هیچ کدوم از اینها پلاس نیستند، اصلا مودمی که 4 جی پلاس باشه توی بازار ایران نیست
مودمی که پلاس باشه دانلود رو تا 300 می نویسه نه 150
این m7300 هستش
![]()
هیچ کدوم از اینها پلاس نیستند، اصلا مودمی که 4 جی پلاس باشه توی بازار ایران نیست
مودمی که پلاس باشه دانلود رو تا 300 می نویسه نه 150
این m7300 هستش
![]()
Last edited by ak313; 31-08-2016 at 15:14.
ولی طبق چیزی که من توی ویکی پدیا خوندم لازم نیست که حتما Cat6 یعنی 300mb باشه
LTE is a standard for wireless communication and LTE Advanced (Cat.4 or above), is a high speed version of LTE sometimes marketed as LTE+, 4G+, 4GX,[1] 4.5G or 4G LTE ULTRA
مهم اینه که مودمی که شما گفتید و سایر مودمهای بازار برای ادغام فرکانسهای ایرانسل جواب نمیده و موبایلهایی که توی توضیحاتشون سرعت را تا 300 نوشته جواب میده حالا کت 4، ca ساپرت کنه یا نکنه
جالب و عجیب !!! شما ایده ای نداری چی آپلود میشه ؟ ( دیشب بود که بنظرم voa گفت قعالیت Huawei در آمریکا ممنوع شده از ترس جاسوسی !!! )
کسی نمی دونه دلیل این آپلودهای نامتعارف چیه ؟
Last edited by kavehn; 31-08-2016 at 17:27.
مدل خودش هست ولی مشکل دار هست و تایید نمیشه
سلام
من huawei e353 دارم روی یه سیم کارت خارجی قفل هست کد imei رو هم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کردم حالا اون کد دوم رو که میده کجا باید بزنم ؟
نرم افزار اصلی اون سیم کارت رو باید نصب کنم ؟
ویندوز 10 دارم خطایی نمیزنه و تو دیوایس منیجر مودم رو میشناسه .
اگه میشه راهنمای کامل و قدم به قدم بذارید بهتره
اصلا برای استفاده از یه سیم کارت دیگه رو این مودم همین روشش هست ؟
تشکر فراوان
منتظر کمکتون هستم
Last edited by mostafa-t; 31-08-2016 at 22:51.
معمولا اینطوریه که سیم یه اپراتور دیگر رو میزاری و با همون حالت وبگردی می کنی تا ازت درخواست کد آنلاک کنه
Last edited by ak313; 01-09-2016 at 00:05.
با برنامه E5186 Toolbox
سلام دوستان. نظرتون راجبه مودم E5186 چیه؟ 4G+ ساپورت میکنه؟ مودم بهتری تو این رنج هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
میشه بفرمایید از کجا میخوایید تهیه کنید اگر داخل کشور بگید اگر ممکن نیست تو خصوصی. ممنون
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)