من 256 دارم اصلاً این خبر ها نیستتوی این چند ماهی که من گرفتم اوایل نزدیک 2-3 هفته خیلی خوب بود و سرعت 190 بود بعد چند ماه سرعت کم شد در حد 30 . الان دوباره یه چند هفته ای هست رفته بالا بهتر شده .
من 256 دارم اصلاً این خبر ها نیستتوی این چند ماهی که من گرفتم اوایل نزدیک 2-3 هفته خیلی خوب بود و سرعت 190 بود بعد چند ماه سرعت کم شد در حد 30 . الان دوباره یه چند هفته ای هست رفته بالا بهتر شده .
دوستان انگار یکی از ترفند ها برای دانلود بیشتر از 3 گیگ دانلود از تورنت هستش !
البته یکی از دوستام میگفت !! میگفت که اونم اگه معمولی دانلود کنه کمتر از 2 گیگ هستش ولی با تورنت بیشتر از 3 گیگ دانلود میکنه !!!
من که کلی دانلود دارم و نتونستم تست کنم !
البته یه شب بین 1 - 2 تست کردم که از لینک مستقیم با 40 کیلو دانلود میکردم ولی از تورنت با 70-80 کیلو !
لطفا تست کنین و نتیجه رو حتما بگین
نه خب این مدت که پارس آنلاین برا همه کند بود !!!
یعنی شما میگید سرعتش حداکثر 190ه ؟؟؟
بله 256 نهایت 190 میره
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
پارس انلاین امشب قطع میشه ؟
سلام
یه مطلبی بود که میشد سرعت تورنتو افزایش داد اما طرف نتونسته بود معمولی رو زیاد کنه. من زیاد با تورنت و ... کار نکردم.
دقیقا ! sb4200 و sb5100 موتورولا رو -- کرده بودن ولی میگفت از روش DHCP force میشه خیلی های دیگش رو هم uncap کرد.
شاید به این دلیل که رفاهشون بیشتر هست کمتر دنبال این چیزا باشن اما هکرهای اصلی که کار و زندگیشون هکه این دلیل براشون صدق نمیکنه! قبول دارم که اینترنت ما کم سرعت و کم کیفیت و گرون هست. یه چیزی هم هست اونا خودشون به فکر ارتقای خودشون بودن، تلاش کردن و به نتیجه رسیدن. ما هم اگه منتظر باشیم که
کس دیگه ای بخواد بیاد، خبری نیست !
Last edited by S E V E N; 01-12-2011 at 16:42.
امیدوارم این تغییراتی که قراره بدن این یه ساعت و نیم دانلود شبانه که اضافه می افته از 12.30 تا 6.57 خراب نشه
اونا پول ملتشونو بجای اینکه توی کشورای دیگه خرج کنن . صرف پیشرفت خودشون می کنن . والسلام نامه شد تمام.![]()
اونا مثل آمریکا !![]()
این پارس آنلاین هم شبانه و روزانش باید یوزر و پس بزنیم یا اتوماتیک مثل شاتل باید تعویض بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)