باو تروخدا داستانو لو ندید ..... بزارید تو اسپویلر دیگه ....
باو تروخدا داستانو لو ندید ..... بزارید تو اسپویلر دیگه ....
جو بازی خیلی خوب درست شده...صداگذاری و افکت های صوتی هم عالین...کلا خیلی خوبه..!
کجا رو میگی شما؟![]()
دوست عزیز حذف شد ...
والا من چیزی ار آخرش لو ندادم. فقط سوال کردم. این قوانین اسپویل رو میشه برام پست قوانینش رو بفرستین؟من پیداش نمی کنم.
به هر حال. میشد جواب من رو با یه پ.خ داد. نه اینکه پست حذف بشه.
رفتم از فروم دیگه کاملش رو خوندم. منی که بازی رو تموم کردم که اسپویل دیگه برای من مهم نیست. اونی که بازی رو تموم نکرده براش مهمه. پس. یه قسمت برای کسایی که بازی رو تموم کردن باید باشه تا داستان رو بفهمن(پست اول مثلا داخل اسپویلر)
دوستان هم نگران اسپویل نباشن. من که بازی رو تموم کردم و داستانش رو هم خوندم. گیج شدم. داستانش پیچیده هست. به این زودی ها لو نمیره.![]()
به نظر من که داستان بازی عالی بود فقط یه کم گنگ بود که اونم وقتی یه بار دیگه بازی رو روی night mare رفتم ردیف شد کلا به نظر من بهترین بازی دو سال اخیر بود تازه دو تا نوآوری هم توش داشت یکی آهنگ هایی که واسه آخر episode ها درست شده بود که عالی بود یکی هم previously on ALAN WAKE که توی Driver San Francisco هم استفاده شده بود ولی چون داستان قشنگی نداشت زیاد به چشم نیومد ولی رو ALAN WAKE عالی شد!!.
گیم پلی هم خوب بود ولی داستان قشنگ تری داشت/
سلام دوستان تقریبا تا اواسط اپیزود 2 رفته بودم و حسابی توی جو بازی بودم![]()
که اکزیت کردم و امروز که اومدم بازی رو اجرا کردم دیدم گزینه continue غیر فعال شده و فقط نیو گیم روشنه ! در واقع سیو هام به طور کاملا خود به خود پاک شده !
اصلا باورم نشد تا حالا برام توی هیچ گیمی این اتفاق نیافتاده ، حالا به نظر شما راهی هست؟ برای سایر دوستان هم این اتفاق افتاده ؟ خلاصه این که حسابی دپرسم ....
سلام.
اینم سیو بازی خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ویندوز ۷ در مسیر زیر:
C:Users<username>DocumentsRemedyAlanWake
و برای ویندوز ایکس پی در مسیر زیر کپی کنید:
C:My DocumentsRemedyAlanWake
سلام دوست عزیز ممنونم از لطفتون ولی این سیو رو توی اینترنت پیدا کردم و فکر می کنم ناقصه و باید حداقل یه فایل دیگه هم همراش باشه (config) خودتون هم می تونید امتحان کنید این دو تا بدون هم کار نمی کنند و بازی موقع لود کردن بسته میشه و ارور می ده ، اراستی مسیر سیو هم به فکر می کنم این باشه :
c:\Users\<username>\AppData\Local\SKIDROW
با عرض تشکر از شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)