تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1351 از 1547 اولاول ... 351851125113011341134713481349135013511352135313541355136114011451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,501 به 13,510 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان بین بسته های های وب و شاتل چرا اینقدر ترافیک تفاوت هست [emoji848] شاتل ۸۰ گیگ داخلی میده اون ۳۵۰ گیگ
    بعد هر دو هم ۸ مگشون ۵۰ تومن هست.
    من شاتل میخوام‌ سوییچ کنم بخاطر این بحث پروفایل گیمینگ که میگن نمیدونم تاثیری واقعا روی این مُد داره؟!

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

دوستان بین بسته های های وب و شاتل چرا اینقدر ترافیک تفاوت هست [emoji848] شاتل ۸۰ گیگ داخلی میده اون ۳۵۰ گیگ
    بعد هر دو هم ۸ مگشون ۵۰ تومن هست.
    من شاتل میخوام‌ سوییچ کنم بخاطر این بحث پروفایل گیمینگ که میگن نمیدونم تاثیری واقعا روی این مُد داره؟!

آره همینطوره شاتل بسته برنزی اش 50 تومنه، ولی های وب بسته نقره ایش، ولی باز ارزش نداره چون های وب بعد از این همه سال هنوز هم پروفایل Fastpath یا همون گیم نداره و پینگ قابل قیاس نیست با بقیه. شاید یکی از دلایل ارزون بودنش همین موضوع باشه، ولی های وب نمونید اگه پینگ واستون مهمه، آسیاتک و شاتل و پیشگامان خوبن و هر سه تاشون هم پروفایل گیم دارن.

وقتی پروفایل فست یا گیم روشن میشه، پینگ حدودا 25-40 میلی ثانیه میاد پایین تر... یعنی پینگ داخلی 40 باشه، میشه حدودا 10-15 و خارجی هم همینطور... پیشگامان هم خوبه 540/180 یه ماهه 8 مگ رو میده 66.5 تومن، شاتل 350/175 8 مگ یه ماهه رو میده 62.5 تومن و آسیاتک هم 420/210 8 مگ یه ماه 75 تومن...

اگه پینگ واستون مهم نیست، همون های وب بمونید، ولی اگه گیم میزنید بیاید سمت این سه isp

3. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان توی اینستا چرا گاهی اوقات کیفیت ویدیو ها میاد پایین؟
    تنظیماتی داره که کیفیت ویدیوها رو بالا برد مثل یوتیوب؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آره همینطوره شاتل بسته برنزی اش 50 تومنه، ولی های وب بسته نقره ایش، ولی باز ارزش نداره چون های وب بعد از این همه سال هنوز هم پروفایل Fastpath یا همون گیم نداره و پینگ قابل قیاس نیست با بقیه. شاید یکی از دلایل ارزون بودنش همین موضوع باشه، ولی های وب نمونید اگه پینگ واستون مهمه، آسیاتک و شاتل و پیشگامان خوبن و هر سه تاشون هم پروفایل گیم دارن.

وقتی پروفایل فست یا گیم روشن میشه، پینگ حدودا 25-40 میلی ثانیه میاد پایین تر... یعنی پینگ داخلی 40 باشه، میشه حدودا 10-15 و خارجی هم همینطور... پیشگامان هم خوبه 540/180 یه ماهه 8 مگ رو میده 66.5 تومن، شاتل 350/175 8 مگ یه ماهه رو میده 62.5 تومن و آسیاتک هم 420/210 8 مگ یه ماه 75 تومن...

اگه پینگ واستون مهم نیست، همون های وب بمونید، ولی اگه گیم میزنید بیاید سمت این سه isp
    پینگ شاتل ار ایرانسل هم پایین تره ؟ البته روی حالت گیمینگ منظورمه!
    بعد کمبود حجم ندارید در ماه مصرف بالا داشته باشین زود تموم شه

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

پینگ شاتل ار ایرانسل هم پایین تره ؟ البته روی حالت گیمینگ منظورمه!
    بعد کمبود حجم ندارید در ماه مصرف بالا داشته باشین زود تموم شه

بله پینگ adsl (نه فقط شاتل بلکه همه اپراتور هایی که پروفایل FAST دارن) پایین تر از نت سیم کارت (3G,4G,4.5G) هست و همچنین پینگ Adsl استیبل تر هست، نگران پینگ نباشید... من آسیاتک ام هر چند حجمم مشابه با شاتل هست شاتل 350/175 میده 8 مگ 1 ماهه، آسیاتک دقیقا همین 8 مگ 1 ماه 420/210، نه کمبود حجم ندارم این سرویس کاملا برام کافیه. بستگی به خودتون داره این مورد، ولی بهترین پینگ رو میشه رو همین ADSL با پروفایل گیم داشت فعلا در ایران...

7. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بله پینگ adsl (نه فقط شاتل بلکه همه اپراتور هایی که پروفایل FAST دارن) پایین تر از نت سیم کارت (3G,4G,4.5G) هست و همچنین پینگ Adsl استیبل تر هست، نگران پینگ نباشید... من آسیاتک ام هر چند حجمم مشابه با شاتل هست شاتل 350/175 میده 8 مگ 1 ماهه، آسیاتک دقیقا همین 8 مگ 1 ماه 420/210، نه کمبود حجم ندارم این سرویس کاملا برام کافیه. بستگی به خودتون داره این مورد، ولی بهترین پینگ رو میشه رو همین ADSL با پروفایل گیم داشت فعلا در ایران...
    از نظر پشتیبانی چطوریاست ؟ الان های وب هر سری تماس میگیری میگه شما نفره ۲۳هم در صف انتظار هستین [emoji58] آدم پشیمون میشه از پشتیبانی سوالی بپرسه
    بعد شاتل هدایا و گیگ اینا هم میده؟

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

از نظر پشتیبانی چطوریاست ؟ الان های وب هر سری تماس میگیری میگه شما نفره ۲۳هم در صف انتظار هستین [emoji58] آدم پشیمون میشه از پشتیبانی سوالی بپرسه
    بعد شاتل هدایا و گیگ اینا هم میده؟

پشتیبانی رو دیگه خبری ندارم از شاتل... باید اونایی که شاتل دارن اینو بگن. ولی فک کنم خیلی بهتر باشه نسبت به های وب. شما کدوم مرکز مخابراتی تهران هستید؟

10. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

پشتیبانی رو دیگه خبری ندارم از شاتل... باید اونایی که شاتل دارن اینو بگن. ولی فک کنم خیلی بهتر باشه نسبت به های وب. شما کدوم مرکز مخابراتی تهران هستید؟
    مهدیه

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

مهدیه

هر سه ISP پیشگامان و شاتل و آسیاتک اونجا سرویس میدن بدون محدودیت پورت، هر کدوم رو خواستید میتونین انتخاب کنین. مخابراتم پروفایل فست داره و تهران ظاهرا پینگ خیلی خوبه میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

پیشگامان بسته 16 میخری سرعتت رو هروقت بخواد روی 4 محدود میکنه. پیشنهاد نمیکنم
    شاتل هم بسته های نقره ایشو میخریم حجمش بد نیست. 16 اش ارزون تر هم هست.
    نقره ای 16 شاتل 100 تومنه، در حالی که خیلی از شرکتای دیگه 120 میدن
    پشتیبانیشم از بعد کرونا هروقت زنگ میزنی 10 دقیقه پشت خطی تا جواب بدن. البته من چند روز پیش زنگ زدم بهتر شده بود، 5 دقیقه پشت خط بودم. البته یه پشتیبانی آنلاین هم هست معمولا بعد چند دقیقه درخواستتو انجام میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •