منظور از پلاگین یعنی چه و پوشه ای من دانلود کردم در ان کلی فایل از قبیل , cheat db و cwcheat.prx و CWCHEAT.INI و غیره موجود است و چه جوری من پلاگین را فعال کنم می شه بیشتر توضیح دهید
منظور از پلاگین یعنی چه و پوشه ای من دانلود کردم در ان کلی فایل از قبیل , cheat db و cwcheat.prx و CWCHEAT.INI و غیره موجود است و چه جوری من پلاگین را فعال کنم می شه بیشتر توضیح دهید
پلاگین همون افزودنیهای مجازهکه باعث میشه دستگاه بتونه بعضی از کارا انجام بده........
یه پوشه توی شاخه اصلی موریت بساز به نام SePlugins و cwcheat.prx رو توش کپی کن..........
راستی مدل دستگاه و فریمور رو هم بگو...........
مدل دستگاه من psp go با فریمور 6.35 در مموری کارت من پوشه ای به نام SePlugins موجود است یعنی دو تا پوشه به این نام باشد البته دو تا پوشه به یک نام موجود اختلال در عملکرد نمی شود
یه دونش کافیه..........
همون کارایی رو که بالا گفتم انجام بده،به احتمال زیاد حل میشه،البته فکر نکنم این پلاگین روی Go خوب کار کنه.........
یا حق
سلام...
بخش دانلود بازی های psp غیر فعال هست...
میشه یکی بازی wwe all stars با فرمت ISO و لینک مستقیم یکی قرار بده....
ممنون میشم..
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بگید ازچه پلاگینی و یا چگونه کد تقلب در pspgo وارد و یل نصب کنم با تشکر
کلا هنوز پلاگین خوبی برای Cheat در Go نیومده........
اصلا کلا روی 6.35 و Go پلاگین خوب کار نمیکنه.......
درود بر همه
من 3000 دارم با فریمور 5.03 prome-2. آخرین فرمویری که -- شده چیه؟ اگر اره تغییرش بدم؟ یا همین خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)