اول اینکه ریستش رو مدت طولانی نگه دارید و توی Local Connection برید و Ip و Gatway رو دستی بدید و چک هم کنید پینگ میده یا نه.
اول اینکه ریستش رو مدت طولانی نگه دارید و توی Local Connection برید و Ip و Gatway رو دستی بدید و چک هم کنید پینگ میده یا نه.
توی run تایپ کنید
cmd
و بعد از اون تایپ کنید
default gateway همون آدرس مودم هست ( که به احتمال زیاد با 192.168.1.1 فرق داره ) اینو توی مرورگر وارد کنید و کانفیگ کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من رمز وایرلسمو گم کردم و یادم هم نمیاد میخواستم بدونم چجوری میشه عوضش کرد سریع جواب بدید لصفا
مدل مودمم linksys مدل wag200g annex-a
از طریق کابل لن یه سیستمو بهش وصل کن توی مرورگرت بزن
192.168.1.1 برو به بخش وایرلست رمزتو ببین
اگه هم 192.168.1.1 کار نداد از روشی که 2 تا پست بالاتر گفتم آدرس رو بدست بیارید و ادامه کار.
Last edited by hermione; 11-06-2012 at 12:04.
migam uer pasword az koja biaram?
یوزر و پسورد به صورت پیشفرض
admin
admin
هست اگه این نبود پشت یا زیر مودم نوشته
توصیه میشه این پسورد رو بعدا عوض کنید
در ضمن جز قوانین انجمن هست که به صورت فارسی تایپ کنید
موفق باشید
سلام دوستان
من مودمم tp link هستش و اینترنت پرسرعت هم دارم که سرعتش خیلی هم خوبه. فقط یه مشکلی دارم که بعضی وقتا ، یعنی بیشتر وقتا ، چراغ Adsl خاموش میشه و نمیتونه اتصال رو برقرار کنه
همه کار هم کردم ولی موفق نبودم درست کنم. فکرکردم مشکل از isp باشه ولی از دوستام پرسیدم کسی همچین مشکلی نداره
باید گوشی تلفن رو بردارم که بوق بزنه ، وقتی اینجوری میکنم وصل میشه. بعد هم اگه بذارم خیلی وقتا قطع میشه. نمیدونم دیگه چیکار کنم؟ به نظرتون مشکل از مودمه؟؟؟
ریست زدم، سیمشو عوض کردم. همه کار کردم خلاصه
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه دکمه پشت مودم هست واسه ریست. کلا برمیگرده به حالت اول
تنظیماتش فقط پاک میشه که باید دوباره تنظیم کنید
اسپلیتر سر راه تلفن گذاشتید ؟
برید به صفحه status مودم SNR Margin زیر 10 نباید باشه
Line Attenuation هم نباید بالاتر از 50 باشه اگه هست اشکال از سیم کشیه
هردوتاش چک شد... درسته
سیم کشی داخلی ساختمان منظورته؟؟؟
چون از پریز تا مودم هیچ فاصله ای نیست.
الان چجوری مطمئن شم؟ چطور درستش کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)