تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 227 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

فرق vdsl با fttc چیه؟ما فاصلمون تا مرکز 3 کیلومتر هستش کدومو میتونم بگیرم؟آیا مخابرات fttc میده؟کسی میدونه fttc شاتل کی در همدان میاد؟ممنون
    fttc
    فیبر تا کابینت هست
    FTTC FTTH FTTN FTTB FTTM اینا همشون کابل فیبر تا به نقطه ای که میرسن و استفاده میشن اسامی مختلفی دارن

vdsl یه فن اوری هست مثل 3g با 4g
    که سرعت بالاتری نسبت به adsl داره

نیاز داره فیبر تا نزدیکی یکی از کابینت کافو ها نزدیکتون بیاد و بعد از نصب تجهیزات میتونید سرویس بگیید

فاصله تا مرکز دیگ مهم نیست اینجا فاصله تا کابینت و کافو نوری مهم هست که باید زیر 1 کیلومتر باشه

اگر فاصله اتون سه کیلومتر هست شما نمیتونید vdsl بگیرید باید منتظر بمونید تا کافوتون نوری بشه بعدا درخواست بدید

مخابرات همونطور که گفتم فیبر تا کافو میاره و بهتون vdsl میده ن fttc

برای شاتل هم فعلا در حال راه اندازیشن فعلا در قم و تهران بقیه شهرای بزرگ تا سال بعد اینجور ک گفتن بهترین حالتش

2. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا پیشنهاد میکنم فعلا هوس vdsl به سرتون نزنه هنوز زیر ساخت های کشور در حد همون adsl هم نیست .ما مثلا رفتیم درخواست تبدیل از adsl به vdsl دادیم بعد از 12 روز رفت و آمد فرستادن 2 مسئول فنی که آخر هم مشخص شد مشکل از مخابرات بوده وصل شد .تا اینجاش داشته باشین خلاصه وصل شد و ما هم خوشحال بعد 1 ساعت دیدم نتم پرش داره و قطع و وصل میشه بعدش کاشف به عمل اومد که snr یا نویز خطم شدید افت داره و عدد 5 هست .برداشتم زنگ زدم به مخابرات گفتم snr خطم افت داشته گفت نت برات روی 100 مگ بستن میزارم روی 50 مگ مشکلت حل میشه بازم حل نشد .تا اینکه من 2 روز تو ساعتهای مختلف شبانه روز چک کردم و دیدم ساعت 3 شب snr عالی میشه و به عدد 20 میرسه ولی بین ساعت 4 تا 11 شب snr اقت میکنه و قطعی پیدا میکنم باز زنک زدم 2020 گفتم داستان اینه طرف آدم خوبی بود برگشت بهم گفت آقا یه چی بهت میگم ولی جایی نگو گفت زیر ساخت های مخابرات هنور برای vds خیلی قوی نیست و چون تو ساعات اوج مصرف همه وصل میشن نویز خطط میره بالا گفت یا باید سرعتت خیلی پایین بیاری که اون میشه ADSL در کل اینجوری بگم یارو بهم گفت VDSL فعلا چیز مسخره ای هست چون زیر ساختها هنوز کشش نداره .

4. 10 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا پیشنهاد میکنم فعلا هوس vdsl به سرتون نزنه هنوز زیر ساخت های کشور در حد همون adsl هم نیست .ما مثلا رفتیم درخواست تبدیل از adsl به vdsl دادیم بعد از 12 روز رفت و آمد فرستادن 2 مسئول فنی که آخر هم مشخص شد مشکل از مخابرات بوده وصل شد .تا اینجاش داشته باشین خلاصه وصل شد و ما هم خوشحال بعد 1 ساعت دیدم نتم پرش داره و قطع و وصل میشه بعدش کاشف به عمل اومد که snr یا نویز خطم شدید افت داره و عدد 5 هست .برداشتم زنگ زدم به مخابرات گفتم snr خطم افت داشته گفت نت برات روی 100 مگ بستن میزارم روی 50 مگ مشکلت حل میشه بازم حل نشد .تا اینکه من 2 روز تو ساعتهای مختلف شبانه روز چک کردم و دیدم ساعت 3 شب snr عالی میشه و به عدد 20 میرسه ولی بین ساعت 4 تا 11 شب snr اقت میکنه و قطعی پیدا میکنم باز زنک زدم 2020 گفتم داستان اینه طرف آدم خوبی بود برگشت بهم گفت آقا یه چی بهت میگم ولی جایی نگو گفت زیر ساخت های مخابرات هنور برای vds خیلی قوی نیست و چون تو ساعات اوج مصرف همه وصل میشن نویز خطط میره بالا گفت یا باید سرعتت خیلی پایین بیاری که اون میشه ADSL در کل اینجوری بگم یارو بهم گفت VDSL فعلا چیز مسخره ای هست چون زیر ساختها هنوز کشش نداره .
    شما با VDSL قطعی دارید. من با ADSL روزی حداقل سه بار قطعی ارتباط دارم. دلیلش هم شلوغی مخابرات هست. سعی هم کردم خانواده رو راضی کنم بیان از شاتل استفاده کنند، ولی چون کلیه طرح‌های مخابرات نصف قیمت شاتل هست، راضی نشدند. شنیده‌ام که شاتل خوب هست نسبت به بقیه. حداقل محبور نیستم روزی چند بار مودم رو خاموش و روشن کنم.

6. 3 کاربر از Theoden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

درست ولی بازم از ADSL خیلی بهتره ...من که از خدامه اگه به من بدن VDSL فوری ثبت نام میکنم بدون یک لحظه تعلل.

8. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه navid.zz68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همون جواب همیشگی.خطط نمیکشه برات کمتر تنظیم میکنمفعلا td lte از همه اینا بهتره

10. 3 کاربر از navid.zz68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما با VDSL قطعی دارید. من با ADSL روزی حداقل سه بار قطعی ارتباط دارم. دلیلش هم شلوغی مخابرات هست. سعی هم کردم خانواده رو راضی کنم بیان از شاتل استفاده کنند، ولی چون کلیه طرح‌های مخابرات نصف قیمت شاتل هست، راضی نشدند. شنیده‌ام که شاتل خوب هست نسبت به بقیه. حداقل محبور نیستم روزی چند بار مودم رو خاموش و روشن کنم.
    یه چیزی بگم خلاصت کنم من از آسیا تک گرفته تا ...................... همین شاتل هم که شما میگی استفاده کردم همشون به پخ هستن فقط اسمهای متفاوت دازن.

12. 5 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درست ولی بازم از ADSL خیلی بهتره ...من که از خدامه اگه به من بدن VDSL فوری ثبت نام میکنم بدون یک لحظه تعلل.
    منم تا قبل مثل شما فک می کردم ولی وقتی وصل بشه اگر شانست خوب باشه که هیچی اونم به منطقه ربط داره ولی اگر خوب نباشه قطعی ها مکرر باعث میشه کلافه شی.

14. 3 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اتفاقا این بنده خدا تو پشتیبانی آدم خوبی بود حقیقت بهم گفت : گفت نه خطط مشکل داره و کشش هم داره گفت زیر ساختهای برای vdsl قوی نیست و تو ساعات اوج مصرف خطط نویز میگیره منظورش از سرعت پایین هم این بود که یا باید این قطعی ها تحمل کنی و سرعت بالا داشته باشی یا سرعتت بیاری بزاری روی 16 مگ که اونم به درد نمیخوره البته بهم گفت بهتر میشه در آینده ولی میدونیم که اینها وعده سر خرمن هست .

16. 2 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2018

پيش فرض

ایرانسل اونم با مودم i60 ، همه مودم هاش رو تست کردم هوآوی یه چیز دیگس ، برای من که مصرف زیاد هم ندارم عالیه ، مودمش گرون شده، قیمت قدیم بود یکی دیگه هم میخریدم از این اینترنت های سیمی که جای سرعت بالاتر فقط دردسر دارن راحت میشدم

18. 3 کاربر از Aleghafoor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دقیقا. مخابرات از عصر به بعد کلا قطعی طولانی مدت و زیاد داره. طوری که من رو مجبور به جمع آوری کرد. خود پشتیبان ها هم میگفتن بخاطر اینه که این روزا کاربر خیلی زیاده تو شبکه
    شاتل از این نظر که تعرفه های رسمی داره و الا بختکی کاربر نمیگیره خوبه. قطعی خیلی خیلی کم داره. آسیا تک هم دارم خوبه نسبتا

20. 3 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •