lore ba zogh be doostesh mige belakhare in pazzel ro bad az 2 sal hallesh kardamdoostesh mige 2 sal ziad nist? mige:na baba roo jeldesh neveshte 7 ta 10 saal!!!!!!!!!!!
lore ba zogh be doostesh mige belakhare in pazzel ro bad az 2 sal hallesh kardamdoostesh mige 2 sal ziad nist? mige:na baba roo jeldesh neveshte 7 ta 10 saal!!!!!!!!!!!
فزول داشت ميرفت زيرزمين پله نداشت خورد زمين
يه بار يه جا رو گلباران ميكنند چند نفر ميميرند علت را پيدا ميكنند مي بيننئ گل را با گلدان فرستادند
یه ترکه دکترا می گیره میره سخنرانی میگه: مربع زندگی سه ضلع دارد ایمان و تقوا !!!
یه روز ترکه شورت گل دار میپوشه ، میگوزه گل هاش پژمرده میشه.
به تركه ميگن آخه تو چقدر خري ميگه : بابامو ندیدی
يك روز تركه ( افسر راهنمايي رانندگي) به يك راننده كه ماشين او گلف بوده ميگه رنو بزن كنار راننده گلف هم همينطور گازميده ميره تركه مپيچه جلوي ماشين گلف به راننده ميگه مگه نميگم رنو بزن كنار راننده متعجب ميگه آخه شما ميگي رنو بزن كنار اما اين گلف ترك ميگه اشكالي نداره ازپنجره بيا بيرون
افسره جلوي يك ماشين رو ميگيره، به راننده ميگه: جناب شما به خاطر بستن كمربند ايمني، پنجاه هزار تومن از طرف انجمن حمايت از ايمني راهها جايزه برديد. حالا ميخوايد با اين پول چيكاركنيد؟ يارو ميگه: فكر كنم باهاش برم گواهينامم رو بگيرم! يك زنه كنار دستش نشسته بوده، ميگه: گوش نكنيد جناب سروان، اين شوهر من وقتي مسته يك بند چرت و پرت میگه ! تو صندلي عقب، يك يارويي خواب بوده، ازين سر و صدا بلند ميشه، ميگه: من همون اول گفتم با ماشين دزدي نميشه فرار كرد!! يهو يك نفر از تو صندوق عقب داد ميزنه: ببينم بالاخره از مرز گذشتيم يا نه؟!
روزی سه دیوانه را در نیمارستان می ایند آزمایش کنند تا ببینند که آیا عاقل شده اند یا نه صندلی را میاورند وچسپ برآن می ریزند اولی با کفش روی چسپ می ره می گن :این هنوز دیونه است دومی کفشها را در میاره و میاد می گن این هم دیوانه است اما سومی میاد وروزنامه می زاره میگن این عاقل شده بعد ازش میپرسن چرا این کارو کردی میگه:مخواستم قدم بلند بشه!!!!ها ها ها
از بجه تهرونيه ميپرسن: امام اول كيه؟ يخورده فك ميكنه، ميگه: بابا يك راهنمايي بكنيد... ميگن: شمشيرش معروفه.. ميگه: آها... Zoro!
emruz ruze bozorgdashte pat o mat ast.in sms ro bayad baraye shabih tarin fard
be in azizanferestad .azizam roozat mobarak.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)