با سلام
از این سه بلند گو کدوم بهتره ؟ کیفیت و قدرت و تیزی کمتری داره (نگید هیچ کدوم فقط از بین این سه تا یکی رو انتخاب کنینی )
kenwood 7100
kenwood 718
kenwood 718EX
thanks![]()
با سلام
از این سه بلند گو کدوم بهتره ؟ کیفیت و قدرت و تیزی کمتری داره (نگید هیچ کدوم فقط از بین این سه تا یکی رو انتخاب کنینی )
kenwood 7100
kenwood 718
kenwood 718EX
thanks![]()
هیچ کدوم
خداییش هیچ کدومش کیفیت صداش خوب نیست
اگه آمپ مث 5602 براش میخری که 7100 رو بخر وگرنه که 718ex
Sent from my HTC One X using Tapatalk
چشم داداش چرا میزنی بدون شک 7100، البته اگر آمپ خوبی داشته باشی که بتونه فول درایوش کنه و خوب تنظیمش کنی صداش خیلی قویه
ممنون علیرضا جان از سوالت
دقیقا من هم عاشقه این برند بودم اما به خاطر همین مشکلات مجبور شدم منصرف بشم از خرید
7000 rms و 15000 وات قدرت!!! باورتون میشه؟!! فیلمشو دیدم هموزم تو شوکم. 15 earthquake holees
![]()
سلام
برادر اسمش روشه دیگه!
earthquake
یعنی زمین لرزه.....
![]()
یا حسین مظلوم ..........
این موتور جت هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میخواین موشک ناسا هوا کنید .
..................
خوب داداش گلم اگر خوب نیست . بهترین باند خربزه ای تو ایران ( به جز محصولات ادیو سیستم + گلیدن + MTX و ک لا این برند های کم جا افتاده کدوم بهتره )
بودجه تا 450![]()
سلام
نمیخوام چون خودم دارم الکی حمایت کنم
ولی این برند رو هر وقت از هر کسی که سرش تو کار باشه بپرسید میدونه که برند گرونیه(البته در کنار کیفیتش) ! بخاطر همین هم کسی زیاد سمتش نمیره...
جابزه های متعددی هم برده که تو سایتش زدست....
الان gladen ارزون ترین رده اش که rs با شروع قیمت 550 تومن برای کامپ و 400تومن برای ساب شروع میشه در صورتی که اکثر برند های دیگه تو کامپ از 150 تومن شروع میکنند تا مثلا 500 تومن....
من هم سابش رو دارم هم کامپش و خیلی راضی ام
تو این چند ماه صدای سیستم های زیادی رو شنیدم ولی باز این gladen یه چیز دیگست!الان باز هم بخوام سیستم رو ارتقا بدم از این برند بگیرم
ادم های زیادی هم نیستند که بخوان پول بیشتر از 1500 خرج سیستم کنند در حالی که این برند اگر ما پایین تریین ردش رو در نظر بگیریم میشه دودست rs که 1100 میشه/ساب و امپ 1500/امپ استریو 1000 !!!!!!!
ما که راضی بودیم و هستیم.....
ولی این قضیه گریل واقعا بده.....
Last edited by hoseinsps; 07-12-2013 at 23:11.
نظر دوستان راجب به چنجر ناکامیچی مدل Nakamichi MB-75 چی هست؟ یک مورد آکبند ساخت ژاپن برای خرید پیدا شده آیا 650 ارزش خرید داره ؟ این دستگاه چنجری است که 6 عدد CD صوتی در خود هد یونیت قرار میگیره و نیازی نیست که چنجر را در صندوق عقب قرار بدهید خود هد یونیت قابلیت ذخیره 6 عدد CD را دارد فقط MP3 پخش نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مشخصات:
لینک زیر:
احنمالا سابه خوبی هست ولی فقط به اندازه و وزن و قیافه یک ساب دقت نکنید...
اینکه صدایه قشنگی داشته باشه گوش خراش نباشه اگرتو صدایه زیاد به صورته مداوم باشه خراب نشه و پارامتر هایه دیگه اینا خیلی مهمه ....
چه بسا ساب هایی بوده که 500 وات بوده و صدایی دلنشین تر و حتی بیشتر از 1000 واتیه هم خانواده خودش داشته...![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)