منظورتون 2 ماه 60 گیگه؟
چون متوجه حذف بسته دیگه ای نشدم
منظورتون 2 ماه 60 گیگه؟
چون متوجه حذف بسته دیگه ای نشدم
آقا تبریک! ایرانسل همه بسته های به صرفه که حذف کرده بود رو دوباره برگردونده !!![]()
تعرفه مکالمه های اپراتورها (اعتباری) رو تست کردم که براتون میزارم شاید بدردتون بخوره
همراه اول اعتباري داخل شبکه = دقیقه ای 670 ريال
همراه اول اعتباري خارج شبکه = دقیقه ای 938 ريال
ايرانسل اعتباری داخل شبکه = دقیقه ای 669 ریال
ایرانسل اعتباری خارج شبکه = دقیقه ای 929 ریال
----------------------------------------------
ايرانسل دائمي داخل شبکه = دقیقه ای 544 ريال
ایرانسل دائمی خارج شبکه = دقیقه ای 544 ریال
پ.ن: این تعرفه هارو خودم تست و محاسبه کردم
پ.ن 2 : سیم کارت ایرانسل دائمی من دلیل اشتباه تو محاسباتش این بود که جزیره ایرانسل فعال بوده و وقتی جزیره رو سیم کارت دائمی فعال باشه بیشتر کم میکنه(از من دقیقه ای 670 ریال حدودا کم میکرد ) ولی الان که جزیره رو غیرفعال کردم دقیقه ای 544 ریال روی قبض ثبت میشه که میشه همون 499 ریال + 9 درصد مالیات
Last edited by Vahid7767; 09-05-2017 at 10:44.
دوستانی که از همراه اول ترابرد کردن به ایرانسل مثل من
ظاهرا مشکل نرسیدن بعضی از پیامهای تبلیغاتی حل شده من از چندتا فروشگاه قبلا واسم پیام نمیومد اما از دیروز پیام میاد
دوستان دیگه هم تست کننو پیامهای تبلیغاتیشون رو باز کنن و چک کنن
سلام.
من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کرده بودم.
مشکل تو پیامک 5000 داشتم که امروز متوجه شدم حل شده.
فقط خواستم اطلاع بدم
Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام
کسی از دوستان از سیم کارت دیتا رایتل به ایرانسل یا همراه اول ترابرد کرده ؟ بعد ترابرد شماره سیم کارت دیتا زنگ میخوره ؟
طبق پرسشی که خودم از پشتیبانی ایرانسل داشتم امکان ترابرد سیم کارت دیتا رایتل (حداقل به ایرانسل) وجود نداره . فقط سیم کارت اعتباری و دائمی امکان پذیره . ترابرد به همراه اول رو نمیدونم .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
میخواستم تجربم رو بعد از گذشت حدودا ۳ ماه از دایمی همراه اول به دایمی رایتل بگم
بعد از ترابرد یه بسته یه ماه اینترنت ۳۰ گیگ داد با ۲۰۰ دقیقه مکالمه و ۲۰۰ اس ام اس که خوب جالب و خوب بود
آنتن دهی رایتل تو تهران خوب هست و اکثر جاها شما آنتن داری و چون فقط ۳ جی .و ۴جی داره یعنی جایی که شما آنتن داری اینترنت هم داری که خوب چیز خوبیه
پوشش دهی رایتل تو ۴جی البته کم هست تهران و یه سری مناطق ۴جی میشه یه سری جاها هم هست که نمیدونم به جه دلیل ولی یه روزایی اونجا ۴ حی وصل میشی و یه روزایی ۳ جی
البته خوبه رایتل اینه که جتی وقتی به ۳ جی وصل میشین در اکثر موارد سرعت خوبی دارین و حدودا بین ۳ تا ۱۰ مگابیت سرعت دارین که برای روی موبایل سرعت مناسبه که کاری که دارین راه بیفته
اگرم ۴جی باشه که بین ۱۰ تا ۴۰ مگا بیت سرعت میده که کامل خوب هست
از همه شبکه های احتماعی از همون اول هم اس ام اس میومد فقط از بانک ملت و سایت دیوار نمی یومد که با پشتبانی تماس گرفته شد و چند ساعت بعدش از بخش بالاتر تماس گرفتن و پیش شماره ای که از اون مسیج نمیاد گرفتن و بعد از ۲روز زنگ زدن که مشکل حل شده و بعد از تست دیدم که بله حل شده که حالب بود که پشتیانی خوبی داشتن سریع درست کردن این قضیه رو
پینگ راست هم از داخل بین ۲۵ تا ۳۲ هست و از اروپا بین ۱۳۰ تا ۱۹۰ هست
در آخر هم اینکه من راضی هستم از ترابرد تا اینجای کار
و از بسته دکا تک استفاده میکنم که ماهی ۲۵ تومن با مالیات هست
که ۳ گیگ روزانه ۳ گیگ شبانه اینترنت دارین ۱۳۰ دقیقه مکالمه خارج از شبکه
۱۳۰ اس ام اس داری
به شبکه داخلی رایتل هم کلا هم زنگ
هم اس ام اس تقریبا نامحدود هست
ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربه تون
یه چیزی که واسم سواله اینه که رایتل با این اینترنت داغون و گرونی که داره و تقریبا به تعداد انگشت شمار دکل هاشو به LTE مجهز کرده چرا به جای ایرانسل رایتل رو انتخاب کردید ؟
همراه اول تو چند ماه اخیر تقریبا کل تهران رو به LTE مجهز کرده و هم اینکه قیمت بسته هاش مخصوصا بسته 20 گیگ هم از رایتل ارزون تره . الان هم به تدریج داره باند 3 که 5 مگاهرتز بود رو 20 مگاهرتز میکنه. واقعا دلیلی نمی بینم واسه ترابرد از همراه اول به رایتل . تجربه خودم از رایتل سرعت اینترنت پایین نسبت به همراه اول و ایرانسل + پوشش دهی ناقص حتی تو شهری مثل تهران + مصرف باتری زیاد گوشی نسبت به دو اپراتور دیگه .
بزار اینجوری بگم
ایرانسل تپومکالمه ضعف داره خیلی قطع میکنه تماس رو و اینکه چون من ایفون دارم و سرویس ایمسیج استفاده میکنم و قبلش تحقیقی که کردم ترابورد به ایرانسل امثیمسیج فعال نمیشه رو همرا اول هم که کلا اکتیو نمیشه و هی اون پیغام کذایی که برای فعال سازی هست میاد که رو اعصاب هست و اینکه باز هم رو گوشی ایفون و سیمهای جدیدش که ۴جی رو پشتیبانی میکنه یه ایراد خیلی بزرک هست که اگه رو شبکه ۴جی باشین و یه جایی برین که اونجا هیچ انتنی نداشته باشین بعد از اینکه به منطقه انتن دهی برمیگردین دیگه گوشی نمیتونه آنتن بکیره باید خاموش روشن کرد دستگاه رو تا آنتن بیاد که خیلی ایراد اساسی هست
مگه اینکه بزارین رو ۳جی
اینکه برای ال تی ای همراه اول گفتین درسته تهران پوشش خوبی پیدا کرده و سرعتش هم بهتر شده اما من چون از اینترنت موبایل فقط مواقعی که بیرون هستم استفاده میکنم زیاد فرقی مثلا بین ۱۰ مگابیت یا ۴۰ مگابیت برام نمیکنه و تاثیری انچنانی نداره مگر اینکه بخواین دانلود کنین
و یه ایراد دیگه ای که همراه اول و ایرانشل دارن اینکه مینیموم شبکه روی E هست و این باعث میشه یه سری جاها شما انتن داری ولی انترنت خبری نیست که خیلی بده اما رایتل میتپنم بگم ۹۹٪ تهران من اینترنت دارم که خیلی خوبه
و یه دلیل مشخص دیگش واسه خود من اینه که جایی کخ من هستم نه همراه اول نه ایرانسل هیچگونه پوششی ندارند فقط رایت ۲ خط پوشش داره داخل منزل که باز باعث میشه برام بهتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)