هر چی از پرسپولیس کمتر بازیکن بگیرن بهتره
کریم از وقتی رفت تیم ملی همون کریم همیشگی نیست
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
هر چی از پرسپولیس کمتر بازیکن بگیرن بهتره
کریم از وقتی رفت تیم ملی همون کریم همیشگی نیست
.مگه لیست تیم پر نیست؟؟؟
یه زمان توی نود مصطفوی میگفت سازمان لیگ به من قول داده دیکارمو و توره رو میندازیم بیرون و آلونگ رو با یه دروازبان میاریم
میثاق رو انداخت بیرون تا رحمان بیاد
کلا به پازل تیمی اعتقاد داره
خرد جمعی که یادته
كانون هواداران پرسپوليس : افشين پيرواني گفت: به تمام بازيكنان پرسپوليس حتي نفراتي كه به دليل عدم حضور در تركيب اصلي معترض هستند، احتياج داريم و به آنها براي ترك تيم رضايتنامه نميدهيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين صبح جمعه (امروز) در گفتوگويي، پيرامون آخرين وضعيت تيمش پيش از بازي برابر پاس همدان گفت: خوشبختانه شرايط خوبي بر تمرينات ما حاكم است و ما مشكل خاصي نداريم، تنها براي اين مسابقه ايوان پتروويچ به دليل مصدوميت و كريم باقري به دليل سه كارته بودن نميتوانند ما را همراهي كنند اما، اميدواريم بازيكنان جايگزين بتوانند به خوبي در تركيب اصلي جاي آنها را پر كنند.وي در ارزيابياش از تيم پاس همدان نيز گفت: پاس از جمله تيمهايي است كه فوتبال فيزيكي بازي ميكند و ما ميدانيم اين سبك از بازي چقدر براي آنها اهميت دارد. آنها از تواناييهاي مربي با تجربهاي چون بگوويچ بهره ميبرند و همين كار ما را سخت كرده و گرفتن سه امتياز از آنها را مشكل ميسازد. اما، به هر حال ما نگراني چنداني هم از اين بابت نداريم چرا كه در تيم پرسپوليس بازيكنان بسياري هستند كه به خوبي فوتبال فيزيكي و درگيرانه را بازي ميكنند و ميتوانند بر هر حريفي حتي در همدان غلبه كنند.
وي افزود: در هر صورت اكنون بيشتر به فكر فوتبال تيم خودمان هستيم و برنامههاي تيمي و تاكتيكي در نظر گرفته شده را مرور ميكنيم.
پيرواني دربارهي حضور محمد علوي در تيم پاس همدان نيز گفت: علوي بازيكن خوب و با اخلاقي است كه ارزشهاي فني بالايي دارد. مطمئن هستم او در تيم پاس موفق ميشود و البته اگر در برابر ما بازي كند، بازي خوبي را به نمايش خواهد گذاشت.
پيرواني همچنين دربارهي نارضايتي كه برخي بازيكنان پرسپوليس از جمله پژمان نوري و حسين بادامكي به دليل عدم حضور در تركيب اصلي پرسپوليس داشتند نيز تصريح كرد: من به تمامي بازيكنان پرسپوليس از جمله نفراتي كه اخيرا به دليل عدم حضور در تركيب اصلي تيم معترض بودند، علاقه خاصي دارم و شك نكنيد كه از تمامي آنها در بازيهاي آتي استفاده خواهم كرد. ما به هيچ وجه حاضر به خروج اين بازيكنان از تركيب پرسپوليس نيستيم و قطعا رضايت نامه آنها هم صادر نخواهد شد چرا كه مديران باشگاه هم به خاطر به حاشيه نرفتن تيم و حفظ شرايط آن تمايلي به انجام اين كار ندارند. ما به بازيكنان گفتهايم كه حق مذاكره با هيچ باشگاه ديگري را ندارند و اين مساله نبايد تمركز تيم را به هم بريزد.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به بازي گذشته تيمش برابر سايپا تصريح كرد: پيش از شروع هر مسابقه ما سعي ميكنيم فضايي ايجاد كنيم تا بازيكنان نتيجه و بازي قبل را فراموش كنند چرا كه هر مسابقه شرايط خاص خود را دارد و نبايد ديگر به گذشته كاري داشته باشيم. در بازي قبل هم همان طور كه گفته بودم، سايپا با توجه به قدرت و بزرگي تيم پرسپوليس تنها براي بدست آوردن حداقل امتياز به مصاف ما آمد كه با روندي كه در آن مسابقه ايجاد شد، به هدفش رسيد
كانون هواداران پرسپوليس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران روز جمعه در گفت و گويي ا، به سوالات مطرح شده جواب داد.
" بايد مثل تيم استقلال، با گل هاي زيادي تيم هاي حريف را شکست بدهيم"
اين جمله نشان مي دهد که افشين پيرواني اسبش را براي موفقيت تيم پرسپوليس و ثابت کردن خود به عنوان يک سرمربي کاربلد در فوتبال زين کرده است.
* حتما مي دانيد که کار سختي در همدان و مقابل تيم بگوويچ داريد؟
- در فوتبال حريفي نداريم که بتوان آن را حريف ساده اي بدانيم، همه تيم هايي که برابر پرسپوليس بازي مي کنند، با دنيايي از انگيزه به ميدان مي آيند و همين موجب مي شود تا نتيجه گيري براي تيم ما مشکل شود.
* اما تيم شما پرمهره است و اين انتظار است که مقابل حريف، حرف هاي زيادي براي گفتن داشته باشيد.
- من هم مي دانم که پرسپوليس در هر شرايطي محکوم به اين است که پيروز شود، البته منظورم از مشکل بودن کار، اين نبود که نمي توانيم در نتيجه گيري موفق عمل کنيم.
* پس به شکست دادن تيم پاس همدان اميدواريد؟
- ببينيد! پرسپوليس با تيم هاي صدرنشين جدول 4 امتياز فاصله دارد و ما تحت هر شرايطي بايد اين عقب ماندگي را جبران کنيم، پس پاس و تيم هاي ديگر فرقي نمي کند و در همه بازي ها براي گرفتن سه امتياز به ميدان مي رويم.
* "سه امتياز"ي که برابر تيم سايپا کرج به دست نيامد!
- متاسفانه در آن بازي موقعيت هايمان تبديل به گل نشد و مقابل چشم تماشاگرانمان، توسط شاگردان "محمد مايلي کهن" متوقف شديم، البته مهم اين است که فوتبال خوبي را به نمايش گذاشتيم و نشان داديم که روز به روز بهتر مي شويم و مي شود به تيم فعلي اميدوار بود.
* نتيجه مهم است يا خوب بازي کردن؟
- وقتي خوب بازي مي کنيم، خودمان و تماشاگران مي توانيم واکنش بهتري به امتياز از دست دادن داشته باشيم، البته اگر سايپا را مي برديم هم در جدول موقعيت بهتري داشتيم و هم اينکه با روحيه بالاتري به رويارويي با پاسي ها مي پرداختيم.
* يعني اکنون به لحاظ رواني آماده بازي با تيم پاس نيستيد؟
- پرسپوليسي ها به خاطر اينکه مي دانند نتيجه هاي تيم، براي هواداران ميليوني اهميت دارد، هميشه از انگيزه لازم براي تلاش کردن برخوردارند. پس مطمئن هستم که بازيکنانم در همدان بدون مشکل خاصي براي موفقيت تيم، هر کاري که لازم باشد را انجام مي دهند.
* مي توانيد نتيجه را پيش بيني کنيد؟
- فقط اين را مي گويم که به خاطر شرايط جدول و تکرار نشدن امتياز از دست دادن در دو بازي متوالي، چاره اي جز شکست دادن تيم پاس نداريم.
* "چاره اي جز شکست دادن پاس نداريم"، اين حرف يعني پاس را حتما شکست مي دهيد؟
- ابزار لازم و شرايط مناسب در تيم ما براي رسيدن به اين مهم ديده مي شود، اميدوارم روند 90 دقيقه به گونه اي باشد که تيم پرسپوليس، نهمين پيروزي خود در ليگ هشتم را در هفته نوزدهم تجربه کند.
* به نظر مي رسد ترکيب اصلي، دچار تغييرات زيادي خواهد شد.
- به دليل محروميت کريم باقري، خط هافبک ما تغيير مي کند، اميدوارم غيبت کاپيتان بر تيم تاثير منفي نگذارد و بتوانيم مثل هميشه، نسبت به حريف خود برتر باشيم.
- نوري هم مثل همه بازيکنان ديگر اگر آمادگي لازم را داشته باشد مي تواند اميدوار باشد که در ترکيب اصلي يا در دقايقي از بازي در خدمت تيم باشد.
* اما اين بازيکن به واسطه حاشيه سازي و اعتراض به نيمکت نشيني زير ذره بين است!
- نگاه من به نوري با ديگران فرق نمي کند، مساله پيش آمده تمام شد و اصلا دوست ندارم با اين حرف و حديث ها پرسپوليس به سمت حاشيه برود. باز هم اعلام مي کنم که اگر پژمان آماده باشد، مي تواند در جمع بازيکنان اصلي از دقيقه اول به ميدان برود.
* خط دفاعي مقصر صد در صد گل سايپا بود، مدافعان اصلي هم جا به جا مي شوند؟
- خط دفاعي ما در طول مسابقات اين فصل ليگ برتر، تا به اين حد آماده و هماهنگ نبوده و خوشحالم که آنها به انسجام لازم رسيده اند.
* اما پرسپوليس همچنان گل هاي زيادي را دريافت مي کند!
- وقتي يک تيم گل مي خورد، نبايد فقط مدافعان و دروازه بان را مقصر دانست، همانطور که مهاجمان هم در گل هاي زده شده، تنها عامل باز شدن دروازه حريف نيستند. با اين حال اگر لازم باشد، با توجه به در اختيار داشتن مدافعاني آماده روي نيمکت، ترکيب خط دفاعي را هم تغيير مي دهم.
* گل هاي زده تان هم نسبت به پتانسيل تان کمتر به نظر مي رسد.
- مهم اين است که بتوانيم در نتيجه گيري موفق شويم و در پايان ليگ برتر، قهرماني ليگ هفتم را تکرار کنيم. رسيدن به اين هدف بايد در اولويت باشد، نه اينکه به فکر گل هاي زده بيشتر، چون در اين صورت، تمرکز بازيکنان به هم مي ريزد.
* اما آمار گل هاي تيم استقلال، بار رواني منفي براي هوادارانتان در پي دارد.
- به تماشاگران تيم پرسپوليس که در هر شرايطي از تيم حمايت مي کنند، اين حق را مي دهم که از ما پيروزي هاي پرگلي بخواهند. تمام سعي من و بازيکنان اين است که در کنار شکست دادن حريفان، اقتدار پرسپوليس را هم به همه نشان دهيم و با توجه به مهره هاي مطرح و آماده، رسيدن به اين خواسته نمي تواند دور از دسترس باشد. پس سعي مي کنيم از اين پس، مثل استقلال، پيروزي هاي پرگلي براي تيم بياوريم.
* ظاهرا بازيکنان با شما ارتباط خيلي خوبي دارند.
- قرار نيست اتفاقي غير از اين بيفتد، ما در هر پست و مقامي به خاط قراردادي که داريم، بايد تمام انرژي مان را براي موفق شدن تيم خرج کنيم و بازيکنان من هم به همين دليل از هيچ کوششي دريغ نمي کنند.
* اما با انتخاب شما تلاش بيشتري مي کنند تا جايگاه "افشين پيرواني" به عنوان سرمربي تثيبت شود.
- شک نکنيد که بازيکنان پرسپوليس قبل از هر چيز و کسي به اين فکر هستند تا با موفقيت پرسپوليس، هم تيم خود را به عنوان بهترين تيم در جمع ليگ برتري ها معرفي کرده و هم اينکه هواداران را خوشحال و راضي کنند. اين مهمترين چيزي است که تک تک پرسپوليسي ها به خاط آن دست به هر کاري مي زنند و از اين به بعد هم خواهند زد
كانون هواداران پرسپوليس : دروازه بان تیم پرسپولیس درباره مصدومیت خود گفت: تمرینات خوبی انجام داده ام و بخاطر پرسپولیس سعی می کنم به بازی با ملوان برسم.
مهدی واعظی در گفتگويي خاطرنشان کرد: دیگر احساس درد ندارم و فقط تمرینات فیزیوتراپی انجام می دهم تا بتوانم خود را به حد مطلوبی برای انجام مسابقات برسانم.
وی ادامه داد: در این شرایط باید خودم را برای حراست از دروازه پرسپولیس آماده کنم تا شرایط این تیم هم به حالت عادی بازگردد. پرسپولیس اکنون احتیاج به آرامش دارد تا بتواند دوباره تمرکز خود را به دست آورد.
وی در خصوص حقیقی گفت: او دروازه بان جوان و بسیار خوبی است و باید تجربه کسب کند در این چند هفته هم در دروازه پرسپولیس بسیار خوب ایستادگی کرد اما به هر حال هواداران اانتظارات بالایی از تمام بازیکنان پرسپولیس دارند.واعظی در خصوص عملکرد پرسپولیس اظهار داشت: به نظر من در چند هفته اخیر خیلی خوب کار کردیم وحتی در بازی با سایپا باید پیروز مسابقه می شدیم که این طور نشد. البته من مطمئن هستم که پرسپولیس دوباره به اوج خود خواهد رسید.
وی در پایان در این رابطه افزود: در آن زمان است که هیچ حریفی نمی تواند در مقابل پرسپولیس ایستادگی کند و این تیم را هیچ تیمی نمی تواند شکست دهد به نظر من ما فقط به کمی زمان و آرامش احتیاج داریم
دمتون گرم بچه ها با این چند تا پستتون خیلی حال دادید
دوباره گریه ام گرفت
یاد اون روز به خیر ، چه روزی بود ، من که تنها با بابام بودم
از خوشحالی بابامو میزدم اونم میخندید
همه بازی رو هم از ماهواره توی pc رکورد کردم حتی قسمت اهدای مدال ها و جام رو ...
