سلام دوستان ، من برای منزل درخواست اینترنتی دادم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم و خیلی به adsl نیاز دارم ، میشه بگین که چطوری میتونم از شاتل adsl رو بزودی بگیرم ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان ، من برای منزل درخواست اینترنتی دادم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم و خیلی به adsl نیاز دارم ، میشه بگین که چطوری میتونم از شاتل adsl رو بزودی بگیرم ؟
خب باید فاکتورت رو تا قبل از اتمام دوره بدی
تا 7 دی هم میشه نه 8 دی
البته دیرتر هم بدی مورد نداره
تو هر وقت سرویست قطع شد برو پول دوره بعد رو بده اینجوری بیشتر حال میده![]()
زنگ بزنی سریعتر کارتو راه میندازند
اینم شمارش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خواهش میکنم
ببین این دوره ی شما تا 8 دی ادامه داره
باید قبل از اینکه 8 دی تمام بشه هزینه سرویس دوره ی بعد را بدی
اگه پرداخت کردی که هیچی درغیر اینصورت روز 9 دی که دوره ی جدیدت شروع میشه اینترنت قطع میشه
حالا اگر قطع هم بشه ایرادی نداره مثلا شما 10 دی هم که پرداخت کنی سرویست وصل میشه ولی اینطوری ضرر میکنی چون پول 9 دی را دادی در صورتی که استفاده نکردی
اون "مهلت پرداخت" هم الکیه برای اینه که 2 روز پول را زودتر بگیرن![]()
واقعاً داره واسم ثابت میشه شاتل قاطی داره!!!!!!!!!
دیروز که الکی از ترافیکم کم میکرد حالا امروز داره جبران میکنه یکدهم چیزی که مصرف میکنم واسم کنتور میندازه![]()
سلام
داداش شما چنوقته ازین مودم استفاده میکنی ؟ راضی هستی ؟ مشکلی نداشتی باش ؟
15 تومن اختلاف قیمت !!دمشون گرم. اگه انقده اختلاف قیمت داشته باشه که حتما خودم میخرمش فقط یه لطفی میکنی مدل مودم رو بطور کامل بگی .
یس اگه مشکل افت سرعت فقط برا شب هستش و روزا اوضاع ردیفه . فقط میمونه سرویس Art 1 که ایشالا همینو میگیرم .
خیلی گلی داداش
یس این افزایش سرعتم کلکشونه که کاربرا سریع ترافیکشون نموم شه، برن اضاف بخرن احتمالا دیگه.
3- ایول. به کجا زنگ بزنم داداش ؟؟
4- داداش کلا نظرت نسبت به Art 1 چیه ؟ تو شرایط نورمال سرعت دانلودت چنده ؟
![]()
این شمارشه کلی خانوم اونجا هستند فقط جوا شمارو بدند
بستگی به منطقه مخابراتیت داره و سروری که ازش دانلود میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی از RapidShare دانلود میکنم سرعت ثابته 21KB
اما از جاهای دیگه هم دانلود میکنم نوسان داره و میانگشن همون 21KBه
در کل راضیم چون افت سرعت و قطعی ندارم
در ضمن برای سرویس های ART هم بگم یه سرویس بالاتر آپ میکنن یعنی شما پول ART1 رو میدید اما سرعت و ترافیک ART2 رو به شما میدهند(برا ما که اینجوری بود برا شما هم ان شاالله باشه
)
سلام دوستان ...
من فردا میخوام برم سفارش بدم چه چیزی لازمه چه مدارکی میخوان ..
بعد چجوریه
1همونجا میان مودمو وصل میکنن یا بعدش
2از کی وصل میشه
3 چه قد تو نوبتیم پول شارژش رو کی میگیرن
4پول نصب مودمو چی همونجا میگیرن یا اومدن نصب کردن بعدش میگیرن ..
مرسی...
شما زنگ بزن شرکت خودش آدرس میگیره فرداش میدند پیک مودم رو با قراردادها میاره پولشم همونجا میگیره میره
کارای اداریتون از وقتی قراردادتون میرسه شرکت شروع میشه تو این تاپیک با توجه به گفته های بچه ها برا بعضی ها تا 40 رو هم کشیده اما برای خود من 6 روز طول کشید
پول شارژ رو هم هر ماه باید قبل از اتمام دوره قبل بریزی(شما که اولین بارته همون موقع گرفتن پول مودم و نصب پول شارژ رو ازتون میگیرند)
سلام مجدد .
وفتی درخواستم رو ارسال کردم براشون گفتن که تا چنروز دیگه یه ییک رو با فرارداد میفرستن . وقتی اون ییک اومد کلا چی باید بشون بدم . خودش که فقط کیی شناسنامه صاحب خط و آخرین قبض یرداختی رو گفت . چیز دیگه ای هم لازمه ؟ یول رو یس کی میگیرن ؟ موقع راه اندازی نهایی کل یول رو میگیرن یعنی ؟
هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)