تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1351 از 2365 اولاول ... 35185112511301134113471348134913501351135213531354135513611401145118512351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,501 به 13,510 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام

از این سه بلند گو کدوم بهتره ؟ کیفیت و قدرت و تیزی کمتری داره (نگید هیچ کدوم فقط از بین این سه تا یکی رو انتخاب کنینی )

kenwood 7100
    kenwood 718
    kenwood 718EX

thanks

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام

از این سه بلند گو کدوم بهتره ؟ کیفیت و قدرت و تیزی کمتری داره (نگید هیچ کدوم فقط از بین این سه تا یکی رو انتخاب کنینی )

kenwood 7100
    kenwood 718
    kenwood 718EX

thanks
    هیچ کدوم
    خداییش هیچ کدومش کیفیت صداش خوب نیست
    اگه آمپ مث 5602 براش میخری که 7100 رو بخر وگرنه که 718ex

Sent from my HTC One X using Tapatalk

3. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام

kenwood 7100
    kenwood 718
    kenwood 718EX

thanks
    چشم داداش چرا میزنی بدون شک 7100، البته اگر آمپ خوبی داشته باشی که بتونه فول درایوش کنه و خوب تنظیمش کنی صداش خیلی قویه

5. این کاربر از SEYED-ROHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    حمید خان خوب هستید؟
    آقا از اونجا که من تصمیم گرفتم از این برند آدیو سیستم خریدی داشته باشم لذا یک سری ابهامات برام وجود داره که گفتم از خدمت شما بپبرسم.
    اول اینکه به گمان بنده در رابطه با اینکه کامپوننتهای این برند هیچ کدوم گریل و توری نداره باید عرض کنم واقعا این برند با این سیاستش داره در حق مصرف کننده بی انصافی میکنه.به فرمایش شما حتی کامپهای گرون این برند گریل و توری نداره در صورتیکه برندهای دیگه حتی تو رده محصولات ارزونقیمت هم به مشتری احترام میزاره و یک گریل و توری بهشون میده.ولی این برند که الحق و الانصاف پول خوبی هم داره از مصرف کننده میگیره ولی مشتری را از یک گریل و توری کم ارزش محروم میکنه.به قول یکی از دوستان باید بریم یک کامپ 2 میلیونی بخریم بعد در به در بریم توپخونه دنبال یک گریل و توری برای کامپ 2 تومانیمون بگردیم.
    ضمن اینکه الان مدتی هست که از طرف فروشگاه این واژه "شرکت تموم کرده" بسیار شنیده میشه.یکجورایی بنظر میاد جنسهاشون از حالت جور درآمده و به قولی یکسری اجناس اون ته ته انبار مونده و اونها را دارند میفروشند.متاسفانه وقتی از آقا پیام درباره اینکه پارت بعدی کی میرسه سوال میکنیم ایشون بطور خیلی مصمم و قاطع میفرمایند که اصلا و به هیچ عنوان معلوم نیست که کی پارت بعدی میرسه.از صحبتهای ایشون اینجور برمیاد که دیگه اصلا قصد وارد کردن مجدد این برند را ندارند.
    مورد بعدی در رابطه با این هست که آیا این برند توسط شرکت خاصی و با نام معین وارد شده یا بطور فردی توسط شخص وارد شده.اگر بطور شخصی وارد شده تکلیف خدمات پس از فروش و گارانتی این محصولات چی میشه؟چون وارد کنندگان این برند آقای خان بابایی که الان سرباز هستند و آقا پیام هم که همونطور که قبلا عرض کردم میفرمایند از بار بعدی خبری نیست.به هر حال بعد از مدتی هر برندی نیاز به قطعات یدکی و گارانتی پیدا میکنه و حالا شرکتی که حتی گریل و توری نداره وضعیت لوازم یدکی و گارانتی محصولاتش چی میشه؟ضمن اینکه اگر بصورت شرکتی جنس وارد میشه نام شرکت و آدرس دفتر مرکزی را هم اگر میشه عنایت کنید.البته منظورم فروشگاه نیست.
    کلا الان این شرکت آیا جنسهاش را با گارانتی میفروشه یا بدون گارانتی.
    ببخشید سوالاتم زیاد شد ولی شاید این سوالات برای خیلی از بچه های شهرستان از جمله بنده پیش اومده باشه.
    ممنون
    ممنون علیرضا جان از سوالت
    دقیقا من هم عاشقه این برند بودم اما به خاطر همین مشکلات مجبور شدم منصرف بشم از خرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

7000 rms و 15000 وات قدرت!!! باورتون میشه؟!! فیلمشو دیدم هموزم تو شوکم. 15 earthquake holees

8. 4 کاربر از miladpa63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

7000 rms و 15000 وات قدرت!!! باورتون میشه؟!! فیلمشو دیدم هموزم تو شوکم. 15 earthquake holees
    سلام
    برادر اسمش روشه دیگه!
    earthquake
    یعنی زمین لرزه.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یا حسین مظلوم ..........

این موتور جت هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه میخواین موشک ناسا هوا کنید .
    ..................
    خوب داداش گلم اگر خوب نیست . بهترین باند خربزه ای تو ایران ( به جز محصولات ادیو سیستم + گلیدن + MTX و ک لا این برند های کم جا افتاده کدوم بهتره )

بودجه تا 450

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام
    بله همونه.
    اون دو مدل وارد نشده نميدونم چنده.

مخلص عليرضا خان هم هستم.
    علي جان من فكر ميكنم بهتر باشه خودتون با ايشون تماس بگيريد و از ايشون سوال نمائيد.چون واقعا سوالاتتون تخصصي هست و من ازشون بي اطلاع هستم.من اينجا فقط براي دوستان جنس رو تهيه ميكنم و ارسال ميكنم .ولي تا جائي كه خبر دارم آمپليفايرها يك سال گارانتي دارن.اسپيكرها هم اگر موردي داشته باشه تعمير ميشه و اگر عمر كوتاهي ازش گذشته باشه فكر كنم هزينه نميگيرن.بابت اینکه گفتن معلوم نیست که بار جدید کی میاد هم خود من بارها سوال کردم،ولی این پاسخ رو دادن،"نمیتونم دروغ بگویم که مثلا تا یک هفته دیگه میاد ولی نیاد و شرمنده بشم.، چون رسیدن بار تا گمرک یه پروسه هست، ترخیص کالا یه پروسه دیگه. لذا صادقانه میگ معلوم نیست"
    در مورد گريل منم موافقم البته قيمتي نداره 14 تومن بود ولي من الان چي بايد بگم.نميدونم
    اغلب ماشينها داخل درها بسته ميشن و همون گريل فابريك مياد روشون. مثلا BMW ها و كل ماشينهاي امروزي.حتي 206 405 پرشيا ال 90 و.....فقط پرايد هست كه بايد گريل ببندي چون واقعا جاي خاصي براش تعبيه نشده.
    شما با خودشون تماس بگير نتيجه رو هم اعلام كن.
    سلام
    نمیخوام چون خودم دارم الکی حمایت کنم
    ولی این برند رو هر وقت از هر کسی که سرش تو کار باشه بپرسید میدونه که برند گرونیه(البته در کنار کیفیتش) ! بخاطر همین هم کسی زیاد سمتش نمیره...
    جابزه های متعددی هم برده که تو سایتش زدست....
    الان gladen ارزون ترین رده اش که rs با شروع قیمت 550 تومن برای کامپ و 400تومن برای ساب شروع میشه در صورتی که اکثر برند های دیگه تو کامپ از 150 تومن شروع میکنند تا مثلا 500 تومن....
    من هم سابش رو دارم هم کامپش و خیلی راضی ام
    تو این چند ماه صدای سیستم های زیادی رو شنیدم ولی باز این gladen یه چیز دیگست!الان باز هم بخوام سیستم رو ارتقا بدم از این برند بگیرم
    ادم های زیادی هم نیستند که بخوان پول بیشتر از 1500 خرج سیستم کنند در حالی که این برند اگر ما پایین تریین ردش رو در نظر بگیریم میشه دودست rs که 1100 میشه/ساب و امپ 1500/امپ استریو 1000 !!!!!!!
    ما که راضی بودیم و هستیم.....
    ولی این قضیه گریل واقعا بده.....
    Last edited by hoseinsps; 07-12-2013 at 23:11.

12. 5 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نظر دوستان راجب به چنجر ناکامیچی مدل Nakamichi MB-75 چی هست؟ یک مورد آکبند ساخت ژاپن برای خرید پیدا شده آیا 650 ارزش خرید داره ؟ این دستگاه چنجری است که 6 عدد CD صوتی در خود هد یونیت قرار میگیره و نیازی نیست که چنجر را در صندوق عقب قرار بدهید خود هد یونیت قابلیت ذخیره 6 عدد CD را دارد فقط MP3 پخش نمیکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک مشخصات:

لینک زیر:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

احنمالا سابه خوبی هست ولی فقط به اندازه و وزن و قیافه یک ساب دقت نکنید...

اینکه صدایه قشنگی داشته باشه گوش خراش نباشه اگرتو صدایه زیاد به صورته مداوم باشه خراب نشه و پارامتر هایه دیگه اینا خیلی مهمه ....

چه بسا ساب هایی بوده که 500 وات بوده و صدایی دلنشین تر و حتی بیشتر از 1000 واتیه هم خانواده خودش داشته...

15. این کاربر از rroohhaamm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •