون قیمت روی خودشون بال هد معمولی دارن
بستگی به سطح عکاسی و پول شما داره سه پایه و هد خوب حدود 500 تومن قیمت دارن که فکر کنم میشه معادل قیمت دوربین شما!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)