خط من روی 9 مگ بسته شده ، سرویس گیم پینگتونو پایین میاره ، معایبی نداره ، زنگ می زنید پشتیبانی می گید که پروفایل گیمو براتون فعال کنن.
خط من روی 9 مگ بسته شده ، سرویس گیم پینگتونو پایین میاره ، معایبی نداره ، زنگ می زنید پشتیبانی می گید که پروفایل گیمو براتون فعال کنن.
سلام اگه روی گیم ببندن سرعت دانلود هم کم میشه //
به نظرتون درنانت شبانه رایگان داره میگن سرعت شبانش 300kb و قیمتش هم هزار تومن با پارس انلاین فرق میکنه (سرویس 512 /5gb)خوبه بگیرم؟ پارس انلاین فقط باشگاه مشتریانش یک ذره امید بهم میده چون یک بار قرعه کشیش هم 300 امتیاز برنده شدم![]()
اسیا تک چطور؟
سلام پینگ اشتباهه و قبلا دربارش صحبت شده. شما کافیه توسط دستور ping از آی پی همون سروری که تست speedtest رو ازش گرفتین تست بگیرین تا میزان واقعی پینگ معلوم بشه.
نمونه پست خود من از سرور لندن مدتها پیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بیخودی یه موقع فکر نکنن از پارس بگیرن بازی آنلاین خوب خواهد بود. پینگ از کشورهای مسیر مثل آلمان و کشورهای همسایه هم زیر 100 نیست چه برسه به امریکا
سلام ، من که تو چالوس از کیفیت پارس آنلاین واقعا" راضی هستم ،قیمت سرویسا هم عالیه،256 با 10 گیگ و می گیرم 29 تومن، هر ساعت شبانه روز از سرور خارجی هم سرعتم بالاست و هم پینگم پایینه ، اینم تست از سرور فرانکفورت
![]()
شما که هرجا میری ، اون شرکت فوق العادس ؛ چند وقت پیش شاتل بودی که هر دیقه از سرعتو پینگش تعریف میکردی!!!!!!
شاتلو تخلیه کردی؟! : )))
Last edited by 4l1r3z4; 28-05-2015 at 15:45.
نه پس ، داتک گه تو 90 درصد شهرها کیفیت نداره ، شرکت خوبیه ، چرا جمع آوری کنم ، دو تا سرویس هم از شاتل دارم
![]()
سرویس گیم اصلا" سرعت و تحت تاثیر قرار نمی ده ، قبل از فعال شدن سرویس گیم خط من روی 9 مگ بسته شده بود ، بعد از فعال کردن سرویس گیم هم روی 9 مگ
من قبلا که فعال کردم سرعتم رو گذاشتن رو 4 مگ زنگ زدم گفت با سرعت 4 مگ میشه سرویس گیم رو فعال کرد !
انگار حالا پیشرفته تر شدن !
ای کاش شبانه بر می گشتپارس واقعا واسه دانلود خوب بود
اما حیف هستش ، جمع آوری نکن، الان پارس آنلاین و شاتل بهترین کیفیت تک لینک خارجی و پینگ و دارن،من اهل دانلود شبانه نیستم زیاد ، ماهی 20 گیگ برام کافیه ، اما الان از نظر قیمت هم پارس آنلاین داره ارزون ترین قیمت و می ده ، در نظر بگیر 16 مگ با 10 گیگ ترافیک،29 تومن
برادر قبول دارم پارس آنلاین سرعت خوبی داره خودم هم دوست ندارم این کار رو بکنم ولی خوب وقتی به جیبم نگاه میکنم واسم نمیصرفه
24 گیگ شبانه با ایرانسل میشه 10 تومن . یا مخابرات ( خوزستان) همچنان شبانه داره ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)