درود به همه . بنده هم 9 ماه میشه که 12 مگ گرفتم از صبانت،شبانه هم سرعتم 240 کیلوبایت بود. در ماه 70 گیگ دانلود میکردم . عالی بود اما از 5 روز قبل سرعت دانلود شبانه شد 10 کیلوبایت . دمش گــــرم بابا![]()
درود به همه . بنده هم 9 ماه میشه که 12 مگ گرفتم از صبانت،شبانه هم سرعتم 240 کیلوبایت بود. در ماه 70 گیگ دانلود میکردم . عالی بود اما از 5 روز قبل سرعت دانلود شبانه شد 10 کیلوبایت . دمش گــــرم بابا![]()
این خبرش رو کاربر dolphin7 گذاشتن
" اطلاعیه فوری "
با توجه به اینکه تعداد محدودی از مشترکین در ساعات مصرف رایگان شبانه به صورت پیوسته و با ابزارهای اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند می نمایند واین امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه بطور مطلوب بهره برداری نمایند ، مقرر گردید از مورخه 93/06/11 راس ساعت 2 بامداد کلیه تعرفه هایی که شبانه آنها کاملا رایگان بوده و توسط مشترکین خریداری و فعال گردیده تنها قادر به دانلود 2 برابر مجموع حجم سرویس و حجم اضافه خریداری شده طی دوره سرویس در ساعات رایگان شبانه باشند.
لازم به ذکراست پس از مصرف 2 برابر مجموع حجم قید شده در بالا سرعت سرویس مشترک برروی سرعت 128kbمحدود گردیده ودر صورت خرید حجم اضافی مجددا قادر خواهد بود که معادل 2 برابر حجم اضافی خریداری شده از سرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید.
در ضمن به استحضار می رساند سرعت سرویس مشترکین در ساعات شبانه رایگان قبل از اعمال محدودیت همان سرعت روزانه آن می باشد.لينک خبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قانون جدیدش هم اومد
خیال اون افرادی که فکر می کردن با رفتن بقیه جا براشون بازتر میشه راحت
حالا حالاها همینجوریه با رفتن بقیه هیچ فرقی نمیکنه و دنبال دک کردن نباشین
به همدیگه کمک کنید
اگه هموطن خودتون رو نمیدونید حداقل انسان باشید
نجات یافتم. سرویس امروز صبح واسه جمع آوری رفت و الان برداشته شده. با شکایت در سایت تنظیم مقررات زودی برداشته شد البته وگرنه حرف از 10روز بود بجای 3روز :-)))))))
اون انگشت وسط برای صبانت![]()
من هم بعد از نحقیقات فن آوا را پیشنهاد می کنم
ولی خیلی دقت کن از نمایندگی درست بگیری
و حتما هم یک ماهه
Last edited by MAHDI_SOS; 07-09-2014 at 18:39.
والا یسری دوستان توی همن فروم پیشنهاد دادن مخابرات. رفتم تو پیجش دیدم یسری میگن امتیاز منفی! چون نداشتم. گفتم شاید جوری باشه که مثلا شبانه میگیری با روزانه سیستمش قاطی میکنه به پای روزانه میزاره.
همینجا هم یک سری میگن پارس آنلاین. یسری هم تعرفی چندانی نمیکنن ولی باز بهتر از صبانته مثل اینکه
پیشگامان هم یک سالی تا قبل همین صبانت داشتم بد نبود خوب بود.
-------------
فن اوا سرعت شبانش چطوریه.
مخابرات کسی راضی هست؟
امروز درخواست تجدیدنظرم به شکایتی که در 195 از صبانت کرده بودم هم مردود اعلام شد.منم با کلی لعن و نفرین برای بار دوم باز فرستادم تجدیدنظر
![]()
940 مگ تا رهایی
سلام من درخواست جمع آوری خطم دادم الان دوروز امروز صبح که میخواستم وارد پنلم بشم ببینم در چه وضیعتی میگه یوزر و پسورد شما اشتباهه و همچنین میخوام کانکت بشم همین پیغام میده اما چراغ adsl روشن این کانکت نشدن وارد نشدن به پنل مربوط به جمع آوری می شود؟ 1 گیگم هنوز حجم داشتم ای کاش زودتر تموم میکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)