مشهد همچنان هیچ جاش خبری از 3g نیست .
از نظر قانونی مجوز پوشش سراسری ۳ج ایرانسل از اول شهریور شروع میشه پس تا قبل از اون زمان اگه اینکارو کنه تخلفه!
فعلا یکسری جاهارو بصورت تست اینکارو کرده اونم مطمئنا اجازشو از قبل گرفته پس صبور باشید!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اندروید اگه شبکه +HSPA باشه با +H نشون میده ربطی به مدل گوشی نداره.
شما کجاها تست کردین؟
Tapatalked
از دوستان شیرازی کسی خبری از پوشش و سرعت داره؟
موفق باشید![]()
مگه من اصلاً صحبت از مدل گوشی کردم؟!
اومدن گفتن آقا تهران ما اصلاااااا H+ نیست منم گفتم اینها این تست چرا نیست!
خیابان گاندی
منظورم شما نبودی.
یه سری جاها تو تهران رو من دیدم خیلی ریلکس 3G خشک و خالی بودن. (یعنی آخرش به 1مگ میرسیدن) اینجوری بنظر میومد که تهران از نظر تجهیزات شاید عقب تر از شهرهای دیگه باشه. که امیدواریم نباشه.
Tapatalked
شیراز راه اندازی نشده.
رشت هم اومد ؛ ولی سرعتش با EDGE فرقی نداره ؛ آنتن دهیش هم خیلی ضعیفه .
در کل همون نسل 2 بهتره اینجا .
متاسفانه تهران عقب تره چون تجهیزات اکثر جاهای تهران قبلا نصب شده یا از قبل خریداری شده بوده. بخاطر همین بیشترشون h هستن اما در استان های دیگه تجهیزات جدیدتری هستش و بعضا 4G هم دارن. مثل adsl که تو استان های دیگه فیبر نوری بیشتر از تهران هستش مانند اصفهان و...
ضمنا دوستان برام اس ام اس اومده نسل سوم ازمایشی راه افتاده ادرس بسته هم داده گفته بخرید استفاده کنید این مدلشیو دیگه ندیده بودیم !!!فکر کنم کم کم سرعت ها داره کم و واقعی بشه الان تو محل ما با دوتا دکل تست کردم محدود شده شایدم شایدم اس تم اس اومده همه دارن استفاده می کنند.
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط خدا کنه که جاده ها هم تحت پوشش قرار بگیرن ! و مخصوصا روستاها یه مسافرت شمال میری دهاتا کلا اینترنت وجود نداره و درد استخوان میگیری کل سفر رو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)