دیشب که امتحان کردم کار نکرد اما امروز گفتم دوباره برم سراغش یه کم سر و کله باهاش بزنم شاید کار کنه.بدون هیچ تغییری همون اولین بار کار کرد.
عجبا
rootnt ممنون.
دیشب که امتحان کردم کار نکرد اما امروز گفتم دوباره برم سراغش یه کم سر و کله باهاش بزنم شاید کار کنه.بدون هیچ تغییری همون اولین بار کار کرد.
عجبا
rootnt ممنون.
سلام
آقا من اوبونتو 9.10 ریختم تو لپتاپم
sony vaio cw-1 lfx
میخوام با وایرلس برم نت
تنظیماتش چجوریه؟
گزینه هاشو توضیح میدین
فایل cer میخواد چندتاش
اونیم که یوزر و پسورد میخواد بدون یوزر کار نمیکنه
(وایرلسم فقط پسورد داره)
با سلام به همگی
من هیچی از لینوکس نمی دونم و تا حالا نه محیطش رو دیدم و نه باهاش کار کردم!
ولی می خوام از حالا شروع به یادگیری کنم و توپ روش مسلط بشم
از سایت اوبونتو نسخه "ubuntu-9.04-desktop-i386" رو دانلود کردم و می خوام اون رو همراه با ویندوز xp و ویستا روی لپ تاپم نصب کنم
همه چی رو از لپ تاپم پاک کردم و می خوام شروع کنم این سه تا سیستم عامل رو بدون اشکال و بهینه نصب کنم، حجم هاردم حدود 300 گیگه!
به نظرتون اول کدوم سیستم عامل رو نصب کنم؟
سیستم من فعلا سه تا پارتیشن داره، آیا بهتره که هر سیستم عامل رو در یک درایو نصب کنم یا کلا پارتیشن ها رو از بین ببرم و فضا رو آزاد کنم( راستش می خوام به بهترین شکل و به طور کاملا بهینه این سه تا رو نصب کنم!)
وقت هم به اندازه کافی دارم و می خوام قبلش توسط شما اساتید به خوبی مشاوره بشم!
یه چیزای اولیه ای با سرچ ، در مورد اوبونتو خوندم، اکثرشون پیشنهاد استفاده از cd ی زنده و bootable رو می دادن!
حالا من که این سیستم عامل رو دانلود کردم و cd ی لایو ندارم چی کار باید بکنم؟
می دونم سوالام خیلی ابتداییه و احتمالا روی مخ بعضی از کاربران حرفه ای لینوکس راه می ره، ولی اگه کامل راهنماییم کنید واقعا لطف بزرگی کردید
راستش من برای شروع و دونستن تمام جزئیات اولیه نیاز به خوندن یک سری مقالات آموزشی دارم، ولی از بس تعداد مقالات زیاده واقعاً نمی دونم کدوم یکی رو باید بخونم و از کجا باید شروع کنم؟
اینه که از مدیران محترم این بخش تقاضا می کنم مقاله های کامل و اولیه رو به من معرفی کنن تا من شروع به کار کنم و بعد مشکلاتم رو به مرور تو اینجا مطرح کنم.
راستش من نیاز دارم که لینوکس رو در حد حرفه ای یاد بگیرم و احتمالا در آینده یه سری چیزا بهش اضافه کنم، به نظرتون این کار به طور متوسط چقدر وقت می بره؟
خواهش می کنم راهنماییم کنید
پیشاپیش ازتون ممنونم![]()
سلام
اول از همه بهتون تبریک میگم برای پشتکار زیادتون
1.چی شد UBUNTU 9.10 رو دانلود نکردین ؟ چون 9.10 از خیلی نظر ها بهتر شده
2.می تونید هر نسخه ای از لینوکس رو که خواستید با قیمت بسیار مناسبی از سایت Linuxshop.ir بخرید
3.بهتره با DVD اوبونتو کار کنید تا که پکیج های زیاد تری روش داره و بعد از نصب کم تر نیاز به دانلود پیدا می کنید
4.مقالات خیلی خوبی می تونید در سایت ubuntu.ir پیدا کنید حتما یک سری به بخش ویکی و انجمن این سایت بزنید.اونجا انواع آموزش و راهنمای نصب هم داره
5.باید اول XP و بعد Vista و بعد Ubuntu رو نصب کنید(البته من شدیدا توصیه می کنم به جای Vista از Windows7 استفاده کنید.چون هم سبک تره و هم سریع تر.در واقع نسخه اصلاح شده Vista هست).چون Ubuntu همه ویندوز ها رو بهتر از خودشون شناسایی می کنه و در Boot Loader قرار میده ولی ویندوز ها Ubuntu رو نمی شناسن
6.در مورد پارتیشین فقط برای لینوکس بهتره قبل از شروع کار یک فضای Unallocated برای Ubuntu آماده کنید.هرچند که اگه این کار رو هم نکنید خودش به طور پیش فرض یکی از پارتیشین ها رو کوچیک می کنه و پارتیشین خودشو می سازه
7.بهتره قبل از نصب یک بار با دی وی دی UBUNTU بالا بیاید و گزینه Check disk for defects رو انتخاب کنید تا از سالم بودن دیسک مطمئن بشید (این کار رو ویندوز نمی کنه و دیسک به هر دلیلی مشکل داشته باشه وسط نصب ریستارت می کنه)
8.سی دی و دی وی دی های UBUNTU همگی هم بوتیبل هستند و هم زنده ! کافیه با دیسک UBUNTU بالا بیاید و گزینه اول رو انتخاب کنید.در این حالت بدون اینکه تغییری توی سیستمتون ایجاد بشه می تونید با UBUNTU کار کنید ولی مسلما هیچ تنظیمی ذخیره نمیشهخوبه قبل از نصب یک بار از روی سی دی بالا بیاید تا با محیطش آشنا بشید
اگه مشکلی پیش اومد همینجا یا تو فروم ubuntu.ir بپرسید
موفق باشید![]()
سلام و خسته نباشید بر زحمت کشان این خطه (;
من میخواستم بالاخره بعد از مدتها با لینوکس شروع بکار کنم ولی
برام یه سری سوال پیش اومد گفتم از شماها بپرسم
یکی اینکه KDE و Gnome رو میشه تو هر توزیعی بکار برد یا توزیع های مخصوص خود را دارند؟
یهنی میشه دبیان رو هم با KDE هماهنگ کرد و هم با Gnome؟
از کجا میشه فهمید با کدوم بهتره؟
کدوم توزیع برا کدوم محیط کار مناسبتره؟
برای نصبشون چقدر جا بذارم؟میخوام یه درایو مخصوص درست کنم و اونجا بریزم
20 GIGخوبه؟
این 3 تا رو یواش یواش قراره امتحان کنم:
دبیان -فدورا - اوبونتو
هر میزکاری با نصب بسته های مربوطه روی هر توزیعی قابل اجراست
قاعدتا میزکاری که میزکار پیشفرض توزیعه برای اون توزیع بهتره
هرسه توزیع گفته شده میزکار پیشفرضشون گنوم هست
سلام
دوستان من نسخه ای از لینوکس برای تماشای فیلم و اینها( چیزی در حد win 7) می خواستم اگر نسخه ای معرفی کنید ممنون می شم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
میخواستم بدونم الان بهترین OS مبتنی بر لینوکس چیه و از نظر سخت افزاری چه امکاناتی لازم داره؟
cpu=celeron 2.4 128K chace
ram=256MB 266 DDR
main=GIGA P4titan 8IR2003
رو این سیستمی که گفتم میشه لینوکس نصب کرد؟
حتما !
البته هر توضیعی برای یک کاری مناسبه
ولی UBUNTU برای کاربرای خونگی مناسبه ولی بهتره اینترنت پر سرعت هم داشته باشیMint رو هم از روی UBUNTU ساختن که امکانات جالبی بهش اضافه شده که من ندیدمش
Fedora هم برای سرور ها مناسب تره
سیستم مورد نیاز رو می تونید تو سایت ubuntu.com یا ubuntu.ir ببینید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)