بهزاد این دی ان اس سروری که بهش وصلی و تو مودمت زده چی هستش ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بهزاد این دی ان اس سروری که بهش وصلی و تو مودمت زده چی هستش ؟
85.185.3.22, 85.185.3.21
اگه رو اوتومات گذاشته باشی خوب مال هردومون یکیه دیگه![]()
من از سرور و سایتهای داخلی نظیر ، دانلودها و میهن دانلود و سافت گذر و آسان دانلود و ... دانلود میکنم و از دانلود منیجر و کانکشن 16 هم استفاده میکنم ولی شبانه سرعتم مابین 0 - 2 - 16 - 30 در نوسانه با یک لینک این مشکل رو دارم و با 10 دانلود میکنه و اگه تعداد لینک ها زیاد بشه بقیه سرعتشون خیلی خیلی کمتر از این مقدار میرسه من که با توجه به مطالب شما و دوستان نتیجه خوبی ندیدم و حتی 4 روز قبل 1 گیگ دانلود داشتم که با سرعت متغیر با دانلود منیجر بین 20 و 60 در نوسان بود و تا صبح زدم رو دانلود و زمان دادم که سر ساعت 7:59 دقیقه سیستم رو خاموش کنه ، نگو اونقدر سرعت رو بالا پایین کردن که نه تنها سیستم خاموش نشده بود بلکه 1 گیگ حجم بی زبان من به فنا رفت و دانلود منیجر هنگ کرد . پشتیبانیش هم یه مشت مزخرفات تحویلمون داد و ... دیگه نمیدونم چیکار کنم ، اگه -- بلد بودم پدرشون رو در میاوردم و سرعت رو واسه همه میبردم رو 6 مگ و رایگان شب و روز .![]()
بله شبا سرعتش کمه ولی نه در حدی که من دارم یعنی ما بین 0 تا 30
من بیشتر از سرور و سایتهایی داخلی نظیر میهن دانلود ، دانلودها و آسان دانلود و ... استفاده میکنم
دانلود هایم را نیز با دانلود منیجر ورژن آخرش و کانکشن 16 دانلود میکنم
شبها با یک لینک سرعتی معادل 15 دارم و با افزودن بر تعداد لینکها این میزان به پایین ترین حدش میرسد یعنی بیت بر ثانیه چطور تعداد لینکها را با این سرعت برای حداکثر پهنا افزایش بدم وقتی نتیجه نمیگیرم
C:\Users\vahid>ping 85.185.3.22
Pinging 85.185.3.22 with 32 bytes of data:
Reply from 85.185.3.22: bytes=32 time=28ms TTL=59
Reply from 85.185.3.22: bytes=32 time=27ms TTL=59
Reply from 85.185.3.22: bytes=32 time=27ms TTL=59
Request timed out.
Ping statistics for 85.185.3.22:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 27ms, Maximum = 28ms, Average = 27ms
این تست از دی ان اس خود همارا
با دستکاری تنظیمات مودم اوضاع کمی بهتر شد
![]()
زیاده
من با دی ان اس خود همارا پینگم 16-17 میشه
پس ایراد از خود هماراست
شاید پهنای باندش خیلی کم اومده
باید صبر کرد
چون مخابرات هم هیمنجوریه
نمیشه با تنظیمات مودم یه کاریش کرد که سرعت تغییر کنه .
درضمن DNS اتوماتیک دیگه چه صیغه اییه . من فقط با نرم افزار DNS Jumper هر از گاهی سریع ترینش را پیدا میکنم و رو سیستم ست میشه .
شما اونایی رو که تنظیم کردی پاک کن
بذار دی ان اس های خود همارا رو تنظیم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)