تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 269 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

"پدیده" استقلال و قلعه‌نویی کیست و از کجا آمده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از تساوی کسل کننده استقلال و پرسپولیس، امیرقلعه‌نویی از ایمان باصفا به عنوان طراح تیمش در آینده گفت و نوید ظهور یک پدیده را در لیگ ایران داد. این پدیده که با ایسنا به گفت‌وگو نشسته می‌گوید جباری بازیکن بزرگی بوده و او آمده تا کمی خلأ بازیساز در استقلال را حل کند.

پانزدهم شهریور ماه بعد از داربی استقلال و پرسپولیس، امیرقلعه‌نویی در نشست خبری پس از آن بازی و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه که آیا قبول دارد که خلاء یک بازی‌ساز در این دیدار برای استقلال به چشم می‌خورد، گفت: ما یک هافبک بازی‌ساز آورده‌ایم به نام ایمان باصفا که یکی از امیدهای فوتبال ایران خواهد شد. امیدواریم در شرایط مسابقه هم عملکرد خوبی داشته باشد. فقط دو سه روز کارتش دیر صادر شد وگرنه امروز بازی می‌کرد. احتمالا در آسیا همراه ما خواهد بود. گوشه‌ای از مشکلات ما در بازی‌سازی است اما قطار استقلال با همه مشکلات مالی و بدنسازی و مسائل دیگر در حال حرکت است.
    حالا این بازیکن جوان که منتظر است نیم فصل شود و برای استقلال به میدان برود. این هافبک طراح استقلال که به دلیل مشکلات رضایت نامه و کارت بازی باید سه - چهار بازی دیگر را هم از سکوها تماشا کند، فعلا تمام هدفش را در بازی کردن برای آبی‌های تهرانی خلاصه می‌کند و می‌افزاید امیدوار است یکبار با پاس او، مجیدی گل بزند.گفت و گوی او با ایسنا را می‌خوانید.

* با توجه به اینکه برای بسیاری ناشناس هستی، بهتر است بیوگرافی‌ات را بگویی.

من متولد سیزدهم دی ماه 71 هستم. از هشت سال پیش فوتبالم را آغاز کردم و با آقای حسین قدسی نخستین مربی من بود که الان مدرس AFC هستند. در تیم های لیگ یکی هم بازی کرده‌ام. مثلا در مس سرچشمه بودم و بعد از به استیل آذین پیوستم و در رده امید این تیم زیر نظر محرمی و موسیوند کار کردم. در همان زمان مارکار آقاجانیان به تیم ملی زیر 22 سال دعوتم کرد و با حضور منصوریان، این روند تداوم پیدا کرد. حتی در اردو مشترک با تیم بزرگ سالان هم شرکت کرده‌ام. به هرحال با سقوط استیل آذین به دسته دوم، کمی برای گرفتن رضایت نامه دچار مشکل شدم و دیر به استقلال پیوستم. پست اصلی‌ام هم هافبک طراح است.

* می‌توانی جای جباری را پر کنی؟

جباری که در پست خودش حرف اول را می‌زند و نمی‌توانم خودم را با او مقایسه کنم. اما اطرافیانم می‌گویند که می‌توانم این کار را بکنم. البته شاید هیچگاه نتوانم مثل او شوم اما می‌توانم کاری کنم که نبودنش حس نشود.

* قرار است با چه شماره‌ای برای استقلال به میدان بروی؟

واقعیت این است که شماره 37 را می‌خواستم اما 17 را به من دادند.

* چرا 37؟

دلیلش شخصی است (باخنده) به هرحال اتفاق مهمی نیافتاده و با همان 17 تلاشم را می‌کنم.

* از وضعیت استقلال و خودت بگو.

در این مدت خیلی تمرین می‌کنم و در کنار بزرگان استقلال چیزهای زیادی یاد می‌گیرم. کسانی مثل نکونام، مجیدی، آندو و ... بازیکنان خیلی بزرگی هستند و به شخصه با آندو خیلی راحت‌ترم. بازیمان با هم هماهنگ است و واقعا در استقلال احساس خوبی دارم.

* خود قلعه‌نویی تاکنون درباره وظایفت و توقعاتش صحبتی با تو داشته؟

فکر می‌کنم خیلی زود است که قلعه‌نویی توقعاتش را به من بگوید. او نظراتش را به وسیله دستیارانش گاهی به من گفته است.

* چطور شد به استقلال آمدی؟

من آمدم و در تست باشگاه استقلال شرکت کردم. دو روز اول تست، قلعه‌نویی حواسش به تیم خودش بود و توجهی به ما نداشت. روز سوم از او خواستم کمی مرا زیر نظر بگیرد و به همین دلیل من را در بازی درون تیمی به میدان فرستاد. پس از تمرین هم به همدانی گفته بود که به این پسر بگو فردا مدارکش را بیاورد. واقعا پیوستن من به استقلال یک روزه بود.

* هدفت از حضور در استقلال چیست؟

اول این را بگویم که من واقعا از بچگی، هدفم پوشیدن پیراهن این تیم بود. من با پیراهن استقلال کلی عکس از بچگی دارم و این خواست خدا بود در خدمت این تیم هستم. خانواده من هم استقلالی است و پدرم خیلی پیگیر بازی‌هاست. به هرحال خوشحالم از اینکه قلعه‌نویی مرا پسندیده اما فعلا تنها هدفم بازی کردن برای استقلال است و تلاش برای اینکه بحث‌های مطرح شده راجع به میانه میدان استقلال تمام شود. من بچه‌تر که بودم، خیلی بازی کردن مجیدی را دوست داشتم و الان که تمریناتش را می‌بینم خیلی چیزها از او یاد می‌گیرم. واقعا فوتبالش را قبول دارم و دوست دارم یکبار به او پاس بدهم و گل بزند. این آرزویی است که تنها یک قدم با آن فاصله دارم.

* به جام جهانی برزیل فکر نمی‌کنی؟

(با مکث) خیلی هدف بزرگی است.

* خیلی از جوانان و بازیکنان هم سن وسال تو با کلی استعداد به استقلال آمدند اما آرام آرام محو شدند. هم به لحاظ انگیزشی افت کردند و هم از لحاظ کیفیت. نگران نیستی که این اتفاق برای تو بیافتد؟

من در گذشته روزی یک جلسه تمرین می‌کردم اما الان روزی سه جلسه تمرین می‌کنم. من می‌خواهم ظرفیت فنیم را بالاتر ببرم و مطمئن باشید اگر بازی کنم، انگیزه‌ام دو برابر می‌شود.

* به عنوان سوال آخر، حرفی با هواداران استقلال ندارید؟

دوست ندارم چیزی به آنها بگویم. اگر چیزی بگویم تنها حرف است و من می‌خواهم در عمل خودم را به آنها نشان دهم و توانایی‌هایم را اثبات کنم. امیدوارم برای آنها بتوانم بازی‌های خوبی را به نمایش بگذارم

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
    Last edited by 30vil; 13-10-2013 at 19:54.

2. 12 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

شکست استقلال مقابل نفتون

تيم فوتبال استقلال در ديداري دوستانه مقابل تيم نفتون شکست خورد.

تيم فوتبال استقلال عصر امروز از ساعت 15 و 30 دقيقه در ديداري دوستانه مقابل تيم دسته سومي نفتون قرار گرفت که در پايان آبي‌پوشان با نتيجه 2 بر يک شکست خوردند.

شاگردان قلعه‌نويي با ترکيب اوليه سيدمهدي رحمتي، حنيف‌ عمران‌زاده، ميثم جودکي، احسان پيرهادي، مهران قاسمي، گوران لاوره، سياوش اکبرپور، پژمان نوري، عليرضا نيکبخت واحدي، مهدي نظري و آرش برهاني وارد ميدان شدند.

حريف آبي‌پوشان فراتر از حد انتظار ظاهر شد و توانست در دقايق ابتدايي توسط فريد همرنگ در دقيقه 5 به گل دست يابد. در ادامه بازيکنان استقلال روي دروازه حريف فشار آوردند و موقعيت‌هايي را خلق کردند که مهدي نظري در يک ريباند توانست گل تساوي‌بخش آبي‌پوشان را به ثمر برساند. استقلالي‌ها در اواخر نيمه اول صاحب ضربه پنالتي شدند که آرش برهاني در دقيقه 43 اين توپ را به دستان دروازه‌بان کوبيد و موقعيت را از دست داد.

در نيمه دوم بازيکنان استقلال توپ و ميدان را در اختيار داشتند و موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه حريف خلق کردند اما با بي دقتي بازيکنان اين فرصت‌ها از دست رفت تا تيم حريف توسط مسعود بهرام‌پور به گل دوم دست يافت.

