تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1350 از 1849 اولاول ... 350850125013001340134613471348134913501351135213531354136014001450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,491 به 13,500 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه alinikoyi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خونشون

پيش فرض

مثل اینکه های وب انتقاد های زیاد رو دید تو اینستا گفته سرویس های دیگه رو تا پایان هفته درست میکنه اگه درست نشه من تخلیه میکنم
    وقتی واسه سرعت 8مگ زنگ میزنی که سرعت اینترنت کمه میگه مشکل از خط شماست حالا اومده 16 مگ گذاشته اونم با اون قیمت ها
    ای کاش قیمت ها رو پایین نمی اوردن

فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk

2. 2 کاربر از alinikoyi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

والا از این سرویس های 1 ساله اصلا خوشم نمیاد
    یه چیز دیگه هم اینکه شبانه سرعتش چند هست ؟ مثلا همین سرویس 128 ؟ و بعد چند گیگ محدود میکنه ؟ ( در واقعا مشکل اصلیش همین محدود کردن هست که اصلا مشخص نیست شبی چقدر میشه دانلود کرد )
    چیزی که من از دوستان شنیدم میگن قبل از اینکه محدود بشی سرعت شبانه با روز (16 مگ) یکیه و بعد از محدودیت اسمی (حتی تا 16 کیلوبایت!) هم میاد پایین
    همون طور که شما میگید محدودیتش واسه هیچ کس درست مشخص نیست
    البته یه چیز دیگه هم بگم و اون اینکه تفاوتی که سرویس های اکو با هم دارن یکی تو سرعت آپلوده و یکی هم تو همین محدودیت سرعت شبانه (مسلما کسی که اکو 8 مگ با قیمت 43 تومن میخره خیلی دیرتر از اکو 128 با قیمت 13 تومن محدود میشه)
    واسه اطلاع دقیق تر به نظرم تو تاپیک شاتل سوال کنید بهتره

4. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چیزی که من از دوستان شنیدم میگن قبل از اینکه محدود بشی سرعت شبانه با روز (16 مگ) یکیه و بعد از محدودیت اسمی (حتی تا 16 کیلوبایت!) هم میاد پایین
    همون طور که شما میگید محدودیتش واسه هیچ کس درست مشخص نیست
    البته یه چیز دیگه هم بگم و اون اینکه تفاوتی که سرویس های اکو با هم دارن یکی تو سرعت آپلوده و یکی هم تو همین محدودیت سرعت شبانه (مسلما کسی که اکو 8 مگ با قیمت 43 تومن میخره خیلی دیرتر از اکو 128 با قیمت 13 تومن محدود میشه)
    واسه اطلاع دقیق تر به نظرم تو تاپیک شاتل سوال کنید بهتره
    ای بابا پس شاتل هم هیچی
    چون تو تاپیکش که نگاه کردم یکی میگفت بعد 16 گیگ محدود میکنه ! یکی میگفت بعد 24 گیگ ! یکی 40 ! یکی 50 !
    اینجوری هم که شما گفتی سرویس های پایین تر مثل 128 رو زود محدود میکنه فکر نکنم شبی باهاش بشه 2 گیگ ( یعنی ماهی 60 گیگ ) دانلود کرد و احتمالا زود محدود میشه !
    128 هم محدود بشه دیگه میشه 16 ! دیگه واقعا شب بعد 2 باهاش چت هم نمیشه کرد !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مثل اینکه های وب انتقاد های زیاد رو دید تو اینستا گفته سرویس های دیگه رو تا پایان هفته درست میکنه اگه درست نشه من تخلیه میکنم
    وقتی واسه سرعت 8مگ زنگ میزنی که سرعت اینترنت کمه میگه مشکل از خط شماست حالا اومده 16 مگ گذاشته اونم با اون قیمت ها
    ای کاش قیمت ها رو پایین نمی اوردن

فرستاده شده از H60-L04ِ من باTapatalk
    اصلا با این قیمت هایی که گذاشته خیلی تناقض پیش میاد
    بسته 40 گیگ 30 روزه (با محدودیت خرید ماهانه 1 بار)، 30 تومن بعد فشفشه 50 گیگ 30 روزه هم 30 تومن!!
    فشفشه 9 گیگ 5 روزه (ویژه مشترکین 5 ستاره و بالاتر با محدودیت خرید ماهانه 1 بار) 7500!!! بعد فشفشه 10 گیگ 7 روزه (عادی) هم 7500 (مثلا های وب داره لطف میکنه بسته ویژه به مشترکین با تعداد ستاره بالا میده!!)
    سرویس به اصطلاح "غیرحجمی" با سرعت 8 مگ و ترافیک ماهانه 50 گیگ 100 هزار تومن بعد سرویس 1 ماهه با سرعت 16 مگ و با فشفشه 50 گیگ 30 روزه درمیاد 50 تومن!!! (سرعت 2 برابر و قیمت نصف!!)
    بعد هم اومدن گفتن کار کارشناسی انجام دادیم تنوع بخشیدیم ارزون کردیم و ....
    Last edited by broosli; 25-07-2016 at 20:54.

