سرعت شبانه ما هم ترکید ! سرویس 8 مگ دارم...
قبلا 10 گیگ دانلود میکردم ولی دیشب فک کنم 200 مگ بیشتر نیاورد !
تقصیر خود صبانته ... اومد سرویس 12 مگ داد ، ملت نشستن شبی 20 گیگ دانلود کردن ، نتیجش شد این!!!
سرعت شبانه ما هم ترکید ! سرویس 8 مگ دارم...
قبلا 10 گیگ دانلود میکردم ولی دیشب فک کنم 200 مگ بیشتر نیاورد !
تقصیر خود صبانته ... اومد سرویس 12 مگ داد ، ملت نشستن شبی 20 گیگ دانلود کردن ، نتیجش شد این!!!
دیگه عزیزا ی من ملت که همه 12 مگ نگرفتن !
هر شب هم که ننشستن 20 گیگ بگیرن !
تاز ه اونم با این سرعت افتضاح خارجی !!!!
فقط یک چیزی شنیدین 20 گیگ.....
حال ما رو بهم زدین با این 12 تون
خوبه هیچ فرقی نداره با 6 و 8
دوستان خط من فیرنوری هستش . کدوم شرکت بگیرم به نظر شما پینگ و سرعت خوب باشه؟؟! مخابرات ، صبانت یا آسیاتک؟؟
والا من خودم فقط یک ماه 8 مگ گرفتم برای تست ، که اونم 20 ام داره تموم میشه ، که دیگه 8 مگ نمیگیرم و میرم همون 512 میگیرم ، ولی الان موندم که شارژ کنم یا برم یک ISP دیگه....!
چرا عزیز کسانی که 12 مگ یا کلا 8 به بالا گرفتن هر شب دانلود میکردن ، و حالا 20 گیگ نه ولی 10 گیگ میگرفتن ! و با این طرحای جدیدی که صبا برای مشترکای جدیدش میداد معلو بود که پهنای باند کم میارن و مجبور میشن از این کارا بکنن ...
من خودم وقتی 8 مگ گرفتم لیستی رو که میخواستم توی 10 روز بیارم توی یک روز آورد و اون 9 روز دیگه خاموش بود کامپیوترم ...!!! البته اونی هم 12 مگ داره حق داره بتونه زیاد دانلود کنه !!!
ولی کلا نباید با حجم محدود کنن ! باید یه فرقی بین 128 با سرعت های بالاتر باشه دیگه !!!
صبا اومده یک کاری بکنه گند زده رفته!!!
خب خودتم میگی دیگه
9 روز دیگه سیستم خاموش بوده
بعضیا یه مدت همچین گیر داده بودن تقصیر دانلود زیاده که شده بودیم یزید خدا بیامرز
چه خوشتون بیاد چه نیاد صبا هر چندوقت ...میزنه ...فقط زمان میبره![]()
عزیز من سیستم من خاموش بوده ، سیستم خیلی ها خاموش نبوده ، چون من دیگه وقت پیدا کردن لینک نداشتم که بخوام دانلود کنم...در واقع برای من همون 512 هم بس بود... برای همین میگم دیگه نمیخوام 8 مگ بگیرم چون عملا استفاده ای برام نداره و فقط پول اضافی میدم ! ( در واقع من یک استثنا هستم که سرویس پر سرعت گرفتم و درست دانلود نکردم ) یعنی فقط چیزایی که لازم داشتمو دانلود کردم!
ولی بعضی دیگه از دوستان خاموش نکردن و عین چی دانلود کردن ( که البته حق دارن چون سرویس بالا گرفتن )
ولی کلا این کار اشتباه هستش !
دوستان من خطمو رو 4 بستن. دیروز زنگ زدم گفت نیم ساعت دیگه درس میشه نشد. امروز زنگ زدم میگه نویز داری نمیشه. تازه از اون موقع سرعتم وحشتناک شده. شما میشه یه توضیحی بدین چجوری معلوم میشه نویز دارم یا نه؟؟ این وضعیت خطمه!! اگه میشه بیشتر بگیرم بگید برم شکایت کنم:
محتوای مخفی: عکس
Last edited by amir raya; 08-09-2014 at 16:06.
من خودم 10 مگابیت داشتم و با سرعت فوق العاده بالای شبانه.هی یادش بخیراما مصرف شبانه ام در 3 ماه گذشته شبی 0/8 گیگ بوده.یعنی تقریبا 800 مگابایت در هر شب.اسنادش رو و ریز مصرفم رو برای اثبات مصرف منصفانه از پنل کاربریم که در خود سایت صبانت هست گرفتم و برای 195 فرستادم.اگر لازم میدونید برای شما هم بفرستم.بابا به خدا هیچکسی پیدا نمیکنید که هر شب بخواهد 20 گیگ دانلود کنه.اصلا محتوا کم میاره.همین جناب wang بهم میگفت تو مشکوکی که با این سرعت بالایی که داری دانلود نمیکنی
.میگفتم آخه چیزی ندارم برای دانلود.حتی اگر کسی باشه که یک ماهم هر شب شبی 20 گیگ دانلود کنه باور کن ماه دوم محتوا کم میاره.اصلا خودش از دانلود زده میشه.اصلا باید هر ماه یک هارد 750 گیگی بخره چون هارد 600 گیگی که نداریم.خودت حساب کن چه هزینه ای باید بده. در هر صورت ما که با اینکه پهنای باندمون تا آخر باز بود آنچنان دانلودی نکردیم و ناراحت هم نیستیم.
![]()
Last edited by david-ebi; 08-09-2014 at 16:18.
با توجه به فاصلت تا مرکز مخابراتی منطقتون شما خطت باید تا 10 مگابیت رو هم جواب بده.تو این عکس حداکثر پهنای باندی که خطت میکشه رو 564 کیلو بیت زده که تقریبا میشه 70 کیلو بایت.یعنی تو ما یه های دایل آپ.شما برو با یک مودم دیگه تست کن.اونم از سر خطت جلوی در خونتون.عکسشو بزار تا مطمئن بشیم مشکل از مودمت هست یا از isp .
من لازم میدونم بفرستی واسم!
اینم از ما که اگه 10 گیگ هم میگرفتیم میشد 250 [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by WANG; 08-09-2014 at 16:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)