تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 135 از 181 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دنيلسون با تمجيد از دژآگه: از بازي ايران لذت بردم

هافبک سابق تيم ملي فوتبال برزيل با تمجيد از عملکرد تيم ملي در بازي با آرژانتين گفت: از بازي ايران خيلي لذت بردم.

دنيلسون بازيکن تيم ملي فوتبال برزيل که به همراه اين تيم در سال 2002 به قهرماني جهان رسيد، درباره عملکرد تيم ملي فوتبال ايران برابر آرژانتين اظهار کرد: ايران برابر آرژانتين خيلي خوب بازي کرد و با انجام دفاع منطقي راه نفوذ را بر اين تيم بست اما آرژانتين روي نبوغ مسي توانست ايران را شکست دهد. از بازي ايران خيلي لذت بردم.

وي درباره کارلوس کي‌روش نيز گفت: او يکي از بهترين مربيان دنياست و در اين جام عيارش را به خوبي نشان داد. او ثابت کرد که براي رويارويي با آرژانتين کاملا برنامه داشته است.

دنيلسون در ادامه درباره شانس صعود ايران به مرحله حذفي جام جهاني اظهار کرد: ايران بايد با بوسني بازي کند اما صعودش تنها به اين بازي بستگي ندارد بلکه بايد نگاهي هم به نتيجه نيجريه داشته باشد. اگر نيجريه بتواند برابر آرژانتين نتيجه بگيرد آن وقت ايران با وجود شايستگي‌ها و تاکتيک‌هاي خوب دفاعي که اجرا مي‌کند، حذف مي‌شود.

وي همچنين با تمجيد از عملکرد اشکان دژاگه در تيم ايران گفت: بازي اشکان را خيلي دوست دارم. او هم مثل من يک هافبک تهاجمي است هرچند برابر آرژانتين تمام بازيکنان ايران خوب بودند.

ملي‌پوش پيشين برزيل درباره شانس قهرماني تيم ملي کشورش در جام بيستم نيز اظهار کرد: تا اينجاي کار تيم‌هاي مدعي زيادي از جام کنار رفته‌اند و اين نشان مي‌دهد که قهرمان شدن در اين جام بسيار سخت است.

وي درباره آرژانتين نيز گفت: آرژانتين آن طور که از اين تيم انتظار مي‌رفت و پيش از شروع جام جهاني اخبار مختلفي از آن منتشر مي‌شد، نبوده و تا اينجاي کار توانايي ليونل مسي اين تيم را نجات داده است.

دنيلسون در پايان درباره ميزباني کشورش از جام جهاني گفت: اين خيلي خوب است که ما جام جهاني را در کشورمان برگزار مي‌کنيم. مردم ما از اين بابت خوشحال هستند.

2. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

الان بیشتر از اینکه مشکل مالی باش فکر کنم قضیه خود کی روشه / چون تو یه مصاحبه هاش تقریبا گفته بود یه سری از افراد با انجام یکسری کارهای غیر حرفه ای داشتن آبروش رو میبردن که گفت وقتی اومدم ایران واسه خداحافظی اسامیشون رو میگم!

4. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی میشه فردا ساعت 10:30 بریزیم توی خیابونا سروصدا را بندازیم و جشن بگیریم و یه شب به یاد موندنی داشته باشیم خیلی وقته نداشتیم از این جشنا... وای اگه بوسنی رو ببریم چی میشه راستی میرالم پیانیچ بازیکن ستاره بوسنی که جزو مهره های با ارزش این تیم و آس رم ایتالیاست مصدوم شده و احتمالا نرسه به بازی من می گم ادین ژکو رو هم استراحت بده گناه داره طفلکی مربی باید به جوونای بوسنی میدان بده

6. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی میشه فردا ساعت 10:30 بریزیم توی خیابونا سروصدا را بندازیم و جشن بگیریم و یه شب به یاد موندنی داشته باشیم خیلی وقته نداشتیم از این جشنا... وای اگه بوسنی رو ببریم چی میشه راستی میرالم پیانیچ بازیکن ستاره بوسنی که جزو مهره های با ارزش این تیم و آس رم ایتالیاست مصدوم شده و احتمالا نرسه به بازی من می گم ادین ژکو رو هم استراحت بده گناه داره طفلکی مربی باید به جوونای بوسنی میدان بده
    یعنی میشه ساعت 10:30 دقیقه فردا بزرگترین اتفاق فوتبالی کشور تا الان اتفاق بیفته ؟
    من که میگم صعود میکنیم . بدون قرعه کشی . یا ایران بالای دو تا به بوسنی میزنه یا ارژانتین به نیجریه .
    دیشب خواب دیدم بازی رو 5-0 از بوسنی باختیم . خوشبختانه خوابهای من همیشه برعکس از اب در میاد

8. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا ما که مشهدیم ولی شوهر دختر عمه ام که تو تهران زندگی میکنن اونروز میگفت شب بازی با آرژانتین بعد از نیمه اول یه عالمه پلیس ریخته بودن تو خیابونا و گشت میزدن و در حال کنترل اوضاع بودن تا در صورت اتفاقی خوشایند مردم رو کنترل کنن....ولی بازم مردم با اون وضعیت ریخته بودن بیرون...حالا اگه فردا صعود کنیم ببین مردم چیکار کنن....دیگه خود پولیس ها هم با مردم میرقصن.......

10. این کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی میشه ساعت 10:30 دقیقه فردا بزرگترین اتفاق فوتبالی کشور تا الان اتفاق بیفته ؟
    من که میگم صعود میکنیم . بدون قرعه کشی . یا ایران بالای دو تا به بوسنی میزنه یا ارژانتین به نیجریه .
    دیشب خواب دیدم بازی رو 5-0 از بوسنی باختیم . خوشبختانه خوابهای من همیشه برعکس از اب در میاد
    البته معمولا هر وقت فکر می کنیم همه چیز رو به راه گند میزنن!!

12. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا ما که مشهدیم ولی شوهر دختر عمه ام که تو تهران زندگی میکنن اونروز میگفت شب بازی با آرژانتین بعد از نیمه اول یه عالمه پلیس ریخته بودن تو خیابونا و گشت میزدن و در حال کنترل اوضاع بودن تا در صورت اتفاقی خوشایند مردم رو کنترل کنن....ولی بازم مردم با اون وضعیت ریخته بودن بیرون...حالا اگه فردا صعود کنیم ببین مردم چیکار کنن....دیگه خود پولیس ها هم با مردم میرقصن.......
    تهران هم فقط چند نقطه تو شمال شهر گویا شلوغ بوده ...جنوب شهر که خبری نبود

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

من فکر میکنم ایران با اختلاف گل بالا میبره و آرژانتین هم مساوی میشه با نیجیریه و تمام

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

نمیخوام فاز منفی بدم اما احساس میکنم همین آرژانتین و مسی بهترین نتیجه رو برای ایران رقم میزننند اما خودمون نمیتونیم بوسنی رو ببریم. تف به این حس بد.
    من با صعود کردن یا نکردن ایران به دور بعد خیلی درگیر نیستم اما امیدوارم ایران بتونه بوسنی رو شکست بده و بهترین نتایج تاریخ فوتبال ایران رو با 4 امتیاز کسب شده رقم بزنه و مقدمه ای بشه برای فتح جام ملتهای آسیا که سالهای طولانی دلمون براش تنگ شده. دیگه بسه بردن جام توسط عربستان و کره و ژاپن که وضعیتشون رو داریم میبینیم.
    واقعا آسیا شانس آورد که جای ایران تیمی مثل عربستان نبود که اونوقت مثل جلوی آلمان که 8 تا خوردند احتمالا فقط مسی 8 تا میزد و دروازه بان هم یکی و یه توپ هم قطعا به پای داور صرب مازیک میخورد میرفت تو گل عربستان و نهایتا ... میشد 16 -0 .
    Last edited by parsicola; 24-06-2014 at 10:24.

16. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

فشار شديدي روي تيم هست. بايد اونها رو هم درك كرد. بوسني با خيال راحت بازي ميكنه مثل كسي كه آب از سرش گذشته و به نظرم اگر از بوسني در دقايق اوليه جلو بيفتيم كارمون راحت تر ميشه.

ولي من از بازي آرژانتين مقابل نيجريه مطمئن نيستم. اي كاش اونها هم بتونن از نيجريه ببرن. اگر اين اتفاق بيفته خوشحال ترين ملت دنيا خواهيم بود.

اي كاش يك امتياز از آرژانتين گرفته بوديم اونوقت اگر بازي فردا رو با هر نتيجه اي ميبرديم صعودمون تقريباً قطعي بود. حالا كار از كارخانه گذشته و بايد به اما و اگر بچسبيم.

18. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •