سلام من يه نمونه گوشي ديدم مال يكي از رفقا بود وقتي يه چيزي رو delete مي كرد دوباره خودش مي تونست اون و برگردونه مي خوام بدونم آيا n70 هم چنين ويژگي داره يا نه؟اگه داره راهنمايي كنين لطفا
با تشكر
سلام من يه نمونه گوشي ديدم مال يكي از رفقا بود وقتي يه چيزي رو delete مي كرد دوباره خودش مي تونست اون و برگردونه مي خوام بدونم آيا n70 هم چنين ويژگي داره يا نه؟اگه داره راهنمايي كنين لطفا
با تشكر
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟؟؟
یعنی چی وقتی پاک میکرد دوباره برمیگشت ؟؟
اگه منظورت از تو کامپیوتره که با برنامه های ریکاوری برمیگرده ولی گوشی رو تا حالا نشنیده بودم ...
باسلام به همه شما عزیزن و خسته نباشید
مشکل گوشی من اینه که متأسفانه قسمت گالری آن بالا نمیاد و برمیگردده نمیدونم مشکل چیه ریست کردم حتی مشکل حل نشده مموری را در آوردم قسمت گالری گوشی را هم نشان نمیدهد عزیزانی که میدونن محبت کنند سریعتر بفرمایند بسیار سپاسگزام.
باتشکر فراوان
سلام دوستان یه برنامه توپ واسه تم سازی میخوام واسه ان70 به نظر شما بهترین برنامه چیه؟
حجمش فرق نمیکنه چقدر باشه ممنون
سلام
"Carbide UI S60 Theme" این اسم برنامه ساخت تم برای انواع نوکیاست. آدرس هم شرمنده ندارم. من اونو توی یک پک 4 سی دی به اسم "nokia gsm" محصول شرکت دل ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از بازار خردیم گیر آوردم. البته اینو هم بگم که اون پک خیلی بیخودو اون برنامه هم خیلی سنگین و ساخت تم با اون واقعا حوصله میخواد.
![]()
Last edited by mohsenmsi; 12-01-2008 at 20:40.
مرسی عزیزم پس به نظر شما من با چه برنامه ای تم سازی کنم خیلی واجبه
سلام تو N70 با چه نرم افزاری میشه فارسی تایپ کرد هم برای اس ام اس و هم برای سایر قسمتها مثل مخاطبین
سلام
یه دو تا سوال دارم ... کمک کنید
اول اینکه من وقتی که sms جدیدی رو send می کنم ، نمی فرسته و اس ام اس میره تو outbox گوشیم و باید خودم برم تو outbox و از منو send بزنم تا بفرسته . یعنی هر بار که میخوام sms بفرستم دو بار باید send کنمش ...
دوم اینکه وقتی smsی می فرستم و میرم توی report ساعت ارسال sms رو نیم ساعت قبل تر از ساعت تنظیم شده ی گوشیم نشون میده ... چیکار کنم ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)