تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1351 از 2403 اولاول ... 35185112511301134113471348134913501351135213531354135513611401145118512351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,501 به 13,510 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اولا" جمله دوم شما رو نشنیده می گیرم،ثانیا" صفحات قبل و مطالعه کنید تا ببینید مقصر کیه،من فقط یک تست از وضعیت سرعت اینترنت داخل پیج شهر شما برای مقایسه گذاشتم،اما نمی دونستم حساسیت دارید،موفق باشید.
    عزیز دل برادر , ما خدمت شما از همون وقت که شبکه شهراد استفاده میکردی ارادت داریم , ما یکم حساسیم شما بیشترش نکن.

2. 3 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اولا" جمله دوم شما رو نشنیده می گیرم،ثانیا" صفحات قبل و مطالعه کنید تا ببینید مقصر کیه،من فقط یک تست از وضعیت سرعت اینترنت داخل پیج شهر شما برای مقایسه گذاشتم،اما نمی دونستم حساسیت دارید،موفق باشید.
    داداش شما خیلی وقته ها اینجا پست میزاری کسی حرفی بهت نمیزنه
    مشکلی نیست بزار ..
    کسی حساس نیست
    ولی هرچیزی جای خودش دیگه
    برای بچه های اینجا مهم نیست تو مازندران و مشهد و تهران و ... کی چقدر سرعت اینترنتشه

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا ما یه غلطی کردیم پارسال از شاتل اومدیم اندیشه! (50% به خاطر همین تاپیک بود ) الان میخوام برم شاتل بگم من اشتباه کردم جوونی کردم شاتلمو پس بدین
    آخه این پینگه ؟!!! زنگ که میزنی همییییییییشه میگن مشکل سراسریه و اینا ! سرعت دانلودم که با سلام صلوات 30 بالاتر میره! (128 نامحدود خط 5) بر و بچ همین 128 نامحدودو حومه شهر دارن با چشم خودم دیدم 150 kb سرعتش بود وسط روز! ترافیکم تموم شه میرم شاتل، محدودیت دانلودشم به جون میخرم!

ه

5. این کاربر از mr__k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا ما یه غلطی کردیم پارسال از شاتل اومدیم اندیشه! (50% به خاطر همین تاپیک بود ) الان میخوام برم شاتل بگم من اشتباه کردم جوونی کردم شاتلمو پس بدین
    آخه این پینگه ؟!!! زنگ که میزنی همییییییییشه میگن مشکل سراسریه و اینا ! سرعت دانلودم که با سلام صلوات 30 بالاتر میره! (128 نامحدود خط 5) بر و بچ همین 128 نامحدودو حومه شهر دارن با چشم خودم دیدم 150 kb سرعتش بود وسط روز! ترافیکم تموم شه میرم شاتل، محدودیت دانلودشم به جون میخرم!

ه
    تازگی ها یاد گرفتن منو هر روز دور وبر ساعت 4 قطع میکنن زنگ میزنم میگه هوم صبر کن نه مشکل از خودتونه بهش میگم بابا سیم کشی مشکلی نداره چراغش روشنه بعد که میگم خداحافظ دو دقیقه بعد وصل میشم!!!

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تازگی ها یاد گرفتن منو هر روز دور وبر ساعت 4 قطع میکنن زنگ میزنم میگه هوم صبر کن نه مشکل از خودتونه بهش میگم بابا سیم کشی مشکلی نداره چراغش روشنه بعد که میگم خداحافظ دو دقیقه بعد وصل میشم!!!
    ایندفعه زنگ نزن ببین چی میشه

8. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا اندیشه شهرستانا مثل اینکه ترکیده...! lol بچه های رشت مشکلی ندارن الان...؟!

ما کا روزای عادی همش قطعی داریم و سرعت دانلود از 20 بالاتر نمیره..الان دو روزه پنج دقیقه به پنج دقیقه دیتا قطع میشه...!
    همین پنج دقیقه پیش زنگ زدم با کمال تحجب این موقع شب یکی گوشی رو برداشت گفت مشکل مال کل استانه...!

انزلی نامحدود128

10. این کاربر از Raikage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم همین مشکل دارم حدود ساعت 4 صبح برا خودش قطع میشه ؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من فردا میخوام برم شاتل بگیرم.خسته شدم از اندیشه،سه چهار هفته بیشتر نیست کلی دردسر کشیدم.موندم آخه رو چه حسابی رفتم اونجا!

راستی امروز از یه شرکتی زنگ زدن واسه بازارگرمی،به اسم کهکشان گستر.گفتن ۸ تومن میشه،پیک میفرستن دم در خونه پول رو میدی بهش.فکر کنم کارت اینترنت بود.‏‎ ‎من از یکی شنیدم تو قبض تلفن هم پول میاد!کسی خبر داره چیه؟
    Last edited by hamed29; 03-09-2012 at 13:44.

13. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا اندیشه شهرستانا مثل اینکه ترکیده...! lol بچه های رشت مشکلی ندارن الان...؟!

ما کا روزای عادی همش قطعی داریم و سرعت دانلود از 20 بالاتر نمیره..الان دو روزه پنج دقیقه به پنج دقیقه دیتا قطع میشه...!
    همین پنج دقیقه پیش زنگ زدم با کمال تحجب این موقع شب یکی گوشی رو برداشت گفت مشکل مال کل استانه...!

انزلی نامحدود128
    نه داداش مشکلی نداریم ما، فقط پینگ نداریم، پیج بالا نمیاد، سرعت دانلود نزدیک صفره و هر 2 دقیقه از بازی dc میشیم اما چراغ استاتوس مودم روشنه و اپراتورای ask هم به شدت عقیده دارن که همینم از سرمون زیاده! آدم زنگ میرنه جای این که حداقل درست جواب بده میگه مشکل سراسریه دیگه آقا! انگار خیلی عادیه یا اینترنتو مفتی دارن میدن بهمون دلت میاد شاتل؟ حداقل فهم صحبت با کاربرو دارن!

15. 2 کاربر از mr__k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه داداش مشکلی نداریم ما، فقط پینگ نداریم، پیج بالا نمیاد، سرعت دانلود نزدیک صفره و هر 2 دقیقه از بازی dc میشیم اما چراغ استاتوس مودم روشنه و اپراتورای ask هم به شدت عقیده دارن که همینم از سرمون زیاده! آدم زنگ میرنه جای این که حداقل درست جواب بده میگه مشکل سراسریه دیگه آقا! انگار خیلی عادیه یا اینترنتو مفتی دارن میدن بهمون دلت میاد شاتل؟ حداقل فهم صحبت با کاربرو دارن!
    این قطع شدن دیتا واقعا دیگه داره عادی میشه! یه دو سه هفته پیش مدام دیتا قطع میشد ..دفعه آخر زنگ زدم گفتم آقا بالاخره کی حل میشه مشکل...یارو آخر سر دیگه داشت قاطی میکرد گفت: ما خودمون هم نمیدونیم مشکل کجاست..چطوری به شما بگم کی حل میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •