سلام این سایت که بسته شده و میگه دعوت نامه برایم بفرستید؟ اگر من اشتباه کردم طریقه عضویت را برای بنویسید.
باتشکر.![]()
سلام این سایت که بسته شده و میگه دعوت نامه برایم بفرستید؟ اگر من اشتباه کردم طریقه عضویت را برای بنویسید.
باتشکر.![]()
یعنی حجم دانلودیتون حساب نمیشه
درباره دعوتنامه دوست خوبم پیمان قبلا توضیح داده.این سایت هم فعلا امکان دعوت نداره. شما چند بار سر بزن به خاطر سال جدید هرازگاهی رجیستر رو باز میکنه
mininova ترکر عمومی هستش.عضویتش هم بازه می تونید ازش دانلود داشته باشین.فقط موقع دانلود به کامنهاش هم یه نگاهی بکنید تا فیک نباشه
سلام.
برای دوستانی که تو سایتهای خصوصی عضو نیستند یه ترکر عمومی معرفی می کنم ترکر بدی نیست تورنتاش هم خوبن
2.379.714 registered users
5.589.058 peers (2.276.898 seeders + 3.312.160 leechers) in 864.893 torrents on tracker.این وبلاگ هم لینک نسخه ی DVDRip فیلمها رو میذاره از همین سایت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت های زیر چند تا ترکر خصوص هستن که سرعت خوبی دارن. تا اون جایی هم که من می دونم فعلا ثبت نامشون بازه، امیدوارم هنوزم باز باشن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا هیچ سایتی بهتر از این سایت برای dvdrip های جدید پیدا نمی کنید. هم لینک تورنت داره، هم لینک rapidshare و غیره:
µTorrent 1.8 Alpha 7041
Changes in µTorrent Version 1.8 alpha (build 7041), 2007-12-13:
- Fix: Add Torrent dialogs on Win9x/NT
Changes in µTorrent Version 1.8 alpha (build 7022), 2007-12-12:
- Feature: better Windows Firewall registration on Vista
- Change: move IpFilter and RangeBlock blocked messages to Peer Traffic
- Change: webui now looks for webui.zip on each request
- Fix: crash when deleting multiple RSS feeds
- Fix: crash with very large numbers of outstanding disk IO jobs
- Fix: minor titlebar and torrent list transfer rate mismatchِDownload
کی نسخه نهایی µTorrent 1.8 می اید؟
دوستانی که پورت هاشان بسته است پورت 993 را چک کنند ببینند باز است یا نه.
Azureus 3.0.4.0 Beta
Azureus is a java bittorrent client offering multiple torrent downloads, queuing/priority systems (on torrents and files), start/stop seeding options and instant access to numerous pieces of information about your torrents.
Azureus now features an embedded tracker easily set up and ready to use.
Please note that it requires the latest Java Runtime Environment to work.Download
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSize:7.44 MB
هنوز نسخه بتای این uTorrent اومده وگرنه اگه بیاد تو این تایپیک معرفی میشه (به پست قبلی تون انگار نگاه نکردی!)کی نسخه نهایی µTorrent 1.8 می اید؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)