آخه نمیشه زدم ... نیم ساعتم صبر کردم نمیشه همینطور صفحه سیاه میشه کاری نمیشه کرد موس و کیبورد هم غیر فعال میشن یعنی Task Manger رو نمیاره ... :(
آخه نمیشه زدم ... نیم ساعتم صبر کردم نمیشه همینطور صفحه سیاه میشه کاری نمیشه کرد موس و کیبورد هم غیر فعال میشن یعنی Task Manger رو نمیاره ... :(
مشخصات کاکل سیستمت رو بگذار....
ویندوز XP SP3
گرافیک 512 =8500 GT
رم : 2GB
CPU : 1.80 GHz intel 430
گرافیکت حالا بماند ولی CPU_ت واقعا ضعیفه!!!
به طور حتم نمیشه گقت ولی در خیلی از مواقع گیر درست در لحظه launch یا شروع بازی به ضعف CPU یا RAM میگرده!!
ولی شما برای اطمینان کاری که توی این پست گفته رو هم بکن شاید جواب داد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این روش فکر کنم ماله COD WAW بود
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
عجب گزینه بنام Half ... وجود نداره ... !!!
سلام دوستان
یه نسخه ریپک از Cod Black ops دانلود کردم و نصب کردم . ویندوزم XP هست . وقتی بازی رو اجرا میکنم حدود 2 دقیقه طول میکشه تا صفحه Press any key بیاد بعدش هم دو برابر همین مقدار لودینگ بازیه و طول میکشه که بره تو بازی ولی توی بازی مشکلی ندارم و روونه . خارج هم که میخوام بشم باز هم همینجوری صفحه سیاه میمونه و هیچ طریقی خارج نمیشه .
همین بازی رو روی یه لپ تاپ با مشخصات ضعیف تر با Win 7 64bit به راحتی بالا میاد یعنی دیگه این همه طول نمیکشه بره تو بازی و بعدش خارج هم میشه
مشکل از چی میتونه باشه دوستان ؟
سلام
تو اجرای بازی nfs hot pursuit مشکل دارم...
یعنی بازی اجرا میشه و وارد منوی بازی میتونم بشم ولی بمحض ورود به قسمت career که قراره ماشین رو کنترل کنم از بازی میاد بیرون و ارور dont send میده...
گرافیک هم ATI 4870 ... درایور هم آخرین ورژن 2010
چیکارش کنم...؟؟
اولا موقع نصب و مخصوصا کرک و اجرای بازی آنتی ویروست رو خاموش کن...
اگه جواب نداد این کرک رو دانلود و کپی کن شاید جواب داد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیپیوت ظعیفه منم ماله تو رو داشتم بالا نیومد سیپیو رو عوض کردم خوب شد
من پچ 1.6 بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas رو گرفتم اما وقتی اجراش میکنم این خطا رو میده:
یعنی چی؟چیکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)