جوابی ندارم که بگم.
تنها چیزی که میتونم بگم و میدونم کمکی هم نمیکنه اینه که بین فرمت های مختلف فرق زیادی وجود نداره حالا کمی جزئیات تو بعضی بیشتر میشه ولیباز خیلی به چشم نمیاد.
جوابی ندارم که بگم.
تنها چیزی که میتونم بگم و میدونم کمکی هم نمیکنه اینه که بین فرمت های مختلف فرق زیادی وجود نداره حالا کمی جزئیات تو بعضی بیشتر میشه ولیباز خیلی به چشم نمیاد.
سلام
من يک هدفون به همراه سيستم صوتي 5.1 تست کردم ولي متاسفانه صداي کامل رو نداشتم :(
جک هدفون رو به پنل جلوي کيس زدم ولي متاسفانه همونطوري که فکر ميکردم از 5.1 کانال فقط صداي دو کانال راست و چپ اصلي رو داشتم !
يعني نه باس ! و نه Center داشتم ...
راه حلي براي اين موضوع وجود نداره ؟!
ما چند نوع دالبی داریم دالبی های حقیقی که احتیاج به حد اقل پنج باند و یک بافر دارند و یک سری دالبی های مجازی که صدای surrounded به صورت مجازی ایجاد میکنند که برخی کارت صداها از این ها پشتیبانی میکنند.
البته مشکل شما بیشتر به تنظیمات اکولایزر و تغییر نوع اتصال خروجی صدا در کارت صدا از اسپیکر به هدفون ونرم افزار پخش هم بستگی داره.
شاید هم خروجی جک 3.5 میلیمتری شما هم به خوبی با مشخصات ورودی هدفون شما سازگار نباشه.
Last edited by peaceful1; 31-05-2010 at 21:37.
سلام سيستم صوتي من داراي 5.1 کانال مجزاست ... من در تنظيمات Sound Max گزينه اي به نام independent front headphones ديدم که وقتي تيکش رو زدم الان وقتي هدفون به پنل جلوي کيس وصله و از کنترل پنل صدا يعني Sounds هدفون رو که به عنوان يک Device جديد شناخته Default ميکنم، کل صدا ها سوييچ ميشه به هدفون ... اونم با تنظيمات دو کاناله که تمام صدا ها رو به همراه خودش داره .. يعني دقيقا اون چيزي که ميخوام ... ولي تنها مشکلش اينه که بايد سوييچ بشم بين اسپيکر و هدفون که اين کمي دردسره ولي ميشه باهاش کنار اومد ... وقتي اون گزينه independent front headphones تيک نخورده بود صداي 5.1 رو از اسپيکر ها و صداي ناقص دو کانال Front رو از هدفون داشتم که با اينکه همزمان بودند ولي چون صداي هدفون ناقص بود به درد من نميخورد ... حالا راه حل براي اينکه من بتونم همزمان از هدفون و از اسپيکر در همون حالت فعال independent front headphones صدا بگيرم ولي بدون اينکه نيازي به سوييچ باشه فکر کنم اينه که من توي بايوس مادر بورد صداي HD رو به جاي Ac97 براي پنل جلو تعيين کنم ... احتمال ميدم مشکلم اونطوري که ميخوام حل ميشه ... امتحان ميکنم و نتيجه رو ميذارم ...
سلام اون اچ دی 555 فول سایز هست ! in ear نیست که ! ... موارد استفاده هم برای خونه و کامپیوتر و فیلم دیدن هست و برای حرکت نیست این نوع هدفون همونطور که خودت گفته بودی in ear نمیخوام ! ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست کردم ...سلام سيستم صوتي من داراي 5.1 کانال مجزاست ... من در تنظيمات Sound Max گزينه اي به نام independent front headphones ديدم که وقتي تيکش رو زدم الان وقتي هدفون به پنل جلوي کيس وصله و از کنترل پنل صدا يعني Sounds هدفون رو که به عنوان يک Device جديد شناخته Default ميکنم، کل صدا ها سوييچ ميشه به هدفون ... اونم با تنظيمات دو کاناله که تمام صدا ها رو به همراه خودش داره .. يعني دقيقا اون چيزي که ميخوام ... ولي تنها مشکلش اينه که بايد سوييچ بشم بين اسپيکر و هدفون که اين کمي دردسره ولي ميشه باهاش کنار اومد ... وقتي اون گزينه independent front headphones تيک نخورده بود صداي 5.1 رو از اسپيکر ها و صداي ناقص دو کانال Front رو از هدفون داشتم که با اينکه همزمان بودند ولي چون صداي هدفون ناقص بود به درد من نميخورد ... حالا راه حل براي اينکه من بتونم همزمان از هدفون و از اسپيکر در همون حالت فعال independent front headphones صدا بگيرم ولي بدون اينکه نيازي به سوييچ باشه فکر کنم اينه که من توي بايوس مادر بورد صداي HD رو به جاي Ac97 براي پنل جلو تعيين کنم ... احتمال ميدم مشکلم اونطوري که ميخوام حل ميشه ... امتحان ميکنم و نتيجه رو ميذارم ...
اونطوري که من ميخوام نميشه ...
يعني صداي 5.1 از اسپيکر و همزمان صداي دو کاناله از هدفون ... يعني صداي کامل از دو سورس ...
ولي با سوييچ کردن مشکل حل ميشه که همين هم خوبه ...
فقط در مورد قيمت مدل هاي HD555/515/485 و اينکه از کجا بخرم سوال دارم !
من سنهايزر ر.و از کجا تهيه کنم ؟! با توجه به اينکه نمايندگي که معرفي کرديد موجودي نداشتند !
سلام . آخرش رفتم اینو گرفتم . امیدوارم خوب باشه . شما که راهنماییم نکردید . 2 گیگ گرفتم 42000 تومن . یکسال گارانتی . هدفون چی بگیرم واسش؟ تو گوشی باشه بهتره . ممنون .![]()
شما ep-630 بگیر
یکی بعثت هستش. (تلفن:66950405)
يک جا به غير از اين شماره بديد ...یکی بعثت هستش. (تلفن:66950405)
ايجا موجودي نداره...
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)