مودم من asus DSL-N14U B1 هست برای تغییر mtu به عددی که شما گفتی میگه TCP MSS Option هم باید تعیین کنی و نمیدونی عدد اون رو باید چی قرار بدم؟از دوستان کسی میدونه کمک کنه.با تشکر
مودم من asus DSL-N14U B1 هست برای تغییر mtu به عددی که شما گفتی میگه TCP MSS Option هم باید تعیین کنی و نمیدونی عدد اون رو باید چی قرار بدم؟از دوستان کسی میدونه کمک کنه.با تشکر
1212 بزار ..........
سرویس دیده بان داری ؟ Ip هاش مال کدوم شرکته از نظر قطع و وصلی چطوره ؟
خوب نیست نیا سمتش پشیمون میشی در گیر رانژه و وصل شده و هزار تا مکافات
الان سرویس داری ازشون . چند وقته ؟
من دارم اوایل خوب بود الان پینگ خراب تایم اوت و افت سرعت منتظرم یکی جشنواره بزاره برم
این اررور FEC چی هستش؟ مقدارش خیلی زیاده
Connection Status
DSL synchronization status Up DSL up time 13 54
Upstream max rate (kbit/s) 2532 Downstream max rate (kbit/s) 16940 Upstream line rate (kbit/s) 1023 Downstream line rate (kbit/s) 10240 Line standard ADSL2+ Channel typeFast Upstream SNR (dB) 28 Downstream SNR (dB) 12.8 Upstream line attenuation (dB) 14.1 Downstream line attenuation (dB) 17.7 Upstream output power (dBmV) 11.6 Downstream output power (dBmV) 19.7 Upstream CRC 0 Downstream CRC 4259 Upstream FEC 0 Downstream FEC 32400
فکر کنم همه باید کم کم به فکر مهاجرت از این شرکت باشن اگه بخوان با همین فرمون برن جلو . سرعت دانلود از استیم قبلا برای من حدود 800-900 بود الان جوری شده که 100 هم نمیشه سرور ایرانش هم همینه از 900 شروع میشه بعد محدود میشه روی 500-600 نمیدونم اینا فکر کردن ما نفهمیم یا پولمو از تو جوب اوردیم والا قبل از دیده بان آسیاتک بودم ( قبل تغییر تعرفه هاش خوب بود) یکبار هم سرعت کم نمیشد پینگش هم که زیر 100 بود
دیده بان هم بعد اون ماجرای قطعی های زیاد تا الان درست نشده
خیلی خیلی خیلی داغونه سرعت افتضاحه
ریبوت کردم این شد سرور داخلی اشفال به تمام معنا ، حارجیم ارور میده بس که سرعت ضعیفه همون طرقای 1 مگابیته با فرانکفورت ، فقط با لینک مستقیم از طریق idm سرعت کامل میده واسه استریمینگ بهم ریخته وضعیتش
![]()
Last edited by George Shelly; 09-10-2019 at 21:06.
من فکر کنم بیشتر این مشکل ها از زیرساخت باشه. من یه ISP دیگه هستم و چند روز هست تو بعضی ساعات برای استریم از یوتوب اختلال دارم، پکت لاست تو بعضی ساعت ها هم هست ولی سرعت مولتی لینک معمولا مشکلی نداره. الان هم با وی پی ان با چند سرور فرانکفورت اسپید تست گرفتم در حد 2.5 مگابیت بهم سرعت میده(خط روی 4 هست)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)