مودم رو بردم جای دیگه تست کردم مشکلی نداشت و وصل می شد. ظاهرا آنتن دهی مودم ضعیتف شده و تو خونه ما که قبلا بدون مشکل وصل میشد دیگه وصل نمیشه
دوستان لطفا بهترین فریموری که تاحالا تست کردن رو معرفی کنن
مودم رو بردم جای دیگه تست کردم مشکلی نداشت و وصل می شد. ظاهرا آنتن دهی مودم ضعیتف شده و تو خونه ما که قبلا بدون مشکل وصل میشد دیگه وصل نمیشه
دوستان لطفا بهترین فریموری که تاحالا تست کردن رو معرفی کنن
سلام
استاد میشه آموزش آنلاک شل رو بدید
این کاربر دیوانست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اصرار داشت مودم رو آنلاک نمیشه کرد و Usb پورت نداره بعدش اومده میگه من یکچیزی از وایمکس می دونم ما رو کشونده تلگرام اراجیف میگه/. کلا شخصیت راونپریشیه
داداش گلم این ادمم میشه مثل همینی که رفتی باهاش تو چت، دیدی معلوم نیست چی میگه ها
این بنده خدا اول گفت من کارمند مبین نتم بعد اومده بود از بچه ها پرسیده بود که یه رام مبین نت دارم توش میشه CA انتخاب کرد به نظرتون چیه
بهش میگنم داداش مگه تو خودت مبین نت نیستی از ما میپرسی بعد یه چی بی ربط تحویلم داد دیدم اصلا ارزش نداره باهاش بحرفیم تو متنش گفت رام رو میزارم که رفته بزاره به فرض هم که بزاره اگر واقعا کارمند مبین نت باشه معلوم نیست اون رام بخواد چه بلایی سر موذم بیاره خیلی قابل اطمینان نیست
اینم متن صحبتاش البته داداش من جسارت کردما فقط خواستم دنبال این بنده خدا هم نری مثل اینیکی که ازش پست کذاشتی بشه
Last edited by Hamid1920; 29-06-2018 at 14:17.
منم آنلاک کردم...فقط با چه نرم افزاری میشه قابلیت تجمیع رو فعال کرد؟؟؟
دوستان در ضمن لطفا بگید این مودم ایرانسل TF-i60 اگر آنلاک بشه آخر قابلیت تجمیع فرکانس و قفل رو اون را داره برای اینترنت 4.5G یا نه ؟ با کدوم نرم افزار ؟ LteWatch یا نرم افزار دیگه ای ؟
دوست عزیز هیچ کدوم از مودم هایی که توی بازار هستن قابلیت قفل روی 4.5G رو ندارن. با نرم افزار LteWatch هم فقط میشه روی تک فرکانس مودم رو قفل کرد. بعضی ها میگن مودم رو قفل کنی روی LTE-Advanced حالت تجمیع فعال میشه که کاملا اشتباهه و هیچ فرقی با حالت auto نداره. اگه مودمی از حالت تجمیع استفاده کنه خودش به صورت اتوماتیک میره روی 4.5G و فقط از روی سرعت دانلود میشه تشخیص داد که مودم داره در حالت تجمیع کار میکنه یا نه.
بسیار ممنون از پاسختون
منظورم بیشتر این بود که این مودم از 4.5G ساپورت میکنه و تجمیع فرکانس رو حالتLTE-Advancedداره ؟ مثلا من مودم B525 دارم این امکان را داره و سرعت را به شدت بالا میبره .
خواهش میکنم. منم مودم B525 دارم و خیلی راحت تا 136 مگابیت سرعت دانلود ازش میگیرم و هیچ فرقیم بین حالتLTE-Advanced و auto تا الان ندیدم. توی جفتش سرعت یکی بوده. مودم B612 رو هم دارم که واسه مبین نت هستش و خودم با استفاده از آموزش های بچه های این انجمن آنلاکش کردم که اصلا قابل مقایسه با مودمB525 نیست. B525 یه سر و گردن ازش بالاتره. چه از لحاظ کیفیت ساخت و چه از لحاظ سرعت ولی واسه کارای دم دستی که همیشه روشن باشه خیلی خوبه
دوستان مودمهای هواوی موقع استفاده چراغ wifi به صورت چشمک زن نیست؟
اگر هست کدوم مدل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)