دوست عزیز دیگه کشک نیست که ریوت صلواتی بخواد Refunded بده![]()
دوست عزیز دیگه کشک نیست که ریوت صلواتی بخواد Refunded بده![]()
از اونجایی که موضوع بهتری تو این تاپیک برا بحث نیست من مجبورم گیر بدم به این زر نامفید شماآقا داره درست و بی رو درباستی میگه دیگه بس که زر میزنید چت بن میشید دیگه اگه دارید میبازید هی فوش میدید به این اون اگر هم در حال بردن باشید هی میگید gg easy نمی دونم izi از این قبیل زر های نا مفید میزنید دیگه
دیدم که میگما همتونم همینجورید
من به شخصه سعی میکنم اصلا تو بازی زر نزنم شما هم سعی کنید اصلا زر نزنید و به این جمله زیبا اکتفا کنید
SHUT THE FCK OFF
shut the fck off از نظر گرامری اشتباهه باید بگی shut the fck up
زر خود را مفید بزنید...با مفید زر زن....جدا چه موجی راه انداخت این دوستمون![]()
تو این بازی مخصوصا تو شرق چیزی که زیاده نوب و چرت و پرت گو...kata بعد بازی میگه من zig رو ریپورت می کنم. می گم چرا ؟ می گه چرا ریاد کشتیم..! من نمی دونم باید چی بگم الان..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by reza_kinglord; 08-08-2014 at 02:07.
واسه اولین بار رفتم بازی Ryan choi رو استریم کردم خواستم یه بار با روش اون بازی کنم که اینجوری شد . jax دایموند جلوم له شد . به شما هم پیشنهاد میکنم استریم هایه شخصیتهایه بزرگ رو ببینید مخصوصا چمپ مورد علاقتون خیلی تاثیر داره
![]()
کاملا درسته ، متاسفانه من Net ام زیاد جواب نمیده که بتونم از سایت Twitch استفاده کنم اما اگر امکانش باشه تاثیرش واقعا زیاد هست.
دوستان با wtfast و یا s-p,ot/ sh-ield میشه اسکین cow-*g*irl mf رو آپدیت کرد؟ آخه کلاینت موقع آپدیت گیر میده به اسکین cow***g*irl mf
شما که اینقدر ادعا دارید که پرو پلیر رنگار هستید ؛ چرا تو Silver IV موندید؟![]()
اره این سه تا دوران یا حتی 4 تا خیلی جواب میده و همینطور برای تانک ها ولی من با همین build اصلا نتونستم درمقابل SHEN بازی کنم و حتی یه جا دیدم پرسیده بودن shen رو چجوری کانتر کنیم همه نوشته بودن Just Ban It !!! دیروز هم یه بازی با رنگار رفتم مقابلم garen بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ADC ما فقط Feed میداد بعد گارن هم از زیر turret یه قدم جلو تر میترسید بیاد
Last edited by pharm; 08-08-2014 at 11:49.
یعنی یکی اینجا نبود که با اکانتش خیلی بازی نکنه و بده به ما این یک هفته که بن هستیم براش مجانی آپ کنیم؟ ( منظورم اکانت 30 هستش )
اومدمیم و زدی اونم بن کردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)