تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 175 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تازه وفتی میفهمم اینا ویندوز اورجینال هم که 200 دلاره برمیدارن بیشتر ...نم میسوزه
    لپتاپ 800 دلاری الان الدیجیتال 4200 هست .

من دبی و انگلیس اشنا دارم ولی دبی برام در دسترس تر هست .

دبی کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه که من دقیقا باید به اشنام چی بگم که از کجا بگیره یا استعلام قیمت اول

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کسی سایت ارزون و قابل اعتماد واسه فروش تو دبی میشناسه؟؟؟

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

کسی سایت ارزون و قابل اعتماد واسه فروش تو دبی میشناسه؟؟؟
    هر برندی که میخوای بخری ابتدا برو به وبسایتش . مثلا msi.com بخش خاورمیانه در اونجا معمولا گزینه ای به نام where to buy " از کجا بخرم" وجود داره که آدرس و نقشه گوگل مپ فروشنده هارو در کشورهای مختلف مثل دوبی نشون میده. این راه مطمئن ترین راهشه و تلفن تماس و قیمت هم دارند.
    خرید از دوبی علاوه بر ارزونتر بودن ، میتونی با ویندوز اورجینال بخری و یا اگر ویندوز اورجینال نخری قیمتشو کم میکنند. نه مثل اینجا که ویندوز اورجینال رو برمیدارند اما از کاهش قیمت خبری نیست! لذا گارانتی داخلی اونقدرها هم در برابر اختلاف حداقل یک و نیم میلیونی با ایران ارزش نداره.
    ثالثا شما در برخی از این فروشگاه ها مجبور نیستی به درهم خرید کنی و دلار هم قبول میکنند، به هرحال اونجا منطقه آزاد تجاریه و خرید و فروش به دلار و یورو رواج داره . یعنی اگر مثلا n550 بدون ویندوز بشه 850 دلار شما تو جیب شلوارت 850 دلار پول لازم داری! همین. (با احتساب هر دلار 3000 تومن ، یعنی 2 میلیون و پانصدو پنجاه هزار تومن)

این اطلاعاتیه که من دارم و بر اساس شنیده هام هستش. ولی خودم اونجا نرفتم. احتمال داره ظرف یکی دو ماه آینده واسه ماموریت کاری ، یه سر برم اونجا. اونوقت عقده خودمو در خرید خالی میکنم، یه لبتاپ ، یه آیفون 5s ، یه کیلو نبات ! نیم کیلو زیره !!

4. 5 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

هر برندی که میخوای بخری ابتدا برو به وبسایتش . مثلا msi.com بخش خاورمیانه در اونجا معمولا گزینه ای به نام where to buy " از کجا بخرم" وجود داره که آدرس و نقشه گوگل مپ فروشنده هارو در کشورهای مختلف مثل دوبی نشون میده. این راه مطمئن ترین راهشه و تلفن تماس و قیمت هم دارند.
    خرید از دوبی علاوه بر ارزونتر بودن ، میتونی با ویندوز اورجینال بخری و یا اگر ویندوز اورجینال نخری قیمتشو کم میکنند. نه مثل اینجا که ویندوز اورجینال رو برمیدارند اما از کاهش قیمت خبری نیست! لذا گارانتی داخلی اونقدرها هم در برابر اختلاف حداقل یک و نیم میلیونی با ایران ارزش نداره.
    ثالثا شما در برخی از این فروشگاه ها مجبور نیستی به درهم خرید کنی و دلار هم قبول میکنند، به هرحال اونجا منطقه آزاد تجاریه و خرید و فروش به دلار و یورو رواج داره . یعنی اگر مثلا n550 بدون ویندوز بشه 850 دلار شما تو جیب شلوارت 850 دلار پول لازم داری! همین. (با احتساب هر دلار 3000 تومن ، یعنی 2 میلیون و پانصدو پنجاه هزار تومن)

این اطلاعاتیه که من دارم و بر اساس شنیده هام هستش. ولی خودم اونجا نرفتم. احتمال داره ظرف یکی دو ماه آینده واسه ماموریت کاری ، یه سر برم اونجا. اونوقت عقده خودمو در خرید خالی میکنم، یه لبتاپ ، یه آیفون 5s ، یه کیلو نبات ! نیم کیلو زیره !!
    دوست عزیز در ارتباط با خرید به دلار حرف شما کاملا درسته . ولی فروشنده ترجیه می ده به درهم بفروشه تا سود خوبی کنه

ولی ویندوز اورجینال رو ور نمی دارن این آپشنی هست که روی لپ تاپه هیچ حقی برای تغییر نیست . ولی این وسط یه چیزی هست به نام Reseller که مستقیم از کارخونه خرید می کنه و این اجازه رو داره که از کارخونه بخواد لپ تاپ رو بدون ویندوز وارد بازار کنه .

در ضمن جدیدا سیستم جدید SLP به لپ تاپ ها اضافه شده که سریال ویندوز رو روی بایوس ذخیره می کنند و فقط توی کارخونه این قابلیت وجود داره که سریال ذخیره بشه و قابل حذف نیست .

لذا Reseller های ایرانی میان لپ تاپ بدون ویندوز خریداری می کنند . نه اینکه ویندوزشو وردارند .

در مورد گارانتی واقعا نمی شه ریسک کرد . اگر خدای نکرده خدای نکرده خراب شد خواستی ببری تعمیر ، بگی وارد کردم ، یه دفعه لج کردن گفتن تعمیر نمی کنیم از این بلاها سر خیلی ها در اومده .

در ضمن من بندر عباس زندگی می کنم دوستانم هر 15 روز یک بار می رن دبی و میان و یه لپ تاپ با خودشون میارن . قبلا ها خیلی طرفدار داشت چون دلار و درهم پایین بود . اینکه می گن ارزونه از همون زمان جا افتاده . ولی این روز ها با قیمت سرسام آور دلار و درهم طرفدار نداره و دوستانم فقط نت بوک اونم Vaio میارن که خوب بفروشن . الان از هر کس بپرسی می گه دبی دیگه مثل قدیم ارزش خرید نداره . لپ تاپ که چه عرض کنم دیگه تلویزیون هم نمیارن سخت میاد !

مثلا پارسال که سایت های ایرانی MSI GT70 می فروختن ، به قیمت 7800 می فروختن . در دبی همین لپ تاپ دوستان رفتن قیمت گرفتن 10000 درهم که با حساب درهم اون موقع 1100 تومن می شد 11 میلیون .

مهم نیست بلاخره یکی از دوستان می ره خودش می بینه ارزش خرید نداره بر می گرده واسه بقیه تعریف می کنه

در این مورد می تونین از یکی از کاربران فعال انجمن لپ تاپ به نام محمد ( یوزرش رو یادم نیست فقط می دونم نوشته بود کاربر فعال ) که ایشون هم بندر عباسی تشریف دارن بپرسین . ایشون هم حرف های بنده رو تایید می کنند .( ماشالا همه جا پارتی داریم )
    Last edited by Public Enemy; 23-09-2013 at 21:37.

6. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دبی که مالیات و گمرک نداره یا اگه داره خیلی کمتر هست چجوری اونجا گرونه ؟!!
    کشورای اروپایی چی ؟؟
    اصلا این قیمت که کارخونه میزنه یعنی کشکه ؟؟!

جایی که نمایندگی باشه باید قیمت جهانی باشه و فرقی نکنه.
    من به زودی ته و توش رو در میارم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دبی که مالیات و گمرک نداره یا اگه داره خیلی کمتر هست چجوری اونجا گرونه ؟!!
    کشورای اروپایی چی ؟؟
    اصلا این قیمت که کارخونه میزنه یعنی کشکه ؟؟!

جایی که نمایندگی باشه باید قیمت جهانی باشه و فرقی نکنه.
    من به زودی ته و توش رو در میارم

دوست عزیز توجه داشته باشین دوبی یه منطقه تجاری تفریحی هستش .

لپ تاپ ها هم توی پست قبلیم گفتم Reseller ها به صورت عمده می خرن. مثلا ممکنه 100 عدد از نسخه پر فروش K46 رو سفارش بدن .

ولی مدل های گیمینگ رو تکی میارن که با احتساب اینکه فرض کنیم از امریکا خرید کنند ، باید هزینه پست رو هم بدن که پست هایی مثل UPS حدود 400 دلاره . در ضمن سود خود Reseller هم هست .

از قدیم هم همینطور بود .

لذا ممکنه اونور لپ تاپ 2/700 میلیون تومانی z500 رو 2/400 گیر بیارین ( بدون ویندوز ) . ولی گیمیگ ها و بقیه مدل های لوکس و Special Editions خیلی گرون در میان .

کشور های اروپایی دیگه بدتر ! چون معمولا خودشون تولید کننده لپ تاپن و به قیمت خودشون می دن . ثانیا عامل VAT هم هست که 20 % مالیات خرید ازتون می گیرن !!!!

9. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

تا اونجائیکه تو وبسایت های شرکت های سازنده دیده میشه اونجا هم آدرس reseller هست هم retailer و هم فروشگاه عادی . همشون هم فروشنده هستند و همشون هم به قیمت مشخص و نسبتا نزدیک به هم میفروشن. هم نسخه بدون os دارند و هم نسخه با os (من هم نگفتم میان از توی لبتاپ مثلا زیر کیبورد ، ویندوز رو با گیره یا قلاب ورمیدارن! بلکه همشون ویندوز دارند اما به صورت trial و درصورت os دار بودن سریال معتبر هم خواهند داشت.
    درکل حرف شما درسته برای خرید لبتاپ اونم با این قیمتهای بلیط هواپیما و امثالهم فقط به قصد خرید لبتاپ و غیره رفتن بی معنیه اما اگه کار دیگه ای داشته باشیم (مثلا مسافرت تفریحی یا شغلی) حتما و حتما می ارزه که در کنارش لب تاپ و گوشی هم بخریم. و بدون شک کاملا ارزونتره.

11. 4 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه جنس هایی که وارد ایران میشن اصل نیست؟
    سامان جان من منظورم رو بد رسوندم منظورم از اصل اینه که اونجا میتونه ساخت برند همون کشور رو پیدا کنه مثلا مثل لپ تاپی که میخرین که تقریبا اکثرا ساخت چین هستند و بعضی ها ساخت خود اروپا یا امریکا.مثل برند دل که امریکایی هست که اگر اون دوستمون بتونه ساخت اروپا (سفارش اروپا) یا همون امریکا رو پیدا کنه.

13. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز الان این وسط تنها کسی که حق نداره خریدار بدبخته !!!!!! می گه وسیله خودمه هر چقدر دوست داشته باشم می فروشم ! اعتراض کنی می گن ما اتحادیه داریم قیمت هارو تعیین می کنیم . الانم همون طور که می بینین خیلی از لپ تاپ های جدید که در بازار بودند با پایین اومدن قیمت دلار نایاب شدن تا اطلاع ثانوی !کسی هم نمی تونه اعتراضی کنه چون لپ تاپ جزو اقلام کالایی گروه 3 کشوره ( کالاهای لوکس ) که با قیمت دلار آزاد و تعیین شده فروشنده به فروش می رن
    پس بهترین کار نخریدنه !اگه گرون باشه نمیخریم ببینیم چیکار میخوان بکنن ...من که ببینم قیمت منصفانه نباشه نمیخرم!نهایتش میدم ازون ور آب برام بیارن.دیگه هرچقدر پول زحمت کشیده ملت رو خوردن بسه.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سامان جان من منظورم رو بد رسوندم منظورم از اصل اینه که اونجا میتونه ساخت برند همون کشور رو پیدا کنه مثلا مثل لپ تاپی که میخرین که تقریبا اکثرا ساخت چین هستند و بعضی ها ساخت خود اروپا یا امریکا.مثل برند دل که امریکایی هست که اگر اون دوستمون بتونه ساخت اروپا (سفارش اروپا) یا همون امریکا رو پیدا کنه.
    متوجه شدم علی جان.اما اگه ساخت امریکا یا اروپا باید گرونتر باشه اگه اشتباه نکنم,درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •