تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1351 از 2014 اولاول ... 3518511251130113411347134813491350135113521353135413551361140114511851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,501 به 13,510 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پیروانی: پاس همدان حریف آسانی برای ما نیست

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پاس همدان حریف آسانی برای ما نیست ولی تحت هر شرایطی به برد در این بازی فکر می کنیم.

افشین پیروانی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، افزود: پس از بازی برابر سایپا تمرینات خوبی انجام داده‌ایم و آماده‌ایم مقابل پاس بازی خوبی انجام دهیم.
    وی ادامه داد: برای سه امتیاز به همدان آمده ایم و امیدوارم بازیکنان ما با خودباوری بیشتر واستفاده از موقعیت‌ها بتوانند حریف را در خانه شکست دهند
    پیروانی افزود: نبود کریم باقری که تجربه زیادی دارد برای ما مشهود است. امیدوارم افرادی که جای او را پر می‌کنند بتوانند تاثیرگذار باشند.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس یادآور شد: پاس همدان را به خوبی می‌شناسم .در دیدار رفت در ورزشگاه آزادی نقاط ضعف این تیم را دیدم و در چند فیلمی که آنها در دیدارهای لیگ برتر تماشا کردم توانستم به خوبی آنها را آنالیز کنم.امیدوارم با ضعف‌هایی که پیدا کردیم بتوانیم ضربه نهایی را به این تیم بزنیم.

وی تاکید کرد: شرایط برای ما سخت است چون برابر تیمی بازی می‌کنیم که ازعلاقمندان زیادی سود می برد. به همین دلیل یک روز بسیار سخت را باید سپری کنیم.
    پیروانی درباره احتمال حضور پژمان نوری مقابل پاس همدان گفت: هر احتمالی وجود دارد.شاید بازیکنی که چند هفته بازی نکرده باشد امروز در ترکیب اصلی باشد و شاید بازیکن اصلی روی نیمکت ذخیره بنشیند. برای من ملاک ،خوب تمرین کردن و مسائل تاکتیکی است . بازیکنان را بر همین اساس در داخل زمین می‌چینیم پس احتمال حضور نوری نیز وجود دارد.
    وی درخصوص صدور حکم سرمربیگری اش تا پایان فصل از سوی باشگاه پرسپولیس به "ایسکانیوز" گفت:‌ از روز اولی که به من اعتماد شد به فکر این بودم تا پرسپولیس را موفق کنم. امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد هئیت مدیره و هواداران را بدهم./158

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

علی کریمی: نیاز باشد شفاف سازی می کنم

فوتبال پرسپولیس تهران خبرهای مربوط به نارضایتی اش از تاکتیک این تیم را تکذیب کرد و گفت: اگر بخواهم از موضوعی انتقاد کنم آن را بصورت شفاف اعلام خواهم کرد.

پس از تساوی تیم های فوتبال پرسپولیس و سایپا نقل قول هایی از علی کریمی در یکی از رسانه های ورزشی مبنی بر انتقاد وی از تاکتکی تیم پرسپولیس منتشر شده بود که باعث دلخوری هافبک میانی سرخپوشان شده است.

علی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تکذیب این اخبار گفت: پس از این دیدار اخباری به نقل از من منتشر شده است که در اقدامی جالب و تاسف بار با اضافه کردن عناوینی مثل" شنیده می شود" و یا " گفته می شود" سعی در برهم زدن آرامش پرسپولیس و ایجاد اختلاف بین من و کادر فنی کردهاند.

کریمی ادامه داد: اگر بخواهم موردی را بیان کنم آن را در گفتگو با خبرگزاری ها یا رسانه ها بصورت شفاف مطرح می کنم و نیازی نیست این مسائل را به دوستانم بگویم یا از رقم قراردادم و سیستم تیم به آنها گلایه کنم.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران همچنین تاکید کرد: من پس از دیدار با سایپا به خاطر کار شخصی مهمی که داشتم با اجازه کادر فنی خیلی زود ورزشگاه را ترک کردم و در رختکن یا جاهای دیگر هیچ صحبتی در مورد تاکتیک تیم یا نوع بازی بازیکنان بیان نکردم و نمی دانم این روزنامه با چه هدفی چنین اخبار کذیب را منتشر می کند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پورحیدری: به هیچ وجه موافق بازگشت علوی به پاس نبودم!

تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر فنی تیم فوتبال پاس گفت: با توجه به اینکه در خانه به مصاف پرسپولیس می رویم تنها به دنبال کسب سه امتیاز هستیم.

منصور پورحیدری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان ساخت: بازی برابر پرسپولیس مانند سایر دیدار های لیگ برتر از 3 امتیاز برخوردار است اما جدای از آن دیدار برابر تیم های استقلال و پرسپولیس همیشه حساسیت های خاص خود را داشته و دارد.
    وی افزود: با تمام این تفاسیر امیدوارم بازی زیبا ، تماشاگر پسند و جذابی را از سوی هر دو تیم شاهد باشیم و علیرغم اینکه در فوتبال هیچگاه نتیجه از قبل قابل پیش بینی نبوده است اما امیدورام این دیدار با پیروزی پاس به پایان برسد.
    وی در خصوص عملکرد پرسپولیس در این فصل به ایسکانیوز گفت: در جایگاهی نیستم که بخواهم در خصوص پرسپولیس و عملکردش در این فصل نظر بدهم اما با نیم نگاهی به روند حرکتی این تیم در نیم فصل اول به راحتی خواهید فهمید که پرسپولیس در این فصل با حاشیه های زیادی دست و پنجه نرم کرده و در حال حاضر نیز شرایط همیشگی اش را ندارد.
    وی ادامه داد: با وجود اینکه پرسپولیس به لحاظ کسب نتیجه و شرایط روحی و روانی در وضعیت مطلوبی به سر نمی برد اما همیشه بزرگ و خطرناک بوده است و بازی برابر این تیم دشوار است.
    وی تصریح کرد: در چند روز گذشته تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و با آمادگی بالا و شناخت کامل بر روی پرسپولیس به مصاف این تیم می رویم.
    پورحیدری در خصوص آخرین وضعیت علوی به ایسکانیوز گفت: به شخصه با بازگشت علوی به پاس به هیچ وجه موافق نبودم چراکه و تنها با اصرار اولیایی و در خواست بگوویچ با بازگشت او موافقت کردم.
    وی افزود: در زمانی که قطبی در پرسپولیس حضور داشت برای بازگشت علوی شخصاً با مصطفوی نشستی داشتم و طی آن با باشگاه پرسپولیس به توافقاتی نیز دست یافتیم اما به مجرد آنکه قطبی از سرمربیگری پرسپولیس استفا داد علوی به تمرینات پرسپولیس بازگشت و این حرکت او به هیچ عنوان برای باشگاه پاس موجه نبود و من به شخصه از این حرکت او بسیار ناراحت شدم.
    وی تصرح کرد: بعد از رفت و آمد های بی دلیل علوی بین دو باشگاه به شخصه هیچ علاقه ای برای ادامه همکاری با وی نداشتم اما به در خواست بگوویچ باشگاه مجبور به جذب وی شد./158

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دلم براي روزهائي كه پرسپوليس گل فراوون ميزد تنگ شده
    بازي هائي كه 4 - 5 يا بشتر كل ميزديم

حالا فقط در حد نياز شده

ببينيم امروز چي ميشه
    به اميد برد مثه بازي رفت

در ضمن ببينيم سايپا چكار ميكنه با مربييييش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ترکیب نهایی پرسپولیس مقابل پاس همدان

ثابت تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل پاس همدان اعلام شد.

افشين پيرواني سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران تركيب نهايي اين تيم براي ديدار امروز (شنبه) مقابل پاس همدان اعلام كرد.

بر اساس اين تركيب عليرضا حقيقي درون دروازه قرار گرفته است. ‌رحماني رضايي، ‌نبي‌الله باقري‌ها،‌ عليرضا محمد و مهدي شيري در خط دفاع قرار خواهند گرفت. مازيار زارع، ‌پژمان نوري، ‌علي كريمي و حسين بادامكي چهار بازيكن خط مياني را تشكيل مي‌دهند و در خط حمله نيز ابراهيم توره و نيكبخت واحدي حضور خواهند داشت.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در حاشيه ديدار پرسپوليس و پاس/ تجمع هواداران و مشكلات براي بازيكنان

تجمع هواداران پرسپوليس مقابل هتل بوعلي باعث شد بازيكنان اين تيم نتوانند به‌راحتي از هتل محل اقامت خارج شوند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در شرايطي كه بازيكنان پرسپوليس قصد داشتند از هتل بو علي هتل محل اقامت سرخپوسشان خارج شوند و به سمت ورزشگاه قدس همدان بروند تجمع زياد هواداران اين باشگاه باعث شد تا مجدداً بازيكنان به هتل برگردند و بعد از دقايقي با حمايت نيروي انتظامي از هتل خارج و به استاديوم قدس برود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در آستانه ديدار مقابل پاس همدان برگزار شد/ جلسه فني پيرواني با بازيكنان

قايقي پيش جلسه افشين پيرواني با بازيكنان تيم پرسپوليس در همدان به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، دقايقي پيش جلسه فني افشين پيرواني سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با بازيكنان اين تيم در آستانه ديدار حساس مقابل پاس همدان در هتل بوعلي اين شهر برگزار شد.