الان دوباره نگاه کردم باز هم گریه ام گرفت از خوشحالی
البته یه جاش که کاشانی قطبی رو در آغوش گرفته و جفتشون اشک شوق میریزند خیلی دلم گرفت
ای کاش جفتشون دوباره با هم بودند
هر کی اون دقایق آخر رو خواستش بگه آپلود کنم حالشو ببرید
به امید برد مقابل پاس همدان .............. جون زنت ، ابی توره این دفعه به جای تیرک ، بکن توی گل
واعظي: پرسپولیس دوباره اوج می گیرد
كانون هواداران پرسپوليس : دروازه بان تیم پرسپولیس درباره مصدومیت خود گفت: تمرینات خوبی انجام داده ام و بخاطر پرسپولیس سعی می کنم به بازی با ملوان برسم.
مهدی واعظی در گفتگويي خاطرنشان کرد: دیگر احساس درد ندارم و فقط تمرینات فیزیوتراپی انجام می دهم تا بتوانم خود را به حد مطلوبی برای انجام مسابقات برسانم.
وی ادامه داد: در این شرایط باید خودم را برای حراست از دروازه پرسپولیس آماده کنم تا شرایط این تیم هم به حالت عادی بازگردد. پرسپولیس اکنون احتیاج به آرامش دارد تا بتواند دوباره تمرکز خود را به دست آورد.
وی در خصوص حقیقی گفت: او دروازه بان جوان و بسیار خوبی است و باید تجربه کسب کند در این چند هفته هم در دروازه پرسپولیس بسیار خوب ایستادگی کرد اما به هر حال هواداران اانتظارات بالایی از تمام بازیکنان پرسپولیس دارند.
واعظی در خصوص عملکرد پرسپولیس اظهار داشت: به نظر من در چند هفته اخیر خیلی خوب کار کردیم وحتی در بازی با سایپا باید پیروز مسابقه می شدیم که این طور نشد. البته من مطمئن هستم که پرسپولیس دوباره به اوج خود خواهد رسید.
وی در پایان در این رابطه افزود: در آن زمان است که هیچ حریفی نمی تواند در مقابل پرسپولیس ایستادگی کند و این تیم را هیچ تیمی نمی تواند شکست دهد به نظر من ما فقط به کمی زمان و آرامش احتیاج داریم .
کم کم مصدومیتها که رفع بشه تیم ساختار اصلیش رو پیدا میکنهدمتون گرم بچه ها با این چند تا پستتون خیلی حال دادید
دوباره گریه ام گرفت
یاد اون روز به خیر ، چه روزی بود ، من که تنها با بابام بودم
از خوشحالی بابامو میزدم اونم میخندید
همه بازی رو هم از ماهواره توی pc رکورد کردم حتی قسمت اهدای مدال ها و جام رو ...
الان دوباره نگاه کردم باز هم گریه ام گرفت از خوشحالی
البته یه جاش که کاشانی قطبی رو در آغوش گرفته و جفتشون اشک شوق میریزند خیلی دلم گرفت
ای کاش جفتشون دوباره با هم بودند
هر کی اون دقایق آخر رو خواستش بگه آپلود کنم حالشو ببرید
به امید برد مقابل پاس همدان .............. جون زنت ، ابی توره این دفعه به جای تیرک ، بکن توی گل
م م نون از خاطره ی اون روزت
خدایی بیش از 100 نوع میشه از اون روز حرف زد
اره تا حالا 4 نفر اومد خاطراتشون رو گفتن
هر کدوم جالبتر از یکی دیگه
عابدزاده، سرپرست احتمالی پرسپوليس در ديدار با پاس
آفتاب: به احتمال زياد در ديدار فردای تيمهای فوتبال پرسپوليس و پاس همدان احمدرضا عابدزاده به عنوان سرپرست تيم پرسپوليس انتخاب خواهد شد.
به گزارش سرویس ورزشی آفتاب به نقل از ایسنا، به دنبال سفر محمود خوردبين به ژاپن برای شركت در نشست ليگ قهرمانان آسيا، مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند از بين احمدرضا عابدزاده مربی دروازهبانهای تيم و كريم باقری كاپيتان پرسپوليس كه در بازی فردا سه اخطاره خواهد بود و به ميدان نمیرود يكی را به عنوان سرپرست معرفی كنند.
به احتمال فراوان احمدرضا عابدزاده به عنوان سرپرست در اين ديدار انجام وظيفه خواهد كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)