تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 300 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

e
    والله عزیز از اینکه دیگه تجربه شده واسم که هیچ کلن ایرانی به درد نمیخوره و همه لیدرهاش یا عقده ای هستن ,یا کم سن و سال ... برای همین دیگه توی کلن نمیرم!.
    یه بلانسبتی چیزی هم بگی بد نیستا شاید تو جمع لیدر داشته باشیم و بربخوره بهش
    شاید تاحالا لیدر نبودی ،بعضی وقتا لازمه که لیدر سخت گیری کنه!بعضی وقتا هم اگه تند حرف میزنه واقعا دست خودش نیست! بیشترین فشار و استرس روی لیدره!
    چند نفر هی دارن ازش سوال میپرسن!به چند نفر داره توضیح میده که چجوری بزنن! دونیت وارو پر میکنه ! و کلی کارای هماهنگی و اینا!
    اگه کولیدرها فعال باشن و کمک کنن که خیلی از فشارا از دوش لیدر برداشته میشه!
    من شده لول 120 رو هم کیک کنم وقتی حرف گوش نده! وقتی میاد روبروی تورو میزنه و میگی چرا زدی و حرف بد میزنه میخاد نفر اول تو تاپ پلیرز باشه!
    یا کسایی که تو چت حرف نمیزنن و فعال نیستنم کیک میکنم!
    ولی اگه همه جا رفتی و با مشکل برخورد کردی ببخشید ولی حتما مشکل از خودته

2. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان این مپ رو چند رورز پیش همینجوری از روی بیکاری طراحی کردم...
    ولی یه مشکل داره, وقتی که با جیانت حمله میکنن عمرا دستشون به منابع برسه ولی خب همه ی کسانی که با آرچر-بربر حمله میکنن راحت به منابعم میرسن!.
    توی تصویر زیر وسط مپ بجای بربرکینگ ,چی رو بجاش بزارم تا توی دفاع از منابع موثرتر باشه؟!!.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

لول 53 بعد کینگ بربر لول 3 !!!!؟؟؟

تا حالا ندیده بودم تو این لول کسی کینگ بربر لول 3 داشته باشه!

جم آیا؟

بعد نفت رو (همون دارک!) چطوری اینقدر پرش کردی؟ رمز موفقیتت رو به ما هم بگو ما هم یاد بگیریم. چون من خودم رو بکشم اینقدر پر نمیشه نهایت بعد 1 هفته بشه 10 هزار تا!
    Last edited by AVB; 03-04-2015 at 01:57.

4. این کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام

جم آیا؟
    چیزی عجیبی نیست منم لول 53 یا 54 بودم کینگم فکر کنم همین لول بود . لول 56 دیگه کینگم پنج شد . جم هم فقط واسه کارگر خرج کردم

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AVB

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان گوبلین آدم هم میکشه؟یا فقط دزدی میکنه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

جم آیا؟

بعد نفت رو (همون دارک!) چطوری اینقدر پرش کردی؟ رمز موفقیتت رو به ما هم بگو ما هم یاد بگیریم. چون من خودم رو بکشم اینقدر پر نمیشه نهایت بعد 1 هفته بشه 10 هزار تا!
    چیزی عجیبی نیست
    من با لول 51 رفتم مستر کینگم هم شد لول 5
    هر کس تو تاون هال هفت برسه مستر چون دارک اضافه میاره حتما میتونه کینکش رو بکنه لول 5
    من خیلی اضافه دارک هم داشتم

9. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AVB

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

جم آیا؟

چیزی عجیبی نیست
    هر کس تو تاون هال هفت برسه مستر چون دارک اضافه میاره حتما میتونه کینکش رو بکنه لول 5

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام

جم آیا؟

سلام دوست عزیزم.
    همینطور که دوستان گفتن ,زیاد عجیب نیست ... تازه الان لول 4 شد و نهایت 2 روز دیگه 5 میشه و دیگه میرم هوگ رو ببرم بالا...
    راستش دوستان توی این تاپیک منو راهنمایی کردن, وقتی در حال سرچ برای لوت هستی همزمان به دارکشون هم توجه کن ,ببین مخزنشون پر هست یا نه ...
    اگه مخزن دارکشون زیاد بود (بیشتر از 2000هزار) سه تا اسپل رعد و برق (Lighting) لول 4 خوشگل بنداز روی مخزن دارکش , راحت حداقل 800-900 تا جمع میکنی.
    البته اگه تان هالش هم بیرون باشه دیگه بهتر ... کاپ هم ازت کم نمیشه !!... .
    //
    البته دوستان درسته لیگ کریستال و مستر دارکش بهتر و بیشتر هست ولی فرقی نداره, الان کاپ من 1200 هست با کمی جست وجو دارک مورد نظرمو پیدا میکنم و...
    خوبیش اینه توی کاپ پایین کسی جراعت نمیکنه بهت اتک بزنه و درعوض ازت طلا و اکسیر ببره !!...
    .
    .
    مـوفق باشــید.

12. 4 کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

دوستان عزیز کسی کلن میخاد بیاد اینجا
    IR.KINGS
    پرچم سفید و سبز!
    یه مدته چند نفر کیک شدن کلن خلوت شده! بیست نفر شدیم! قبلا سیو پنج چهل نفر بودیم :| جزو اولین کلنا هم بودیم که لول دو و سه شدیم!
    دنبال کلن بودین بیایین پشیمون نمیشین

14. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چیزی عجیبی نیست منم لول 53 یا 54 بودم کینگم فکر کنم همین لول بود . لول 56 دیگه کینگم پنج شد . جم هم فقط واسه کارگر خرج کردم
    چیزی عجیبی نیست
    سلام دوست عزیزم.
    همینطور که دوستان گفتن ,زیاد عجیب نیست ... تازه الان لول 4 شد و نهایت 2 روز دیگه 5 میشه و دیگه میرم هوگ رو ببرم بالا...
    راستش دوستان توی این تاپیک منو راهنمایی کردن, وقتی در حال سرچ برای لوت هستی همزمان به دارکشون هم توجه کن ,ببین مخزنشون پر هست یا نه ...
    اگه مخزن دارکشون زیاد بود (بیشتر از 2000هزار) سه تا اسپل رعد و برق (Lighting) لول 4 خوشگل بنداز روی مخزن دارکش , راحت حداقل 800-900 تا جمع میکنی.
    البته اگه تان هالش هم بیرون باشه دیگه بهتر ... کاپ هم ازت کم نمیشه !!... .
    //
    البته دوستان درسته لیگ کریستال و مستر دارکش بهتر و بیشتر هست ولی فرقی نداره, الان کاپ من 1200 هست با کمی جست وجو دارک مورد نظرمو پیدا میکنم و...
    خوبیش اینه توی کاپ پایین کسی جراعت نمیکنه بهت اتک بزنه و درعوض ازت طلا و اکسیر ببره !!...
    .
    .
    مـوفق باشــید.

ممنون.
    والا من واسه پیدا کردن لوت معمولیش همیجوری کلی مصیبت دارم دیگه دارک هم حالا داشته باشه که دیگه هیچی! تازه بگذریم که درست کردن 3 تا لایت اسپل لول بالا کلی هزینه و زمان میبره! یکی دیگه از مشکلاتی که وجود داره همین حمله هایی هست که وسط درست کردن مجدد نیروها بهت میشه! حالا حساب کنید 3 تا لایت اسپل هم بخوای درست کنی باید 1 ساعت و نیم منتظر بمونی تا اینا فقط آماده شه! اینه که کلاً نمیصرفه حداقل واسه من! میگم، تا حالا هم به غیر اینجا ندیده بودم کسی لول 53 باشه بعد کینگشم 3 یا بالاتر باشه. کینگ 1 دیدم زیاد ولی لول 3 یا بالاتر تا حالا حقیقتاً ندیده بودم تو این رنج لول. اینه که برام جالب بود.
    در هر صورت ممنون بابت توضیحات دوستان.
    حالا جالبه توی چندتا کلن خارجی که بودم خیلی راحت میگفتن که مثلاً فلان قدر جم خریدن و فلان جا برای فلان کار استفاده کردن! حتی لیدرها و کو لیدرهاشون! حتی راهنماییت هم میکردن که اگه خریدی تو کجاها استفاده کنی یا استفاده نکنی ازشون.....! ولی توی کلن ها ایرانی تا حالا ندیدم کسی جم خریده باشه یا حتی صحبت بکنه دربارش! کلاً به نظر میرسه یه قبحی تو این قضیه وجود داره اینجا!

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون.
    والا من واسه پیدا کردن لوت معمولیش همیجوری کلی مصیبت دارم دیگه دارک هم حالا داشته باشه که دیگه هیچی! تازه بگذریم که درست کردن 3 تا لایت اسپل لول بالا کلی هزینه و زمان میبره! یکی دیگه از مشکلاتی که وجود داره همین حمله هایی هست که وسط درست کردن مجدد نیروها بهت میشه! حالا حساب کنید 3 تا لایت اسپل هم بخوای درست کنی باید 1 ساعت و نیم منتظر بمونی تا اینا فقط آماده شه! اینه که کلاً نمیصرفه حداقل واسه من! میگم، تا حالا هم به غیر اینجا ندیده بودم کسی لول 53 باشه بعد کینگشم 3 یا بالاتر باشه. کینگ 1 دیدم زیاد ولی لول 3 یا بالاتر تا حالا حقیقتاً ندیده بودم تو این رنج لول. اینه که برام جالب بود.
    در هر صورت ممنون بابت توضیحات دوستان.
    حالا جالبه توی چندتا کلن خارجی که بودم خیلی راحت میگفتن که مثلاً فلان قدر جم خریدن و فلان جا برای فلان کار استفاده کردن! حتی لیدرها و کو لیدرهاشون! حتی راهنماییت هم میکردن که اگه خریدی تو کجاها استفاده کنی یا استفاده نکنی ازشون.....! ولی توی کلن ها ایرانی تا حالا ندیدم کسی جم خریده باشه یا حتی صحبت بکنه دربارش! کلاً به نظر میرسه یه قبحی تو این قضیه وجود داره اینجا!
    من که گفتم بری مستر دارک اضافه میاری منظورم این نبود که اسپل لایتینگ بزنی و اکسیر بدزدی
    بنظر من که اصلا کار جالبی نیست.
    تو لیگهای قبل از لیگ کریستال با هر پیروزی به شما فقط کمی طلا و اکسیر میده ولی وقتی میری کریستال با هر پیروزی بهت دارک هم میده.
    شما کافیه پنچ شیش روز لیگ کریستال و مستر باشی راحت کینگت رو میکنی پنچ

17. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AVB

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •