عزیز دل برادر , ما خدمت شما از همون وقت که شبکه شهراد استفاده میکردی ارادت داریم , ما یکم حساسیم شما بیشترش نکن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عزیز دل برادر , ما خدمت شما از همون وقت که شبکه شهراد استفاده میکردی ارادت داریم , ما یکم حساسیم شما بیشترش نکن.
داداش شما خیلی وقته ها اینجا پست میزاری کسی حرفی بهت نمیزنه
مشکلی نیست بزار ..
کسی حساس نیست
ولی هرچیزی جای خودش دیگه
برای بچه های اینجا مهم نیست تو مازندران و مشهد و تهران و ... کی چقدر سرعت اینترنتشه
آقا ما یه غلطی کردیم پارسال از شاتل اومدیم اندیشه! (50% به خاطر همین تاپیک بود) الان میخوام برم شاتل بگم من اشتباه کردم جوونی کردم شاتلمو پس بدین
آخه این پینگه ؟!!!زنگ که میزنی همییییییییشه میگن مشکل سراسریه و اینا ! سرعت دانلودم که با سلام صلوات 30 بالاتر میره! (128 نامحدود خط 5) بر و بچ همین 128 نامحدودو حومه شهر دارن با چشم خودم دیدم 150 kb سرعتش بود وسط روز!
ترافیکم تموم شه میرم شاتل، محدودیت دانلودشم به جون میخرم!
ه![]()
تازگی ها یاد گرفتن منو هر روز دور وبر ساعت 4 قطع میکنن زنگ میزنم میگه هوم صبر کن نه مشکل از خودتونه بهش میگم بابا سیم کشی مشکلی نداره چراغش روشنه بعد که میگم خداحافظ دو دقیقه بعد وصل میشم!!!
ایندفعه زنگ نزن ببین چی میشه![]()
آقا اندیشه شهرستانا مثل اینکه ترکیده...! lol بچه های رشت مشکلی ندارن الان...؟!
ما کا روزای عادی همش قطعی داریم و سرعت دانلود از 20 بالاتر نمیره..الان دو روزه پنج دقیقه به پنج دقیقه دیتا قطع میشه...!
همین پنج دقیقه پیش زنگ زدم با کمال تحجب این موقع شب یکی گوشی رو برداشت گفت مشکل مال کل استانه...!
انزلی نامحدود128
منم همین مشکل دارم حدود ساعت 4 صبح برا خودش قطع میشه ؟
من فردا میخوام برم شاتل بگیرم.خسته شدم از اندیشه،سه چهار هفته بیشتر نیست کلی دردسر کشیدم.موندم آخه رو چه حسابی رفتم اونجا!
راستی امروز از یه شرکتی زنگ زدن واسه بازارگرمی،به اسم کهکشان گستر.گفتن ۸ تومن میشه،پیک میفرستن دم در خونه پول رو میدی بهش.فکر کنم کارت اینترنت بود. من از یکی شنیدم تو قبض تلفن هم پول میاد!کسی خبر داره چیه؟
Last edited by hamed29; 03-09-2012 at 13:44.
نه داداش مشکلی نداریم ما، فقط پینگ نداریم، پیج بالا نمیاد، سرعت دانلود نزدیک صفره و هر 2 دقیقه از بازی dc میشیماما چراغ استاتوس مودم روشنه و اپراتورای ask هم به شدت عقیده دارن که همینم از سرمون زیاده! آدم زنگ میرنه جای این که حداقل درست جواب بده میگه مشکل سراسریه دیگه آقا! انگار خیلی عادیه یا اینترنتو مفتی دارن میدن بهمون
دلت میاد شاتل؟ حداقل فهم صحبت با کاربرو دارن!
این قطع شدن دیتا واقعا دیگه داره عادی میشه! یه دو سه هفته پیش مدام دیتا قطع میشد ..دفعه آخر زنگ زدم گفتم آقا بالاخره کی حل میشه مشکل...یارو آخر سر دیگه داشت قاطی میکرد گفت: ما خودمون هم نمیدونیم مشکل کجاست..چطوری به شما بگم کی حل میشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)