بابا من تا همین 1 ساعت پیش داشتم تا 500 کیلو بایت دانلود میکردم. 70 چیه. دقیقا معیارشو میشه توضیح بدین.
محتوای مخفی: نمایش
بابا من تا همین 1 ساعت پیش داشتم تا 500 کیلو بایت دانلود میکردم. 70 چیه. دقیقا معیارشو میشه توضیح بدین.
محتوای مخفی: نمایش
این عکست که با عکس قبلی فرق کرد؟از سر خط تست کردی؟تو این عکس میگه خطتت تا 5 مگابیت هم جواب میده.یعنی سرعت دانلودت تا 640 کیلوبایت هم میتونه زیاد بشه.اصلا الان خطتت روی چند بسته شده؟4مگابیت؟در هر صورت وضعیت نویزت بده.یعنی از چیزی که الان روش بسته شده نمیتونن دیگه بیشتر بهت بدن.عدد جلوی snr نسبت سیگنال مفیدت به نویز رو نشون میده.که هرچقدر بیشتر باشه بهتر است و یعنی نویز کمتری داری.که به دسی بل هستش.(برای شما به دهم دسی بل نوشته یعنی باید عددت رو به 10 تقسیم کنی)زیر 10 دسی بل بد هستش و احتمال قطع شدن چراغ لینکت هست(گرچه تا 6 دسی بل هم دیدم که جواب داده)و بین 10 تا 20 دسی بل خوب هستش و از 20 دسی بل به بالا هم عالی هستش.عدد جلوی attenuatoin هم مقدار میرایی و از بین رفتن سیگنال مفیدت در طول راه بین کامپیوتر شما تا مرکز مخابراتی رو نشون میده(که البته در اصل نویز اصلیتو اون نشون میده و با تقسیم اون عدد بر 13.8 میتونی فاصله کابلی بین خونتون تا مرکز مخابراتی رو به کیلومتر به دست بیاری)که هر چقدر کمتر باشه بهتر است.معمولا زیر 40 دسی بل خوب هستش و بین 40 تا 50 معمولی هست و از 50 بیشتر هم که بد هستش.هر چقدر پهنای باند بره بالاتر عدد snr کمتر میشه.پس برای شما پهنای باندی که الان برات بستن حداکثر مقداری هست که میتونی داشته باشی چون اگر بیشترش بکنن عدد snr ات میاد زیر 10 دسی بل و امکان خاموش شدن چراغ لینکت خیلی زیاد میشه.(راستی اون عدد جلوی attainable rate هم حداکثر مقدار پهنای باندی که خطتت میتونه داشته باشه رو نشون میده که خیلی وقتها دقیق نیست و نمیشه بهش اطمینان کرد.اما یک معیار حدودی به آدم میده)
Last edited by david-ebi; 08-09-2014 at 16:46.
پشتیبانی گفت برو نویزت رو کاهش بده. مگه میشه؟؟؟
اگر نویزت به خاطر سیمکشی بد داخلی خونتون باشه آره میشه کمش کرد.برای همین گفتم برو مودمت رو بزن سر خط ورودی تلفن که معمولا جلوی در خونه است و باز معمولا یک پریز هست یا شایدم پریز نباشه و مستقیما به کابلی که اومده تو خونتون وصل شده باشه و در هر صورت باید مودمت رو به سر کابل اصلی ورودی بزنی و ببینی مقدار snr ات بیشتر میشه یا نه.اگر بیشتر شد اونم در حد نسبتا زیاد یعتی حداقل 4 دسی بل به بالا که از سیمکشی بد داخلی منزلتون هست اما اگر تغییری نکرد یا حداکثر 1 یا 2 دسی بل بیشتر شد که مربوط میشه به مشکلات مخابرات و isp ات که متاسفانه میتونم بگم هیچ کاریش نمیشه کرد.![]()
. با این یکی مشکلی ندارم. کاشکی شبانش درست بشه. اعصابمو خورد کردن دیگه. اون از های وب. اون از مخابرات حالام این!
متاسفانه منم که امروز با یکی از کارشناسای فنی صبانت صحبت میکردم میگفت حالا حالا ها خبری از خوب شدن سرعت شبانه نیست تا موقعیکه باز سیاست شرکت بیاد روی جلب مشتری زیاد.میگفت فقط شاید در ماههای آینده سیاست محدود سازی رو به شکل دیگه ای تغییر بدن. اما اینکه دوباره مثل یک ماه پیش بشه خدا میدونه باز چه موقع چنین تصمیمی بگیرن.
من 6 تا شرکت تاحالا عوض کردم معمولا سیاست شرکت ها به این صورته یک کاری میکنن یوزرهای شرکت های دیگه رو جلب میکنن بعد دانلود شبانه رو ...... توش دانلودر ها رو میریزن بیرون دو نوع یوزر وجود داره اول ادمهایی مثل عموی من که شرکت دارن در سال کل مصرفشون نیم گیگا بایت بیشتر نیست ایمیل و صورتحساب از اینترنت میگیرنو میفرستن اصلا دانلود منیجر رو دستگاهاشون نصب نیست از 30 گیگ سالیانه 29گیگو نیمشو زیاد میارن ساعت 5 شرکتو میبندن میرن خونه دانلود شبانه هم اصلا نمیدونن چی است دوم ادمهایی مثل من که شبی 700-600 مگ دانلود دارن اونم هرشب (چند سریال رو از اینترنت دنبال میکنم) با طول باندی که امثال من مصرف میکنن میتونن 10 تا مثل عموی من رو ساپورت کنن پس یوزرها رو با طرح فروش تابستونی یا کلک های دیگه جمع میکنن امثال من رو با محدودیت میندازن بیرون بقیه رو نگه میدارن مثلا 3 هزار تا پورت ازاد میشه دوباره 1000 تا مثل عموی من 2 هزارتا مثل خودم همینجوری ادامه میدن در محور زمان کل مجموعه پر میشه از امثال عموی من اینجوری با حد اقل طول باند حد اکثر میزان یوزر رو دارن با پایین اوردن هزینه طول باند سود دهی بالا میره امروز با شرکت تماس گرفتم
Last edited by sunmaster_7; 08-09-2014 at 20:44.
گفتم چند شبه سرعت من شده 15 کیلو بایت گفت دانلود شبانت چقدر بوده گفتم 4 ماه 70 گیگا بایت گفت چند گیگ خریدی از ما گفتم 30 گیگ گفت بیشتر از خریدت تاحالا دانلود کردی کلی هم حجم برات مونده گفتم این سیستم دانلود شبانه کی درست میشه گفت موقتا اینجوری است گفتم کی درست میشه گفت دیگه نمیشه همیشگی است گفتم عزیز بالاخره کدومش؟ همیشگی یا موقت؟؟ گفت این جریان رو شروع کردن بطور امتحانی ببینن چطور میشه بعد تصمیم میگیرن راجع به دائمی شدنش ((که یعنی هنوز وقت داریم)) یک حرف جالبی هم زد گفت ما طول باند رو ازاد گزاشتیم بعضی ها رحم نکردن هی 100 گیگ و 200 گیگ دانلود کردن ما هم محدود کردیم گفتم عزیز من دانلود ماهیانه ام 17-20 گیگ است یعنی 4 ماه من به 100 گیگ نمیرسه من چرا باید محدود بشم گفت یک عده بیش از حد سواستفاده کردن یکبار تو نمایندگی شاتل همین دعوا رو کردم با مسئول بی پدرمادرش گفت یک عده هی دانلود میکنن وقت هم نمیکنن ببینن گفتم به شماچه که ما وقت داریم فیلمامونو ببینیم یا نه اما الان فکر میکنم انصافا اگر ما بیکار هم باشیم صبح تاشب هم فقط فیلم ببینیم بازم 200 گیگ فیلمو سریالو نمیشه تو یک ماه دید هی دانلود میکنن چون مفته بعد امثال من ماهی 17 گیگی باید سرعتمون بشه 15 کیلو بایت. شرکت های اینترنتی فقط فکر سود بیشترن درست. اما خیلی از ما مخصوصا بعضی یوزرهای همین سایت هم بی تقصیر نیستن چندصد گیگ چند صد گیگ رایگان دانلود کردید حالا ما باید تاوانشو بدیم
ایرانیها عاشق دانلودند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مطلب رو برای دو گروه میذارم
اول برای اوناییکه میگن سرعت بالا باشه افراد زیادی نیستن
که دانلودر باشن یا بعد از چن وقت سیر میشن
دوم برای سرویس دهندها که حواسشون باشه اول فکر کنن
می تونن برای همیشه سرعت بالا با دانلود رایگان سرعت بالا بدن
بعد از این فردین بازیا بکنن و کاربران رو اذیت نکنن
صبانت هر زمان مشتريهاش زياد ميشن (که الان اين اتفاق به ویژه بخاطر ارايه سرويساي 8 و12 مگ افتاده)
شبانه رايگان رو کامل محدود ميکنه و این محدودیتو ادامه میده تا زمانی که مشتریهاش ریزش میکنن وبه سمت شرکتای دیگه میرن!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)