دوستان در هفتمین دوره مسابقات شرکت کنید. فقط سرور EUW و کسانی که تیم دارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در هفتمین دوره مسابقات شرکت کنید. فقط سرور EUW و کسانی که تیم دارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز در پست هاتون لطفا دقت بیشتری داشته باشین تا مجبور به حذف پست های شما نشیم.
الفاظ بد به کار نبرید، با هم دوست باشید و از بازی و فروم لذت ببرین.
با تشکر
مراحل آزمایشی اولین نسخه Lol Armory ورژن 1.0 برای شما گیمرهای عزیز بروی سایت مسیر گیمرها قرار گرفت و با امکانات اولیه ای چون :
- مشاهده آمار بازی زنده هر بازیکن
- آمار و ارقام بازی های اخیر هر بازیکن
- آمار Ranking هر بازیکن از قبیل Win و Lose در Solo Ranked Mode
- مشاهده Champion Free Rotation (قهرمان های آزاد دوره ای)
- و ...
آمار و ارقام ما از طریق خود سایت RiotGames بروز رسانی و پشتیبانی می شود . تلاش ما فقط برای راحتی شماست. منتظر آپدیت های جدید ما باشید ...
هیچ ADC توی این بازی ضعیف نیست دوستان. چرا بعضی ADC ها بیشتر Pick میشن؟ دلیلش اینه که امن تر هستن. یعنی شما قابلیت های زیادی رو میتونین با این ADC ها انجام بدین که همه ADC ها ندارن! الان مثلا محبوب ترین ADC شده Tristana. خب 1 اینکه آیتم های Attack Speed باف شدن بنابراین Damage این Champion فوق العاده بالا رفته، 2 اینکه یه Jump داره که شما باهاش احساس امنیت می کنید، هر موقع تو خطر افتادید میتونید به راحتی در برید، 3 اینکه علاوه بر همه اینا Range بالایی داره بنابراین Kite کردن باهاش خیلی راحت تره، 4 اینکه حالت Assassin دارن، شما میتونید بپرید حتی زیر Turret حریف، دشمن رو بکشید و دوباره Jump کنید بیرون و در برید. این کار بیشتر کار Assassin هاست اما Tristana این کار رو خوب انجام میده یعنی در واقع یه Engage بسیار خوب داره، یه Combo با Damage بالا، بعد هم یه Disengage عالی.
خب ADC هایی که تمام این موارد رو داشته باشن امن یا به قول معروف Safe هستن. اما خیلی از ADC ها تو یکی از این موارد ضعف شدید دارن و باعث میشه که کمتر Pick بشن.
دلیل اصلی دیگه این هست که وقتی حریف شما Tristana یا Jinx یا Vayne بر میداره شما رو مجبور می کنه که Counter Pick کنید، وگرنه دچار دردسر میشید، بنابراین Pick بعضی از Champ ها که کمتر Counter می کنن پایین میاد.
فقط اینجا بحث اینه که یه ADC برندارن که باعث باخت تیم بشه، به خاطر همین به Safe ترین Pick رو میارن، وگرنه همه ADC ها خوبن (البته Urgot رو فاکتور بگیرید)
Last edited by mnime; 07-08-2014 at 12:36.
آقا داره درست و بی رو درباستی میگه دیگه بس که زر میزنید چت بن میشید دیگه اگه دارید میبازید هی فوش میدید به این اون اگر هم در حال بردن باشید هی میگید gg easy نمی دونم izi از این قبیل زر های نا مفید میزنید دیگه
دیدم که میگما همتونم همینجورید
من به شخصه سعی میکنم اصلا تو بازی زر نزنم شما هم سعی کنید اصلا زر نزنید و به این جمله زیبا اکتفا کنید
SHUT THE FCK OFF
ای خدا...
یکی نیست اینجا از ساپورت refund token گرفته باشه ؟
دقیقا همینه داداش من خودم بار ها دیدم بخاطر همین جمله ساده گفتن ریپورت بدین و می ره توی یک بخشی از سایت LOL که اونجا کاربر هاشون رای می دن به اینکه تورو تنبیه کنن یا ببخشنت حتما رای به تنبیه کردنت دادن اینطوری بن نمیشی یا Honor هاتو میگیرن یا چت بن میشی و...
باشه بابا من پیشنهاد کردم تو Base بمونین تا اونا یکم ادب بشن من منظورم با هیچ شخص خاصی نبوده از گفتن جمله (زر)![]()
Last edited by Silence Hunter; 07-08-2014 at 15:43.
gg easy رو که من 2 ماه پیش گفته بودم اونموقع 20 تا گیم بن شدم
الان که دیگه یه کلمه هم تو گیم چیزی نمیگم ولی بازم دارن بن میکنن![]()
انقدر امار گذشته خراب بود هر روز 20 تا بر میخورن![]()
اعصاب ندارین یه چند ما بازی نکنین یه 1 ماه Relax کنید بازی Shif+delet کنید خیلی فاز داره
لطفا این پست حذف شود.
Last edited by X-FeaR; 24-08-2014 at 19:16.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)