سلام دوستان
یه سوال فوری داشتم ..ممنون میشم جواب بدید
مثل کد نوکیا که ( روشن +3 +ستاره + سبز ) هست برای فرمت کلی میخواستم بدونم همچین کدی برای w950 کدومه
به غیر از format media memory و format internal memoey
ممنون
سلام دوستان
یه سوال فوری داشتم ..ممنون میشم جواب بدید
مثل کد نوکیا که ( روشن +3 +ستاره + سبز ) هست برای فرمت کلی میخواستم بدونم همچین کدی برای w950 کدومه
به غیر از format media memory و format internal memoey
ممنون
میگم آقا این دبیلو 950 با اپدیت صداش چطوری میشه
اون زمان که تازه اومده بود و اپدیت براش نیامده بود صداش ضعیف بود
من میخوام این گوشی رو کارکرده اش رو 180تومن فردا بخرم چند سوال داشتم اول اینکه فروشنده میگفت سریالش با کارتن یکی نیست جز چند تای اخر بعدا مشکل پیش نیاد و بعد وقتی گوشی رو بر عکس میکنی قلمش از جاش در میاد میکه برای همه اینجوریه راست میگه و فقط زود جواب بدین چون فردا باید برم بخرم. بعد قلم اصلی و متفرقه رو از کجا میشه تشخیص داد و ..... ممنون
یعنی کسی دیگه نمیاد این تو الان 3روزه من یه سوال کردم
شما فقط باید این مراحل رو انجام بدید:
1- گوشیتونو هک کنید.
2- با نرم افزار X-plore یا SM تمام محتویات فلدر زیر رو پاک کنید:
D:\private\10202dce
البته اگه نرم افزار مورد نظر در درایو C نصب شده باشه باید تمام محتویات فلدر زیر رو پاک کنید:
C:\private\10202dce
واسه imeiکه فکرکنم واسه آپدیت ویا هک کردنش به مشکل بخوری
درمورد قلمش هم باید بگم کهمال من هیچ مشکلی نداره واون ممکنه اهرمی که قلمشو نگه میداره دچار مشکل شده باشه.
واسه imeiکه فکرکنم واسه آپدیت ویا هک کردنش به مشکل بخوری
درمورد قلمش هم باید بگم کهمال من هیچ مشکلی نداره واون ممکنه اهرمی که قلمشو نگه میداره دچار مشکل شده باشه.
من از یکی شنیدم که میشه روی این گوشی دوربین 3.2 مگاپیکسلی انداخت!
کسی درباره این موضوع چیزی میدونه؟![]()
ممنون از اینکه جوابمو دادی رفتم نگاه کردم دیدم قلم به اون اهرم اصلا نمیرسه و فکر کنم قلمش قلابی از این چینیها بود البته من اینقدر دیر جواب گرفتم از اینجا که یارو گوشی رو فروخت حالا باید برم علا ءالدین گرون بخرم من تو عکساش دیدم قلم درست زیر اهرم فلزیه ایا اینطور نیست
درسته قلمشو قشنگ میگیره
از من میشنوی p1بگیر یه چیز دیگه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)