7. 4 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ای بابا پس شاتل هم هیچی
    چون تو تاپیکش که نگاه کردم یکی میگفت بعد 16 گیگ محدود میکنه ! یکی میگفت بعد 24 گیگ ! یکی 40 ! یکی 50 !
    اینجوری هم که شما گفتی سرویس های پایین تر مثل 128 رو زود محدود میکنه فکر نکنم شبی باهاش بشه 2 گیگ ( یعنی ماهی 60 گیگ ) دانلود کرد و احتمالا زود محدود میشه !
    128 هم محدود بشه دیگه میشه 16 ! دیگه واقعا شب بعد 2 باهاش چت هم نمیشه کرد !
    خب شاتل امکان شاتل لند رو هم برای مشتری هاش فراهم کرده یه مدت به صورت موقت رایگان بود
    الان 1000 گیگ ترافیک شاتل لند رو میفروشه 15 تومن که تقریبا همه دانلودهای لینک مستقیم رو میشه با ریموت به اون انجام داد
    از این نظر میشه سرویس بدون شبانه رایگان هم بگیرید (که اون 5500 شبانه رو هم نپردازید) چون اکثر دانلودها با شاتل لند قابل انجامه

9. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alinikoyi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خونشون

پيش فرض

اصلا با این قیمت هایی که گذشته خیلی تناقض پیش میاد
    بسته 40 گیگ 30 روزه (با محدودیت خرید ماهانه 1 بار)، 30 تومن بعد فشفشه 50 گیگ 30 روزه هم 30 تومن!!
    فشفشه 9 گیگ 5 روزه (ویژه مشترکین 5 ستاره و بالاتر با محدودیت خرید ماهانه 1 بار) 7500!!! بعد فشفشه 10 گیگ 7 روزه (عادی) هم 7500 (مثلا های وب داره لطف میکنه بسته ویژه به مشترکین با تعداد ستاره بالا میده!!)
    سرویس به اصطلاح "غیرحجمی" با سرعت 8 مگ و ترافیک ماهانه 50 گیگ 100 هزار تومن بعد سرویس 1 ماهه با سرعت 16 مگ و با فشفشه 50 گیگ 30 روزه درمیاد 50 تومن!!! (سرعت 2 برابر و قیمت نصف!!)
    بعد هم اومدن گفتن کار کارشناسی انجام دادیم تنوع بخشیدیم ارزون کردیم و ....
    من به ایناشذتوجه نکردم بودم اینطوری واقعا افتضاح شده
    از اول هم معلوم بود این کاهش قیمت به ضرر مردم تموم میشه بیخودیذبه دلمون صابون زدیم

11. 2 کاربر از alinikoyi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من قبلش هم گفتم تو این مملکت به هرچی خواستن دست بزنن ر..ده شد توش (به ویژه اینکه قبلش بگن میخواییم ارزون کنیم و ... یعنی حتما گرونی و افتضاح شدن کیفیت در راهه حالا میخواد اینترنت باشه یا خودرو یا ...)

13. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از اول هم معلوم بود این کاهش قیمت به ضرر مردم تموم میشه بیخودیذبه دلمون صابون زدیم

اینقدر ما بدبخت شدیم که حاضریم با شرایط داغون قبل هم اینترنت بخریم ولی دیگه همونم نمیدن !

15. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اینقدر ما بدبخت شدیم که حاضریم با شرایط داغون قبل هم اینترنت بخریم ولی دیگه همونم نمیدن !
    کلا وضع سیستم همینه
    همیشه باید حسرت گذشته رو بخوری
    چند وقته دیگه چنان کاری کنن که آرزوی همین شرایط و قیمت های الانو داشته باشیم (دنبال اینن که اینترانت راه اندازی بشه و کلا اینترنت به مشترکین خانگی ندن!!)

17. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پاسخ های پشتیبانی های وب به درخواست های مشترکین در اینستاگرام برای بازگرداندن فشفشه های قبلی و همچنین سرویس های نامحدود
    "مشترکین گرامی، فشفشه برای مشترکین پر مصرف طراحی شده است. با توجه به کاهش قیمت‌های ترافیک عادی، استفاده از ترافیک عادی یا خرید سرویس‌هایی با ترافیک اولیه بالاتر برای مشترکین کم مصرف پیشنهاد می‌شود"
    "مشترکین گرامی، سرویس نامحدود طبق مصوبه سازمان تنظیم ارائه شده است. ضمنا هزینه ترافیک اضافه‌ی این سرویس، تنها ۱۵۰۰ تومان می‌باشد که موجب بهبود تجربه‌ی مشترکین گرامی خواهد بود، چرا که به‌جای کاهش سرعت پس از یک مصرف ترافیک مشخص، سرعت همواره ثابت باقی می‌ماند"
    ببینید تو اتاق فکر شرکت های وب چی میگذره!!
    رسما با این حرکات نصف بیشتر مشترکین رو از دست میدن!! (مگر مشترکی که حوصله تخلیه رو نداشته باشه یا مصرف روزانه اش صرفا دانلود باشه و حال و حوصله دانلود شبانه رو نداشته باشه که بمونه های وب وگرنه الان های وب با این کیفیت و قیمت ها و ...مزخرف ترین شرکت واسه موندنه)

19. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •