تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1352 از 2365 اولاول ... 35285212521302134213481349135013511352135313541355135613621402145218522352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,511 به 13,520 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر دوستان راجب به چنجر ناکامیچی مدل Nakamichi MB-75 چی هست؟ یک مورد آکبند ساخت ژاپن برای خرید پیدا شده آیا 650 ارزش خرید داره ؟ این دستگاه چنجری است که 6 عدد CD صوتی در خود هد یونیت قرار میگیره و نیازی نیست که چنجر را در صندوق عقب قرار بدهید خود هد یونیت قابلیت ذخیره 6 عدد CD را دارد فقط MP3 پخش نمیکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک مشخصات:

لینک زیر:

سلام دوست عزيز.
    برند ناكاميچي قبلا توسط شركت جم وارد ميشد.برند مطرحي هست و صداي خوبي داره. من مدل Z40 رو يكهفته داشتم.ولي مشكلي كه اين برند داره تابع قوانين كپي رايت هست و با CD هاي رايت شده اغلب مشكل داره و بايد CD اورجينال داخلش قرار بگيره.به نظر من اگر Orginal گوش ميكني بله ارزش داره.
    Last edited by hamidR15; 08-12-2013 at 20:43.

2. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

یا حسین مظلوم ..........

این موتور جت هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه میخواین موشک ناسا هوا کنید .
    ..................
    خوب داداش گلم اگر خوب نیست . بهترین باند خربزه ای تو ایران ( به جز محصولات ادیو سیستم + گلیدن + MTX و ک لا این برند های کم جا افتاده کدوم بهتره )

بودجه تا 450
    سلام
    ببین دوست من
    اینجا دوستان نمیتونن بگن کدوم بهترینه!فقط یه مشاوره !
    چون هر کامپ یا کواکسیالی ممکنه یه نوع صدا داشته باشه
    مثلا من از صدای گرم خوشم میاد ممکنه یکی دیگه از صدای کریستالی خوشش بیاد
    اینجا دوستان بهترین هارو پیشنهاد میدن و فقط سعی میشه که شما با اطمینان کامل خرید کنید و به اصطلاح سرتون کلاه نره!
    بهترین کار اینه که با توجه به بودجتون برید توی فروشگاه های سیستم صوتی و صدای باند های مورد نظرتون رو بشنوید بعد با توجه به سلیقتون انتخاب کنید.

4. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xperia990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    mashhad maybe

پيش فرض

سلام، من سه ماه پیش kenwood kdc-U356B خریدم، چند روز پیش کلا ضبط دزدیدن...
    یکی از دوستام یک jvc داره اصل کره که panel روش دزدیده شده، سه سال کار کرده رو ماشین 1 سالی هم هست که یه گوشه افتاده.(یادمه همی چیز میخوند(تصویری هم ساپورت میکرد) و آمپلی فایر اینا هم، هم)
    ارزش دارد آیا؟ فقط پنل خودش روش کار می کنه؟ یا یه خانواده خواص روش کار میکنه؟
    Last edited by xperia990; 09-12-2013 at 12:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام، من سه ماه پیش kenwood kdc-U356B خریدم، چند روز پیش کلا ضبط دزدیدن...
    یکی از دوستام یک jvc داره اصل کره که panel روش دزدیده شده، سه سال کار کرده رو ماشین 1 سالی هم هست که یه گوشه افتاده.(یادمه همی چیز میخوند(تصویری هم ساپورت میکرد) و آمپلی فایر اینا هم، هم)
    ارزش دارد آیا؟ فقط پنل خودش روش کار می کنه؟ یا یه خانواده خواص روش کار میکنه؟
    عزیز اول برو دنبال پنل اون پخش ببین اصن گیر میاد اگه گیر اومد بردار باید ببینی چی توی بازار هستش و روش تست کنی ببینی جواب میده یا نه

Sent from my HTC One X using Tapatalk

7. 4 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام خدمت عزیزان ....بنده پایونیر 5550 بلوتوس 2دین دارم ... هیچ فرمتی از فیلم از روی usbپخش نمیشه !! حتی divx هم ریختم تو فلش پخش نکرد.اگه لطف کنید بگید چه divx تبدیل کنم با چه سرعتی و چه بیت ریتی و چه رزولوشنی که پخش کنه از روی usb ممنون میشم (به صورت کامل لطفا) در ضمن نمایندگی میگه divx vod باشه پخش میکنه که بنده همچین حالتی تو مبدل ها ندیدم ....برنامه مبدل هم DivX Plus 10 Build 1.10.1.151) که استفاده میکنم اینه ....خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت عزیزان ....بنده پایونیر 5550 بلوتوس 2دین دارم ... هیچ فرمتی از فیلم از روی usbپخش نمیشه !! حتی divx هم ریختم تو فلش پخش نکرد.اگه لطف کنید بگید چه divx تبدیل کنم با چه سرعتی و چه بیت ریتی و چه رزولوشنی که پخش کنه از روی usb ممنون میشم (به صورت کامل لطفا) در ضمن نمایندگی میگه divx vod باشه پخش میکنه که بنده همچین حالتی تو مبدل ها ندیدم ....برنامه مبدل هم DivX Plus 10 Build 1.10.1.151) که استفاده میکنم اینه ....خیلی ممنون
    داداش فرمت mp4 رو ازمایش کردی چون این فرمت به راحتی باید پخش بشه !

10. این کاربر از white boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کمک کمک کمک

من یک پخش pioneer 5150ub دارم که پنلش ضربه خورده نصف مانیتورش سیاه شده هرجا بردم میگن مانیتورش رو نداریم باید چیکار کنم یکی کمک کنه

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه تا بحال کدک Divx رو برای پخش رجیستر نکردید،بهتره یک بار چک کنید ، ببینید در منوهای پخش (معمولا در قسمت اطلاعات، کد Divx رجیستر شده برای Device یا نه)

صفحه 14 دفترچه راهنما

شاید مشکل از همینجا باشه. برای اینکار ، کد رجیستر DIVX رو در منوی مربوطه پیدا کنید(قدیما یک عدد 8 رقمی بوداگه اشتباه نکنم)، سپس به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و در قسمت registration نام نویسی کرده و کد دستگاه را وارد کنید، معمولا دستگاه رو شناسایی میکنه و یه لینک دانلود ویدئو به شما میده. شما اون فایل تصویری رو دانلود کن و تو پخش Play کن.
    با این کار در قسمت تنظیمات رجیستر کد Divx در منوهای پخش، عبارت REGISTERED نمایش داده میشه و مشخص میشه که رجیسترینگ با موفقت انجام شده. اون فایل هم برای استفاده های بعدی نگهدار، هرچند من تاحالا ندنیم که دوباره نیاز شه.

کمک کمک کمک

من یک پخش pioneer 5150ub دارم که پنلش ضربه خورده نصف مانیتورش سیاه شده هرجا بردم میگن مانیتورش رو نداریم باید چیکار کنم یکی کمک کنه
    دوست عزیز از نمایندگی پیگیری کردید ؟؟
    Last edited by pahama1; 10-12-2013 at 08:48.

13. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من به یه پخش احتیاج دارم که حتما کول دیسک بخوره و حداقل 4 خروجی داشته باشه
    355bt پایونیر هست که بلوتوث هم داره ولی سی دی نمیخوره
    نظرتون راجع بهش چیه؟
    میگن چینیه و کیفیت نداره درسته؟
    باند هم 6950v2 پایونیر رو انتخاب کردم ولی خیلیا میگن کیفیت ندارن!!!!
    نظرتون در مورد t696 jbl چیه؟
    اصلا این برند معتبر هست؟
    ضد سرقت هم یه مدل ایزی کار هست که ریموتش توی سوییچ 206 قرار میگیره
    اصلا این مدل بدرد میخوره؟
    به نظرتون چی کار کنم؟
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام
    355bt پخش متوسطی هست، عالی نیست و لی نسبت به هزینه ای که میکنید خوبه ، پخش هایی با حدود قیمت 300تا 400 تقریبا کیفیت و امکانات مشابهی داند
    در بین کواکسیال ها چون صدا مقداری فرق داره،انتخاب بیشتر سلیقه ای هست، اگه صدای نسبتا تیز می پسندید پایونیر معمولا راضیتون میکنه ، jbl 696 کواک بدی نیست . در مورد ایزی کار اطلاعات کافی ندارم.

15. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام.
    بعد از خريد كامپ گليدن كه با مشاوره و راهنمايي حميد جان انتخاب شده بود ترجيح دادم كه امپ همين سري رو هم خريداري كنم كه باز هم زحمت تهيه اون رو گردن حميد عزيز افتاد.
    با اندازه گيري كه روي درب پرايد جهت نصب كامپ انجام دادم متوجه شدم كه مگنت احتمالا به شيشه درب جلو در هنگام پايين اومدن گير ميكنه كه نهايتا سفارش يك دست رينگ به يكي از دوستان نجار دادم كه با دستگاه CNC نتيجه كار اين شد:

17. 3 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •