تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 827 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکبرپور و شهبازيان استقلال را همراهي نمي کنند
    -----------------------------------------------------------
    دو بازيکن استقلال در برابر صباباتري حضور نخواهند داشت سبو شهبازيان مدافع استقلال به علت مصدوميت از ناحيه اي که در گذشته مورد عمل جراحي قرار گرفته بود آسيب ديده است.

از سوي ديگر اکبرپور نيز با مشکل مصدوميت روبروست. اين دو بازيکن قادر به همراهي تيم خود برابر صباباتري نيستند اما شاهين خيري هافبک ديگر استقلال از بند مصدوميت رهايي يافته و از روز گذشته تمريناتش را با اين تيم از سر گرفته است.
    تمرينات استقلال امروز راس ساعت 15/17 در زمين شماره دو آزادي پيگيري خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حميدرضا رجبي:پاس را دوست دارم اما مجبورم مقابل آن بازي کنم
    ------------------------------------------------------------------------------
    حميدرضا رجبي هافبک جديد تيم سايپا گفت: ترکيب اصلي سايپا نسبت به فصل قبل تغييرات زيادي داشته و اتکا به بازيکنان جوان مهم ترين مسئله اي است که در آن ديده مي شود.
    وي در ادامه افزود: سايپا تيم خوبي دارد و مي تواند به نتايجي که مد نظرش دارد دست يابد، من هم تلاش مي کنم بتوانم در ترکيب اصلي اين تيم وارد شوم و به اهداف خود در اين فصل برسم.
    هافبک سايپااظهارداشت:ازيک طرف ناراحت وازطرف ديگر خوشحال هستم با تيم سابقم بازي مي کنم زيرا پاس را دوست دارم و 4، 5 سال از بهترين دوران فوتبال خود را در اين تيم سپري کرده ام.
    در فوتبال حرفه اي اين مسائل حل شده است و بازيکن يک فصل در يک تيم است و فصل ديگر مجبور مي شود مقابل تيم فصل قبل خود به ميدان برود.
    شرايط من هم طوري رقم خورد که بايد مقابل تيم سابق خود به ميدان بروم و اميدوارم اين مسابقه بازي خوبي شود.
    رجبي در پايان تاکيد کرد: آرزو مي کنم هر تيمي که شايستگي پيروزي را دارد بتواند در پايان مسابقه نتيجه را از آن خود کند ولي من با سايپا قرارداد دارم و بيشتر دوست دارم اين تيم برنده شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابراهيمي: هميشه به پيرواني اعتقاد داشته ام
    قدرت پرسپوليس را در برابر فجر مي بينيد
    ------------------------------------------------------
    سرمربي فجر ذهر سال زحمات زيادي را متقبل مي شود و هر سال گروهي از بهترين بازيکنانش را از دست مي دهد اما باز ميدان را خالي نمي کند.
    وي در ادامه افزود: فجر هميشه فوتبال خوبي را به نمايش گذاشته است خصوصا در بازي هاي خانگي که همواره فوتبال تهاجمي را مد نظر قرار داده و در شهر خود تنها به سه امتياز فکر مي کند اما در طرف مقابل ما نيز در اين چند روزه فقط براساس بازي فجر تمرين کرده ايم و تنها براساس برد به مصاف حريف خواهيم رفت.
    ابراهيمي در پايان خاطرنشان کرد: تاکتيک پرسپوليس در اين بازي شناور خواهد بود و به يک يا دو تاکتيک خاص منحصر نخواهد بود.
    در چند بازي قبل ما را به استفاده زياد از سانتر کردن و پرتاب هاي اوت دستي متهم مي ساختند در صورتي که چنين چيزي صرفا مد نظر ما نبوده است وقتي تيمي از توانايي هاي منحصر به فردي نسبت به ديگر تيم ها برخوردار است بايد از تمامي آن ها استفاده کند.
    ابراهيمي در پايان تصريح کرد: ترکيب تيم خود را شناخته ام و در روز بازي با فجر عملا قدرت تيمي مان را نشان خواهيم داد ضمن اين که برخلاف گفته برخي خط دفاعي پرسپوليس شکل گرفته و مشکلي از بابت اين خط براي ما به وجود نخواهد آم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منصور پورحيدري:فوتبال را نمي شود پيش بيني کرد
    نمي خواهم بازي فردا را با آن بازي پلي آف مقايسه کنم
    --------------------------------------------------------------------
    منصور پورحيدري سرمربي شهيد قندي گفت: بازيکنان قندي طي روزهاي گذشته تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته اند و سعي کرده ايم ترديد در برگزاري مسابقه در روحيه آن ها تاثير منفي نگذارد.
    وي ادامه داد: طبيعي است مشکل عدم هماهنگي طي 3، 4 هفته آينده برطرف شود و تيم بتواند با شرايط بهتر در مقابل حريفان به ميدان رفته و از همان ابتداي مسابقات جايگاه مناسبي در جدول رده بندي بدست آورد.
    ضمن اين که در مسابقات صلح و دوستي بازيکنان به تازگي از فشار بدنسازي خارج شده بودند و در آن شرايط توانستند مقابل دو تيم بزرگ ايران – استقلال و پرسپولي نتايج خوبي بدست آورند و با گذشت زمان مشکلات فني، روحي، رواني و کمبودها برطرف مي شود.
    مربي قندي تصريح کرد: تيم قندي در مسابقات آخر پلي آف با راه آهن مشکلات زيادي داشت. آن طور که بازيکنان گفته اند به علت صعود به ليگ برتر بي انگيزه بوده اند. در حال حاضر علاقمند نيستم بازي فردا را با آن مسابقه مقايسه کنم، آن يک بازي ديگري بود و اين مسابقه ليگ برتر است و همه بايد به فکر ارائه يک بازي زيبا و سالم باشند.
    پورحيدري در پايان تاکيد کرد: فوتبال را نمي شود پيش بيني کرد و جذابيت آن نيز به دليل نتايج غير منتظره است.
    در بازي مقابل راه آهن از هيچ تلاشي کوتاهي نمي کنيم تا با استفاده از فرصت هاي بدست آمده با دست پر تهران را ترک کني

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قندي با يک غايب صبح امروز وارد تهران شد
    ----------------------------------------------------
    کاروان اين تيم با پرواز ساعت 05/7 دقيقه صبح امروز وارد تهران و در هتل هويزه مستقر شد.
    اين تيم آخرين تمرين خود را قبل از رويارويي با تيم راه آهن عصر امروز در زمين اصل مسابقه واقع در ورزشگاه اکباتان برگزار مي کند.
    با توجه به مصدوميت سادات زاده کاپيتان اين تيم، بازوبند کاپيتاني تيم قندي در مقابل راه آهن به دست حسن بيگي، هوشنگ کيا يا هادي طباطبايي بسته خواهد شد.
    لازم به ذکر است کاروان قندي پس از ديدار با راه آهن صبح روز جمعه به يزد باز خواهد گشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

غلامحسين پيرواني:شکست دادن پرسپوليس سخت نيست
    شيرازي ها ما را تنها نگذارند
    ----------------------------------------------------------------------
    سرمربي فجر سپاسي ابتدا در خصوص شرايط تيمش گفت: بازيکنان در اجراي تمرينات بدن سازي و تاکتيکي عالي کار کردند، با انجام چند بازي تدارکاتي از لحاظ هماهنگي تيمي هم مشکلي نداريم و آماده ايم مقابل پرسپوليس يک بازي محکم و جوانمردانه را انجام دهيم.
    پيرواني با اشاره به جدايي چند مهره کليدي فجر اظهار داشت: اين وضعيت هر سال براي ما وجود دارد ولي زياد به اين مسائل توجه نمي کنيم. حسن بزرگ بازيکنان جوان، با انگيزه بودن آن هاست و مطمئن باشيد فجر سپاسي در ليگ امسال هم چند بازيکن ستاره را تحويل فوتبال ايران خواهد داد.
    وي در خصوص رويارويي با پرسپوليس گفت: آن ها يکي از قطب هاي فوتبال ايران هستند و طبيعي است که بازي ساده اي را پيش رو نخواهيم داشت. البته ما ميزبان هستيم و نبايد به راحتي تسليم شويم، من معتقدم شکست دادن پرسپوليس کار سختي نيست و شاگردانم مي توانند به اين مهم دست پيدا کنند.
    پيرواني در پايان تصريح کرد: کسب يک نتيجه خوب مقابل پرسپوليس روحيه فجر سپاسي را براي ادامه ليگ برتر بيشتر خواهد کرد. اميدوارم تماشاگران شيرازي ما را تنها نگذارند تا فجر در اولين بازي خود به پيروزي برسد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاهان با يک غايب به مصاف شموشک مي رود
    ---------------------------------------------------------
    مسعود خادمي تنها غايب سپاهان در اين بازي است، او از ناحيه پا دچار مصدوميت شده و نمي تواند مقابل شموشک بازي کند.
    ادموند بزيک و رسول خطيبي هم در بين ذخيره هاي سپاهان حاضر خواهند بود، اما در اين ميان احتمال بازي کردن خطيبي بسيار ضعيف است چرا که او به دليل فوت مادرش در شرايط روحي مناسبي قرار ندارد.
    سپاهان عصر امروز يک تمرين جدي را پشت سر خواهد گذاشت، شاگردان تاوارس عصر فردا با انجام يک تمرين سبک آماده ديدار با شموشک خواهند شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هانوفر 13 – نيدرهرن يک
    گلزني هاشميان در ديدار دوستانه
    -----------------------------------------
    اين بازي در پايان با حساب 13 بر يک به سود هانوفر به پايان رسيد.
    وحيد هاشميان موفق شد در دقيقه 13 گل سوم بازي را به ثمر برساند، نيمه اول اين بازي با حساب 4 بر صفر به پايان رسيد و در ادامه بازيکنان هانوفر در ديداري يک طرفه موفق به ثمر رساندن گل هاي زيادي شدند.
    لازم به ذکر است حدود سه هزار نفر از اين بازي ديدن کردند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ذوب آهن با دو غايب مقابل ابومسلم
    ---------------------------------------------
    نايب قهرمان فصل گذشته ليگ برتر با دو غايب به مشهد خواهد رفت. لئون استپانيان هنوز به آمادگي کامل نرسيده و محمد صلصالي بازيکن فصل گذشته ابومسلم نيز کارت پايان خدمت خود را دريافت نکرده است. اين دو بازيکن قادر به همراهي ذوب آهن در بازي روز جمعه نيستند.
    بازيکنان اين تيم عصر امروز و صبح فردا دو جلسه تمريني را پشت سر خواهند گذاشت، آن ها ساعت 17 فردا اصفهان را به مقصد مشهد ترک خواهند کرد تا عصر روز جمعه مقابل ابومسلم قرار بگيرند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش سايت گل از علي کريمي؛
    خوشحال از حضور در بايرن
    ---------------------------------------
    بازيکن برتر سال 2004 آسيا سومين بازيکن ايراني حاضر در بايرن مونيخ پس از علي دايي و وحيد هاشميان برشمرده مي شود.
    البته کريمي برخلاف دو بازيکن ايراني ديگر توانست در بايرن از ابتدا در ترکيب اصلي جايگاهي براي خودش دست و پا کند.
    علي کريمي در جواب به سوال يکي از خبرنگاران آلماني در اين باره که آيا علاقه دارد تا تابستان سال آينده در بايرن بماند پاسخ داد: بله چه جايي بهتر از بايرن. آينده درخشاني در اين تيم خواهم داشت و سعي مي کنم به موفقيت هاي بيشتري دست پيدا کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •