gla معمولی بود
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
gla معمولی بود
بله همون من اشتباه نوشتم
آدم که نباید با gla اونطوری بازی کنه آبرویه gla رو برده بود
من بازی ژربال ها ی 1 را نصب کرده ام اما نمی دانم که چگونه او را به ژرنال ها ی 2 دربیاورم
جنگ آر ماگدون
MOD IRAN
WAR ARMAGEDDON
عکس شر وع بازی
جنگ آر ما گدو ن نا م پک جدیدی که من در حال تمام کردن آن هستم
در ان اکثر جنر ال ها هستند و مهم تر از همه ار تش ایر ان هست
الا ن در حال اضا فه کردن جنر ال اسر ائیل و رو سیه هستم احتمال داره ور ژن یک که ایر ان تو شه رو تا هفته دیگه یکجا آپلو د کنم
البته بسیار به همکاری و کمک و نظر ات شما احتیا ج دارم
من خیلی سعی کردم تا بچه های این تالار رو تر غیب به همکاری یکنم ولی متا سفانه همش شعار دادند حالا هم به کسی که 3D Maxبلد باشه و قو ی باشه نیاز مندم تا طر احی و تعقیر ات رو بر روی تجهیزات ار تش ایر ان انجام بد م البته کار ها ی کردم ولی یک دست صدا نداره
البته به طور مفصل تجر بیاتم را در آینده بیان خو اهم کرد البته من ادعا ندارم که زیاد بارمه ولی بازهم باید از یکجایی شر و ع م کردیم .
من الا ن در منو اسم ایر ان پر چم ایر ان و در بین ژنر الها ژنر ال ایر ان رو در ست کردم بد ون مشکل دموی او ل بازی
شیل مپ بازی رو هم تعقییر دادم البته منوی بازی و تجهیزات ارتش و .....
عکس بالا عکس پس ضمینه لود شدن بازی است
البته باید بر اتو نبگم که ا در این پک تمام ژنر اله زبا نشون فارسی شده تقر یبا 90% بازی فارسی شده البته در فارسی کردن منو و فو نت بازی هنوز کاری نکردم اگه کسی مایل به همکاری هست بیان کنه
.....
من مايا كار ميكنم.
حاضرم اگه تونستم كاري انجام بدم.
رو من حساب كن.![]()
Rise Of The Reds
چرا اینجوری بازی میکردن؟؟؟ همرو که هارده جمع کرد!![]()
تشکر دوست من تقر یبا داره کار به اتمام می رسه ولی ر ای اینکه بشه تا نکهای خود ایر ان رو به بازی اضا فه کنیم و یا طر احی یک سایت موشکی جدید داشته باشیم به کمک شما حتما نیاز خواهیم داشت دوست من من تقر یبا 40% سا ختمو نهای ژنر ال ایر ان رو تمو م کردم و با مو فقیت اجرا شدند ولی در حال تعقییر شکل تا نکها و اضافه کردن تا نکهای جدید و اگر بتو نم نیر وی هو ایی به تیم ایر ان هستم ....
بر ای بازی ار تش ایر ان نیاز مند آهنگ ایر انی به صور ت حماسی بر ای ابتدای شر و ع بازی و یا اواسط بازی هستم و یا یک فلش زیبا به جای ٍَ EA GAME هستم ....
اگر کسی هم می تو نه یک شیل مپ مخصوص ایر ان بسازه چون من حسابی گر فتار و درگیر تعققیر این ار تشم و کا ملا وقتم پر شده البته اگه دو ست دارید زو دتر تمو م بشه....
اینم یک بازی خیلی جالب و نفس گیر!!!
همین الان بازی کردم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یک بازی بدون پول
http://www.4shared.com/file/119885443/8b3df4e2/no_money_gg_2v2.html
سلام
دوستان عزیز ریپلی با ورژن خوده بازی بذارید که بشه نگاه کرد
ریپلیهای قشنگ
1.04 هست ورژن اصلی بازی!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)