بازيكنان پرسپوليس ساعت 12 و 30 از هتل به سمت ورزشگاه قدس همدان كه محل برگزاري ديدار اين تيم مقابل پاس است، حركت كردند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اعضاي هيات مديره پرسپوليس به همدان نرفتند

هيچ كدام از اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس براي تماشاي ديدار اين تيم مقابل پاس به همدان نرفتند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در شرايطي كه در طول نيم فصل اول رقابت‌هاي ليگ برتر اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس براي تماشاي بيشتر ديدارهاي اين تيم به ورزشگاه مي‌رفتند، اما امروز شنبه هيچ كدام از اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس براي تماشاي ديدار اين تيم مقابل پاس به همدان سفر نكرده‌اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تغييرات در كادر مديريتي باشگاه پرسپوليس

در صورت شكست پرسپوليس در ديدار امروز مقابل پاس همدان طي چند روز آينده تغييرات گسترده اي در اين باشگاه انجام خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، در شرايطي كه طي هفته هاي اخير اخبار زيادي در خصوص اضافه شدن يك عضو جديد و يا رفتن يكي از اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس به گوش مي رسيد اين طور شنيده مي شود كه به احتمال فراوان در صورت شكست در ديدار امروز اين تيم مقابل پاس احتمال وجودتغييرات گسترده در اين باشگاه بسيار فراوان است.

يك منبع آگاه در باشگاه پرسپوليس اين طور عنوان كرد كه تصميمات مهمي درباره پرسپوليس اتخاذ شده اما اجراي تمام اين تصميمات منوط به نتيجه ديدار امروز سرخپوشان دارد.

گفتني است ، اين عضو هيات مديره پرسپوليس البته در پاسخ به اين سئوال كه آيا اين تغييرات با هدف تغيير مديرعامل و حضور يك مربي جديد در پرسپوليس است ، تاكيد كرد : تلاش مجموعه باشگاه بر اين است تا با همين نفرات در ادامه مسابقات حاضر شويم. البته پيروزي نشان داده در روزهاي سخت ، نتايج بهتري مي گيرد و به همين دليل نيز ما به نتيجه اين ديدار اميدواريم .

وي درباره حكم دائم سرمربيگري افشين پيرواني نيز خاطرنشان ساخت : پيرواني جزو مريبان جوان اما با انگيزه ليگ برتر است . هيچ گاه مجموعه پرسپوليس پتانسيل هاي قوي همانند پيرواني را از دست نخواهد داد. حضور مربياني در اين سطح براي باشگاه پيروزي يك نياز و الزام است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مصطفوى: بايد آسيايى ها از پرسپوليس در اين فصل ترس وحشتناكى داشته باشند

خبرگزاري آريا- داريوش مصطفوى مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: پاس همدان از تيم هاى پرقدرت ليگ برتر است و بازيكنان پرسپوليس براى پيروزى بايد در ضربات آخر دقت كافى داشته باشند.

به گزارش سرويس ورزشي آريا، وى همچنين اظهار داشت: اميدوارم برخلاف بازى هاى گذشته كه با وجود فرصت هاى زياد بدشانس بوديم اين بار با استفاده از فرصت ها حريف را شكست دهيم .

مصطفوى درباره حضور محمود خوردبين در سمينار تيم هاى راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا گفت: در باشگاه تمام كارها برنامه ريزى شده است. در اين شرايط نمى توانستم پرسپوليس را تنها بگذارم و از مردى كه سال ها عمر خودش را براى پرسپوليس گذاشته است و سرپرست بسيار دلسوزى است استفاده كرديم .او نماينده من است و مطمئن باشيد در حال حاضر خودم را در اين جلسه مى بينم.

وى افزود: ما همه به دنبال يك هدف هستيم و بايد آسيايى ها از پرسپوليس در اين فصل ترس وحشتناكى داشته باشند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •