این رو خوب اومدیاومدمیم و زدی اونم بن کردی![]()
من فکر کنم اکانتم بن شده چون mklol استفاده می کردم.نترس بن نمیشه![]()
این رو خوب اومدیاومدمیم و زدی اونم بن کردی![]()
من فکر کنم اکانتم بن شده چون mklol استفاده می کردم.نترس بن نمیشه![]()
آقا اینو اشتباه گفتم
امروز corki گرفتم فهمیدم که منظورش از 10% true! مقدار attack اش عه نه مقدار دمیجی که میزنه
خیلی بخواد true dmg بزنه 35 تاس :|
بعد حساب کردم فهمیدم که اگه vayne بخواد بعد از هر 3 تا ضربه 8% max hp بزنه اگه طرف 2000 تا hp داشته باشه میشه 160 تا true
خب اگه corki هم 3 دفعه بزنه میشه 100
پس vayne خیلی بهتره
من همون اول سیزن 40 گیم فقط رنک بازی کردم کلا با رنک رابطه خوبی ندارم اصابم زود خورد میشه. اما این تیم بیلدر رو خیلی خوب کردن هرچقدر با یه چمپ پرو بازی کنی بازیکنایه در سطح خودت میده . جلو من همیشه دایمون میفته 1 بار هم یه maokai چلنجر افتاد![]()
سلام دوستان من یه مشکل دارم وقتی میخاد بره اونجایی که 10 تا چمپ رو نشون بده قبل از شروع بازی یهو در میزنه
یهو ریوت آموزش میده که repair اگه نشد ریپیر کنی دوباره نصب کن
لا مصب ریپیرم نمیشه و این ارورو میده همیشه
دقت کنید repair همیشه سز فایل cg.dll متوقف میشه و این ارورو میده تاحالا 5 بار امتحان کردم
آخه بی صاحاب ما با ترافیک ماهیی 8 گیگ چجوری 5 گیگ یا 7 گیگ دان کنیم ؟ ؟ ؟ ؟
میخاستم ببینم چه کنم یعنی چاره ای نی ؟ ؟ ؟
دوستانی که هی فرتو فرت دارین chat ban میشین به احتمال زیاد شما perma ban شدین رفته پیکارش اونقدر به بنده های خدا حرف زدین من که هر کی بهم حرف میزنه فقط به خدا میسپارمش.دیگه بهتره تو فکر چت و مت نباشین و از گذشتهتون احساس ندامت بکنین شاید روزی رستگار بشین و خدا شما رو بخشید تا ریوت هم شما رو بخشه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
در جواب پست بالایی:
یه راه حل توپ و بدون هزینه از اقوام یا دوستان نسخه ی سالمو بگیر.
پیشنهاد: همیشه هم یه back up داشته باش اگه موقع اپدیت گندش در اومد از اون استفاده کنی تا نری 500 الی 600 مگ و در بعضی مواقع 2 الی 3 گیگ دانلود کنی.
Last edited by daniel'; 08-08-2014 at 19:49.
آره منم قبلا فوشای ناجور میدادم هی چت بن میشدم سعی میکردم از چت هام خوب استفاده کنم که هر 4 دقیه 1 بار که بهم چت میده بتونم بهینه سازی کنم به همه فوش بدم مثلا تو یه چت:
Varus nooob leona FKing noob zed stupid rangar troller
ولی چن وقته کم فوش میدم دیگه چت بن نمیشم اعصابم راحته![]()
اقوام و دوستان در دسترس نیستند و lol ندارند)))))))))))))))))))))))))
![]()
من که فقط aram بازی میکنم. جالبیش هم اینه که هر چمپی که بت میده باید باش بازی کنی این طوری خودت باید player باشی نه فقط از یه چمپ قوی استفاده کنی..![]()
من یک راه حل توپ دارمهر وقتم آپدیت اومد حال آپدیتم نداشتین اینکارو بکنین برین اسپک
این مسیر توی پوشه های بازی برو: League of Legends\rads\projects\lol_air_client\releases\0.0. 1.101
فایل S_OK رو داری اگه اونجا هستش اونو کپی بکن توی این مسیر
League of Legends\rads\projects\lol_game_client\releases\0.0 .0.243
اگه جواب داد بهم بگو آخه من خودم روی این Cow Girl MF گیر میکرد این کارو کردم درست شد تنها کاریم که کردم این بود ریپیر زدم خراب شد
من chat ban شدم 50 تا بازی بعد دیگه بچه ی خوبی شدم بعد بازی کردم تا رسید به 30 تا دیروز امروز که بازی کردم گفت یکی مونده بازی کردم تموم شد فک کنم اگه ادم بشید تخفیف میده![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)