تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 848 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عزيز خطتون رو روي چند مگ بستن؟
    سرويس گيم مزايا و معايبش چي هست؟
    نحوه فعال كردنش چطور هست؟ تو تمام مراكز فعال ميكنن؟
    من خطم رو ٦ مگ بسته شده اما چند وقتيه پينگم افتضاح هست
    خط من روی 9 مگ بسته شده ، سرویس گیم پینگتونو پایین میاره ، معایبی نداره ، زنگ می زنید پشتیبانی می گید که پروفایل گیمو براتون فعال کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام اگه روی گیم ببندن سرعت دانلود هم کم میشه //
    به نظرتون درنانت شبانه رایگان داره میگن سرعت شبانش 300kb و قیمتش هم هزار تومن با پارس انلاین فرق میکنه (سرویس 512 /5gb)خوبه بگیرم؟ پارس انلاین فقط باشگاه مشتریانش یک ذره امید بهم میده چون یک بار قرعه کشیش هم 300 امتیاز برنده شدم
    اسیا تک چطور؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

پینگ و داشته باشید فقط ، پارس آنلاین ساعت 9 شب ، سرور آمریکا
    سلام پینگ اشتباهه و قبلا دربارش صحبت شده. شما کافیه توسط دستور ping از آی پی همون سروری که تست speedtest رو ازش گرفتین تست بگیرین تا میزان واقعی پینگ معلوم بشه.

نمونه پست خود من از سرور لندن مدتها پیش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان بیخودی یه موقع فکر نکنن از پارس بگیرن بازی آنلاین خوب خواهد بود. پینگ از کشورهای مسیر مثل آلمان و کشورهای همسایه هم زیر 100 نیست چه برسه به امریکا

4. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام پینگ اشتباهه و قبلا دربارش صحبت شده. شما کافیه توسط دستور ping از آی پی همون سروری که تست speedtest رو ازش گرفتین تست بگیرین تا میزان واقعی پینگ معلوم بشه.

نمونه پست خود من از سرور لندن مدتها پیش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان بیخودی یه موقع فکر نکنن از پارس بگیرن بازی آنلاین خوب خواهد بود. پینگ از کشورهای مسیر مثل آلمان و کشورهای همسایه هم زیر 100 نیست چه برسه به امریکا
    سلام ، من که تو چالوس از کیفیت پارس آنلاین واقعا" راضی هستم ،قیمت سرویسا هم عالیه،256 با 10 گیگ و می گیرم 29 تومن، هر ساعت شبانه روز از سرور خارجی هم سرعتم بالاست و هم پینگم پایینه ، اینم تست از سرور فرانکفورت

6. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، من که تو چالوس از کیفیت پارس آنلاین واقعا" راضی هستم ،قیمت سرویسا هم عالیه،256 با 10 گیگ و می گیرم 29 تومن، هر ساعت شبانه روز از سرور خارجی هم سرعتم بالاست و هم پینگم پایینه ، اینم تست از سرور فرانکفورت

شما که هرجا میری ، اون شرکت فوق العادس ؛ چند وقت پیش شاتل بودی که هر دیقه از سرعتو پینگش تعریف میکردی!!!!!!
    شاتلو تخلیه کردی؟! : )))
    Last edited by 4l1r3z4; 28-05-2015 at 15:45.

8. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما که هرجا میری ، اون شرکت فوق العادس ؛ چند وقت پیش شاتل بودی که هر دیقه از سرعتو پینگش تعریف میکردی!!!!!!
    شاتلو تخلیه کردی؟! : )))
    نه پس ، داتک گه تو 90 درصد شهرها کیفیت نداره ، شرکت خوبیه ، چرا جمع آوری کنم ، دو تا سرویس هم از شاتل دارم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام اگه روی گیم ببندن سرعت دانلود هم کم میشه //
    به نظرتون درنانت شبانه رایگان داره میگن سرعت شبانش 300kb و قیمتش هم هزار تومن با پارس انلاین فرق میکنه (سرویس 512 /5gb)خوبه بگیرم؟ پارس انلاین فقط باشگاه مشتریانش یک ذره امید بهم میده چون یک بار قرعه کشیش هم 300 امتیاز برنده شدم
    اسیا تک چطور؟
    سرویس گیم اصلا" سرعت و تحت تاثیر قرار نمی ده ، قبل از فعال شدن سرویس گیم خط من روی 9 مگ بسته شده بود ، بعد از فعال کردن سرویس گیم هم روی 9 مگ

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سرویس گیم اصلا" سرعت و تحت تاثیر قرار نمی ده ، قبل از فعال شدن سرویس گیم خط من روی 9 مگ بسته شده بود ، بعد از فعال کردن سرویس گیم هم روی 9 مگ
    من قبلا که فعال کردم سرعتم رو گذاشتن رو 4 مگ زنگ زدم گفت با سرعت 4 مگ میشه سرویس گیم رو فعال کرد !
    انگار حالا پیشرفته تر شدن !
    ای کاش شبانه بر می گشت پارس واقعا واسه دانلود خوب بود

12. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من قبلا که فعال کردم سرعتم رو گذاشتن رو 4 مگ زنگ زدم گفت با سرعت 4 مگ میشه سرویس گیم رو فعال کرد !
    انگار حالا پیشرفته تر شدن !
    ای کاش شبانه بر می گشت پارس واقعا واسه دانلود خوب بود
    اما حیف هستش ، جمع آوری نکن، الان پارس آنلاین و شاتل بهترین کیفیت تک لینک خارجی و پینگ و دارن،من اهل دانلود شبانه نیستم زیاد ، ماهی 20 گیگ برام کافیه ، اما الان از نظر قیمت هم پارس آنلاین داره ارزون ترین قیمت و می ده ، در نظر بگیر 16 مگ با 10 گیگ ترافیک،29 تومن

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اما حیف هستش ، جمع آوری نکن، الان پارس آنلاین و شاتل بهترین کیفیت تک لینک خارجی و پینگ و دارن،من اهل دانلود شبانه نیستم زیاد ، ماهی 20 گیگ برام کافیه ، اما الان از نظر قیمت هم پارس آنلاین داره ارزون ترین قیمت و می ده ، در نظر بگیر 16 مگ با 10 گیگ ترافیک،29 تومن
    برادر قبول دارم پارس آنلاین سرعت خوبی داره خودم هم دوست ندارم این کار رو بکنم ولی خوب وقتی به جیبم نگاه میکنم واسم نمیصرفه
    24 گیگ شبانه با ایرانسل میشه 10 تومن . یا مخابرات ( خوزستان) همچنان شبانه داره ......

15. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •