تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1350 از 1746 اولاول ... 350850125013001340134613471348134913501351135213531354136014001450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,491 به 13,500 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان در هفتمین دوره مسابقات شرکت کنید. فقط سرور EUW و کسانی که تیم دارن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

دوستان عزیز در پست هاتون لطفا دقت بیشتری داشته باشین تا مجبور به حذف پست های شما نشیم.

الفاظ بد به کار نبرید، با هم دوست باشید و از بازی و فروم لذت ببرین.

با تشکر

3. 5 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Padesha2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مراحل آزمایشی اولین نسخه Lol Armory ورژن 1.0 برای شما گیمرهای عزیز بروی سایت مسیر گیمرها قرار گرفت و با امکانات اولیه ای چون :

- مشاهده آمار بازی زنده هر بازیکن
    - آمار و ارقام بازی های اخیر هر بازیکن

- آمار Ranking هر بازیکن از قبیل Win و Lose در Solo Ranked Mode
    - مشاهده Champion Free Rotation (قهرمان های آزاد دوره ای)
    - و ...
    آمار و ارقام ما از طریق خود سایت RiotGames بروز رسانی و پشتیبانی می شود . تلاش ما فقط برای راحتی شماست. منتظر آپدیت های جدید ما باشید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هیچ ADC توی این بازی ضعیف نیست دوستان. چرا بعضی ADC ها بیشتر Pick میشن؟ دلیلش اینه که امن تر هستن. یعنی شما قابلیت های زیادی رو میتونین با این ADC ها انجام بدین که همه ADC ها ندارن! الان مثلا محبوب ترین ADC شده Tristana. خب 1 اینکه آیتم های Attack Speed باف شدن بنابراین Damage این Champion فوق العاده بالا رفته، 2 اینکه یه Jump داره که شما باهاش احساس امنیت می کنید، هر موقع تو خطر افتادید میتونید به راحتی در برید، 3 اینکه علاوه بر همه اینا Range بالایی داره بنابراین Kite کردن باهاش خیلی راحت تره، 4 اینکه حالت Assassin دارن، شما میتونید بپرید حتی زیر Turret حریف، دشمن رو بکشید و دوباره Jump کنید بیرون و در برید. این کار بیشتر کار Assassin هاست اما Tristana این کار رو خوب انجام میده یعنی در واقع یه Engage بسیار خوب داره، یه Combo با Damage بالا، بعد هم یه Disengage عالی.
    خب ADC هایی که تمام این موارد رو داشته باشن امن یا به قول معروف Safe هستن. اما خیلی از ADC ها تو یکی از این موارد ضعف شدید دارن و باعث میشه که کمتر Pick بشن.
    دلیل اصلی دیگه این هست که وقتی حریف شما Tristana یا Jinx یا Vayne بر میداره شما رو مجبور می کنه که Counter Pick کنید، وگرنه دچار دردسر میشید، بنابراین Pick بعضی از Champ ها که کمتر Counter می کنن پایین میاد.
    فقط اینجا بحث اینه که یه ADC برندارن که باعث باخت تیم بشه، به خاطر همین به Safe ترین Pick رو میارن، وگرنه همه ADC ها خوبن (البته Urgot رو فاکتور بگیرید )
    Last edited by mnime; 07-08-2014 at 12:36.

6. این کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

سعی کنید الکی تو بازی اسپم نکنید زیاد زر نزنید بگین این نوبه ریپورتش بکنین و یا فحاشی بکنین چون خودتون ضرر می کنید نه اون چون ریوت هیچ قانونی در مورد ریپورت کردن فیدر نداره تنها راهش اینه برین تو Base بمونین و هیچی نگین تا زودتر بازی تموم بشه
    منم یک بار این اخطار داد بم دقیقا بازی قبلیش بهشون حرف زدم یک چندتا چیز گفتم و ... بعد از بازی این اخطار اومد رو صفحه ام دیگه از اون به بعد حرف الکی اسپم نمی کنم چون اسپم کردنم ریپورت داره
    حالا مگه شما چی کردین که 500 گیم بن شدین؟ ببینی الان چیا گفتی یکی از دوستام اینطوری بن شد بعد نمی تونست بیشتر از 3 اسپم بکنه تو هر بازی

باو تو هنوز نمی دونی اون چی میگه بعد رفتی طرفدارش شدی میگه:
    Welcome to the League of Draven
    اصلا معنی نداشت این حرفت به دریوان خوش امدید؟
    آقا داره درست و بی رو درباستی میگه دیگه بس که زر میزنید چت بن میشید دیگه اگه دارید میبازید هی فوش میدید به این اون اگر هم در حال بردن باشید هی میگید gg easy نمی دونم izi از این قبیل زر های نا مفید میزنید دیگه
    دیدم که میگما همتونم همینجورید
    من به شخصه سعی میکنم اصلا تو بازی زر نزنم شما هم سعی کنید اصلا زر نزنید و به این جمله زیبا اکتفا کنید
    SHUT THE FCK OFF

8. 2 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ای خدا...
    یکی نیست اینجا از ساپورت refund token گرفته باشه ؟

داره خودمونی میشه Silence Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دمت گرم داش
    میشه واسه refund token هم بنویسی شدیدا به 1 refund token نیاز دارم ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

گفته بودم gg easy
    دقیقا همینه داداش من خودم بار ها دیدم بخاطر همین جمله ساده گفتن ریپورت بدین و می ره توی یک بخشی از سایت LOL که اونجا کاربر هاشون رای می دن به اینکه تورو تنبیه کنن یا ببخشنت حتما رای به تنبیه کردنت دادن اینطوری بن نمیشی یا Honor هاتو میگیرن یا چت بن میشی و...
    اقا زر نزنین چیه، ادب باش
    تازه موندن تو base اصلا درست نیست چون میشی afk راه درست ترش ignore کردنه، من همیشه تو بازی ignore میکنم همرو خلاص،اعصاب و روان آدم آرامش داره
    باشه بابا من پیشنهاد کردم تو Base بمونین تا اونا یکم ادب بشن من منظورم با هیچ شخص خاصی نبوده از گفتن جمله (زر)
    Last edited by Silence Hunter; 07-08-2014 at 15:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا داره درست و بی رو درباستی میگه دیگه بس که زر میزنید چت بن میشید دیگه اگه دارید میبازید هی فوش میدید به این اون اگر هم در حال بردن باشید هی میگید gg easy نمی دونم izi از این قبیل زر های نا مفید میزنید دیگه
    دیدم که میگما همتونم همینجورید
    من به شخصه سعی میکنم اصلا تو بازی زر نزنم شما هم سعی کنید اصلا زر نزنید و به این جمله زیبا اکتفا کنید
    SHUT THE FCK OFF
    gg easy رو که من 2 ماه پیش گفته بودم اونموقع 20 تا گیم بن شدم
    الان که دیگه یه کلمه هم تو گیم چیزی نمیگم ولی بازم دارن بن میکنن

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

gg easy رو که من 2 ماه پیش گفته بودم اونموقع 20 تا گیم بن شدم
    الان که دیگه یه کلمه هم تو گیم چیزی نمیگم ولی بازم دارن بن میکنن
    انقدر امار گذشته خراب بود هر روز 20 تا بر میخورن
    اعصاب ندارین یه چند ما بازی نکنین یه 1 ماه Relax کنید بازی Shif+delet کنید خیلی فاز داره

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13

لطفا این پست حذف شود.
    Last edited by X-FeaR; 24-08-2014 at 19:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •