سلام یه مودم بدون وایرلس 4 پورت چی پیشنهاد میدید؟
دوستان نظری ندارین ؟
دوستان نمیخاین نظر بدین ؟
سلام
من می خوام یه مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم،مطمئن نیستم بتونم کانفیگش کنم.مدمی که الان دارم استفاده می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل رو بلدم به طور دستی کانفیگ کنم،طوری که به من گفتن کانفیگ کردن مدم های D-Link تقریبا مثل همدیگن.میخواستم بپرسم این مدم 2750u با 2520 چه فرقی از لحاظ کانفیگ داره؟یعنی چه کار اضافه ای تو کانفیگش داره؟ چیزی هست که شما بتونین براحتی به من حالی کنین؟!
دوست عزیز DLink میخای بگیری سری N بگیر بهتر از سایر مدلهاشه من خودم دارم استفاده میکنم تا بحال هیچ مشکلی نداشته کانفیگش هم بسیار راحته .....
سلام . من مودم ADSL TP-link TD-w8901G دارم
دیروز برق رفت وقتی اومد دیگه با wireless کانکت نمیشه . فقط با کابل کانکت میشه . مشکل چیه !؟ !؟
خواهشا کمک کنید
دوست عزیز مودمت رو یکبار ریست کلی کن بعد از اول کانفیگش کن مشکلت برطرف میشه این مورد قبلاً برام پیش اومد که با این کار برطرف شد .
این کارو انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد .
منظورت اینه که در حالت ruting نمیتونی وصل بشی ؟
اگه اینطوره و فقط در حالت کانکشنی وصل میشی نت مودمت ایراد برداشته باید بدیش تعمیرش کنن یا مودمت رو عوض کنی ...
سلام. من يه مودم adsl دارم که وايرلس هست و مارک لينکسيس ولى انگار با تبلت سامسونگم مشکل داره يعنى هى تبلتم رو بعد از چند دقيقه disconnect ميکنه. اين مشکل رو با آيپد نداشتم. ممنون ميشم کمک کنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)