تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1352 از 2403 اولاول ... 35285212521302134213481349135013511352135313541355135613621402145218522352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,511 به 13,520 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان،
    مرکز 3 هستم و از اندیشه 128 نامحدود میگیرم
    من نتمو حدودا 20 روز پیش گرفتم و از روز اول هر 15 دقیقه یبار نت فطو وصل میشه دیگه کلافه شدم !!! امروز که واقعا افتضاح بود هر 2 دقیقه یبار قطع میشدم ، حدودا 50 بار DC شدم! سیم تلفم عوض کردم اسپلیتر عوض کردم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم !! اندیشه هم زنگ میزنم میگه باید 10 تومن واریز کنید کارشناس بفرستیم !! من فکر نمیکنم مشکل از من باشه !
    2 سال و خورده ای از اندیشه مرکز 6 adsl میگرفتم مشکلی نبود اما الآن مرکز 3 که اومدم اینجوریه !!!!
    میخواستم بدونم کس دیگه ای هم این مشکلاتو داره تو خط 3 ؟ اگه واقعا قرار کلا اینجوری بشه من 10 روز دیگه که نتم تموم شد برم درخواست جمع آوری بدم و از یه شرکت دیگه بگیرم :( شاتل مرکز 3 بنظرتون خوبه ؟

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان،
    مرکز 3 هستم و از اندیشه 128 نامحدود میگیرم
    من نتمو حدودا 20 روز پیش گرفتم و از روز اول هر 15 دقیقه یبار نت فطو وصل میشه دیگه کلافه شدم !!! امروز که واقعا افتضاح بود هر 2 دقیقه یبار قطع میشدم ، حدودا 50 بار DC شدم! سیم تلفم عوض کردم اسپلیتر عوض کردم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم !! اندیشه هم زنگ میزنم میگه باید 10 تومن واریز کنید کارشناس بفرستیم !! من فکر نمیکنم مشکل از من باشه !
    2 سال و خورده ای از اندیشه مرکز 6 adsl میگرفتم مشکلی نبود اما الآن مرکز 3 که اومدم اینجوریه !!!!
    میخواستم بدونم کس دیگه ای هم این مشکلاتو داره تو خط 3 ؟ اگه واقعا قرار کلا اینجوری بشه من 10 روز دیگه که نتم تموم شد برم درخواست جمع آوری بدم و از یه شرکت دیگه بگیرم :( شاتل مرکز 3 بنظرتون خوبه ؟
    از شما نیست دوست عزیز یه وقت پول مفت ندی به اینا.. من خط 5 هستم امروز کم مونده بود مودمو از پنجره بندازم بیرون! شاتل به نظر من Isp خیلی خوبیه، فقط محدودیت دانلود داره حتی اگه نامحدود بگیری فکر کنم 18 گیگ در ماه باشه مطمئن نیستم! خط 3 حالا نمیدونم فرقی داره با بقیه یا نه ولی من که داشتم از سرعت و پینگ و پشتیبانیش راضی بودم

3. 2 کاربر از mr__k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از شما نیست دوست عزیز یه وقت پول مفت ندی به اینا.. من خط 5 هستم امروز کم مونده بود مودمو از پنجره بندازم بیرون! شاتل به نظر من Isp خیلی خوبیه، فقط محدودیت دانلود داره حتی اگه نامحدود بگیری فکر کنم 18 گیگ در ماه باشه مطمئن نیستم! خط 3 حالا نمیدونم فرقی داره با بقیه یا نه ولی من که داشتم از سرعت و پینگ و پشتیبانیش راضی بودم
    ای بابا !!! اگه کار من فقط باز کردن پیج بود مشکلی نداشتم اما وقتی تو گیم هر 10 دقیقه یبار تام اوت میخوردم واقعا اعصابم داغون میشه !! من تا2ماه پیش خط 6 اندیشه داشتم واقعا عالی بود و راضی بودم ، پینگمم خیلی خوب بود ، الآن هم پینگم خیلی خوبه ولی این تایم اوت پشت پی در پی داره کلافم میکنه !!!
    صبا نت که جدید اومده چطوره ؟ شنیدم تو شهرای دیگه خیلی خوب سرویس میده ، حتی قیمتاش از اندیشه هم بهتره !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ای بابا !!! اگه کار من فقط باز کردن پیج بود مشکلی نداشتم اما وقتی تو گیم هر 10 دقیقه یبار تام اوت میخوردم واقعا اعصابم داغون میشه !! من تا2ماه پیش خط 6 اندیشه داشتم واقعا عالی بود و راضی بودم ، پینگمم خیلی خوب بود ، الآن هم پینگم خیلی خوبه ولی این تایم اوت پشت پی در پی داره کلافم میکنه !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ساعت 4.30 دیس شد ؟ بعدش روش خاموش کردم درست شد ؟
    Last edited by naim697; 03-09-2012 at 03:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم همین مشکل دارم حدود ساعت 4 صبح برا خودش قطع میشه ؟
    نه ساعت 4 بعدازظهر واسه من این طوری میشه ببینم امروز هم میشه یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من فردا میخوام برم شاتل بگیرم.خسته شدم از اندیشه،سه چهار هفته بیشتر نیست کلی دردسر کشیدم.موندم آخه رو چه حسابی رفتم اونجا!راستی امروز از یه شرکتی زنگ زدن واسه بازارگرمی،به اسم کهکشان گستر.گفتن ۸ تومن میشه،پیک میفرستن دم در خونه پول رو میدی بهش.فکر کنم کارت اینترنت بود.‏‎ ‎من از یکی شنیدم تو قبض تلفن هم پول میاد!کسی خبر داره چیه؟
    اره من دو سال پیش گرفتم سرعتش از دایل اپ هم پایین تره اگه نمیخوای پولتو دوربندازی اصلا نخرش کلا یه کلاه برداری هست.

ما کا روزای عادی همش قطعی داریم و سرعت دانلود از 20 بالاتر نمیره..الان دو روزه پنج دقیقه به پنج دقیقه دیتا قطع میشه...!
    همین پنج دقیقه پیش زنگ زدم با کمال تحجب این موقع شب یکی گوشی رو برداشت گفت مشکل مال کل استانه...!

انزلی نامحدود128
    فکر کنم خرزو خان بوده

ایندفعه زنگ نزن ببین چی میشه
    ببخشید این حرفو میزنم ولی اندیشه مثل خری هست که مدام تو گل گیر میکنه خب باید خرو یه جور زد تا از گل دربیاد دیگه چه تشبیه قشنگی گفتم.
    Last edited by altair; 03-09-2012 at 10:33.

9. این کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

دوستان مهلت اینترنت من فردا تموم می‌شه ۲گیگ هم اضافه اومده
    چطوری می‌تونم شارژ مجدد بکنم این ۲گیگ من هدر نره؟
    من اینترنتی شارژ می‌کنم
    ممنون

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

امروز رفتم نمایندگی شاتل؛ گفتن تا خط رو جمع آوری کنیم و دوباره مخابرات بخواد رانژه کنه شاید 1 ماه طول بکشه!
    منم کلا بی خیالش شدم, از سر ناچاری رفتم دوباره اندیشه رو تمدید کردم.(128 نامحدود )
    دعا کنید سکته نکنم.

داره خودمونی میشه G.R.E.E.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اندیشه واقعا داره میره رو اعصاب
    همین 30 کیلوبایت مضخرف هم جیره بندی میکنن
    وضعیت اینترنت هم مثل چراغ چشمک زن شده، روشن.خاموش !!!!!!

13. این کاربر از G.R.E.E.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •