پهنای باندش از مخابراته همون پردیس رایان جنوبه پهنای باندو از مخابرات میگیره گرونترش میکنه نامحدود ارائه میده
فن اوای اصلی قیمت 512نامحدودش 25تومنه مثل قیمتای قبلی مخابرات
پهنای باندش از مخابراته همون پردیس رایان جنوبه پهنای باندو از مخابرات میگیره گرونترش میکنه نامحدود ارائه میده
فن اوای اصلی قیمت 512نامحدودش 25تومنه مثل قیمتای قبلی مخابرات
Last edited by farshad0123; 06-08-2014 at 23:33.
نماینده های فناوا همشون مستقل کار میکنن . فناوای اصلی فقط توی تهران و البرز سرویس میده . اکثرا پهنای باند رو از مخابرات میگیرن ! نماینده مخابرات که نیستن .
آفا فرشاد جمع آوری خط چند روز طول می کشه
از 24 ساعت طولش میدن تا 1 هفته . من میخوام از مرکز مخابراتی خودمون پیگیر بشم که تو یه روز انجام بشه .
اگه ضحي هستي سريعه حداكثر 3-4روز اگر سيستم مشكلي نداشته باشه 1روزه هم تخليس ولي اگه مانامادي خيلي طولش ميده
دوستان این خط بدرد بخور هست؟
![]()
Last edited by tap10; 07-08-2014 at 00:55.
رفتم ibs دیدم از ساعت 9تا 10 رایگان بوده و کنتور ننداخته مفت از دستمون در رفت
شرکت آوا که چند سال پیش طلوع رایانه لقمان بود...الان سه تا شرکت در واقع...توی لیست نمایندگی های فنا وا است،ولی خوب کاملا پهنای باند و در واقع سخت افزاری و نرم افزاری جداست، همونطور که گفتی فناوا فقط تهران و البرز، در واقع فقط به اسم نمایندگی فناوا است. پهنای باند طلوع رایانه از مخابرات خود خوزستان گرفته میشه ولی کاملا از مخابرات هم جداست! در واقع یه شرکت ارائه اینترنت درون استانی است. من 3-4 سال پیش ازش اینترنت میگرفتم،سرعت اسمی میده ولی اصلا قطعی و افت و ... اون زمان نداشت. الان ولی خیلی گرون کرده...
فرشاد جان ما که نتونسیتیم باهات ارتباط برقرار کنیم نظرت رو در مورد این خط ما بگو.
شبانه
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)