*داود حقي در نيمه دوم به جاي گوران لاوره به ميدان رفت. لاوره پس از تعويض نظاره‌گر بازي بود.

* در جريان نيمه دوم دو صحنه مشکوک به پنالتي در محوطه جريمه نفتون اتفاق افتاد که داور پنالتي اعلام نکرد و تماشاگران حاضر شعار قهرماني قهرماني سر دادند.

* حنيف عمران‌زاده پس از تعويض در کنار زمين با پسر پژمان نوري شوخي مي‌کرد تا جايي که گريه پسر نوري را درآورد!

*دروازه بان تيم حريف به قدري داد و بيداد مي‌کرد سيروس دين محمدي به وي گفت اين قدر داد نزن.

واکنش قلعه نويي به اظهارات عليپور

سرمربي تيم استقلال گفت: بسيار خوشحال مي‌شوم وقتي افرادي نظير عليپور درباره من صحبت مي‌کنند براي آنکه نشان مي‌دهد سالم و پاک کار مي‌کنم.

امير قلعه‌نويي بعد از ديدار تدارکاتي تيمش با نفتون در پاسخ به سوالي مبني بر اظهارات عليپور که از رسيدگي به شکايات و ابهام‌ها درباره سرمربي استقلال خبر داده بود، تاکيد کرد: بهتر است به اين موضوع رسيدگي کنند چرا که بسيار خوشحال مي‌شوم. زماني که شکايتي انجام مي‌شود مرجع قانون است و حق دارد برخورد کند. من هم اطمينان دارم که سالم کار کرده‌ام و بسيار شاد مي‌شوم وقتي اين قبيل افراد درباره من صحبت مي‌کنند براي آنکه نشان مي‌دهد من سالم و پاک کار مي‌کنم.

وي درباره بازي امروز تيمش مقابل نفتون تصريح کرد: طبيعي بود که ما با يک تيم نصفه و نيمه ناچار شويم از بازيکنان جوان و اميد خود استفاده کنيم.

سرمربي استقلال درباره حضور بازيکنان جواني چون باصفا و همينطور بازيکناني همچون حقي در اين بازي تاکيد کرد: اين افراد تيم پشتيباني ما هستند. باصفا مصاحبه‌اي انجام داده که نبايد اين کار را مي‌کرد اما به هر حال آنها تيم پشتيباني ما به حساب مي‌آيند و بايد آماده باشند. باصفا يک بازيکن آينده‌دار است.

قلعه‌نويي درباره شرايط تيمش براي بازي مقابل نفت تهران آن هم با توجه به حضور بازيکنان اين تيم در تيم ملي اظهار داشت: تيم ما اکنون به 4 قسمت تقسيم شده است. يک گروه در تيم ملي هستند، يک گروه بازيکنان مصدم، يک گروه در تيم زير 22 سال و يک گروه هم همين بازيکناني که امروز در تمرين حضور داشتند. ديگر خودتان مي‌توانيد وضعيت را مشاهده کنيد. امروز از بعضي از بازيکنان راضي بودم و از بعضي ديگر راضي نيستم.

سرمربي استقلال درباره اينکه گفته مي‌شود بازيکناني چون کعبي در فهرست خريد او قرار دارند و يا بازيکناني چون عابديني، نيکبخت‌واحدي و برهاني در فهرست مازاد، خاطرنشان کرد: تاکنون هيچ فهرستي درباره بازيکنان مورد نياز يا مازاد خود به باشگاه نداده‌ام. در نهايت قصد جذب يک هافبک بازيساز خارجي و شايد يک دفاع راست را داشته باشيم البته در نيم‌فصل جابجايي بازيکنان طبق قانون اشکالي ندارد.

فارس و تسنیم

4. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

فغانی داور بازی با نفت تهران شد

6. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

فغانی داور بازی با نفت تهران شد
    این ذهنیت رو دوست ندارم.اینکه بگیم داور فلان و ورزشگاه فلان و چمن فلانه ....

8. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

این ذهنیت رو دوست ندارم.اینکه بگیم داور فلان و ورزشگاه فلان و چمن فلانه ....
    اتفاقا باید جفت این ذهنیت ها رو قبول داشت !! چون پایه برگزاری یه فوتبال رو ورزشگاه - چمن - داوری میسازه . آخه ذهنیت الکی به وجود نمیاد . شما نگاه کنید علی دایی و رویانیان چه بلایی سر قهرمانی آوردن ! پیگیر بودن قضیه رو و نگفتن که تمام این اتفاق های داوری اتفاقی بوده !!

حالا ما چرا بگیم تمام اتفاقات داوری که برامون میفته بدون قصد و غرزه ؟ اونا پیگیر بودن محکم روی حرفشون وایسادن به یه چیزی رسیدن اما مدیر عامل ما فقط میشینه میگه داوریه ما پاکه و اشتباهات داوری اتفاقی بوده و ... در آخر هم توی هر بازی سر مارو با داوری میبرن ! اینجوری نمیشه که . هررررررر بازی این آقای فغانی برای استقلال سوت زده نشده بازی بی حاشیه باشه ! اختلافش با فرهاد مجیدی رو که دیگه حتی عادل هم بهش بارها اشاره کرده ! بازی با سپاهان که اون بلا رو سرمون آورد . بازی با پرسپولیس که پیام صادقیان باید زودتر اخراج میشد رو اخراج نکرد ! درسته قاضی هم اخراج نکرد اما خطای قاضی 20 دقیقه بعد از صادقیان بود ! حالا این بازی هم دوباره داور شده ...

فصل پیش هم چند تا داوری بو دار برای استقلال داشت . اگه مدیر عامل ما هم مثل رویانیان پشت سرمربیش وایمیساد و اینقدر دستمال داوری و این فدراسیون نمیشد خیلی از این داوریای مشکوک الان گندش درومده بود و شاید زودتر از قهرمانی همین آقای فغانی ممنوع الکار میشد ! اما ما فقط میایم میگیم آقا همه چیزا اتفاقیهههه داوری پاکه فوتبال پاکه اشتباه داوری جزئی از فوتباله و حقمون خورده میشه عوضش مدیر عامل تیم رقیب میاد محکم روی حرفش میمونه و دست داوریو رو میکنه !

درباره ی چمن هم باز ذهنیت باید وجود داشته باشه ! شما کیفیت بازیهای استقلال رو توی آسیا دیدی ؟! همین بازیها با اف سی سئول روی هم جفت تیما توی 2 تا بازی بالای 60 تا موقعیت گل داشتن !! بازی با بوریرام بازی با الشباب بازی های توی گروهمون تمام بازیهامون رو شما نگاه کن با چه کیفیتی جفت تیما بازی میکردن . حالا همین بازیها رو بیا با بازیهامون مقابل ذوب آهن - فجر - ملوان - داماش توی زمین اونا مقایسه کن ! من بحثم برد و باخت نیست کیفیت بازی رو میگم . ما بازی با فجر رو 4 - 2 بردیم . 6 تا گل بازی داشت . اما شما نگاه کن چجوری گل زدیم و بردیم . بعد بیا بازی با سئول که 2 - 2 کردیم هم نگاه کن ... اصلا این یه حرف خیلی غیر منطقیه بگیم زمین مسابقه توی کیفیت بازی تاثیر نداره مگه میشه ؟ بازی روی هوا انجام نمیشه روی زمینه . آب و هوا و شرایط زمین تاثیر 100% مستقیم روی بازیه بازیکنا داره مخصوصا تیم مهمان که سالی 1 بار اونجا بازی میکنه ! بارسلونا بیاد توی سردار جنگل بازی کنه به نظرت تیکی تاکای نیوکمپ رو انجام میده ؟!!

نظر هر کسی محترمه اما به نظر من در وحله ی اول زمین و استادیوم و آب و هوا نقش اصلیه یه فوتبال رو به عهده داره و کیفیت مستقیم روی بازیه ی تیمها مخصوصا تیم مهمان داره و در وحله ی دوم داوری هم اشتباهات وحشتناکش میتونه آخر فصل یه تیم رو از صدر جدول بکشه پایین و یه تیمه دیگه رو از چهارم جدول ببره صدر !!

او هست چون بهتر و برتر است ...

فرهاد نگین تاج فوتبال ایران

Last edited by Mohammad.F.M; 14-10-2013 at 22:30.

10. 12 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

چون پایه برگزاری یه فوتبال رو ورزشگاه - چمن - داوری میسازه
    قبول دارم ... اما دلیل باخت و نتیجه نگرفتن رو نمیشه به این چیزا ربط داد ( تو ایران بیش از حد بعد از باختن ، عامل باخت رو ، گردن زمین و هوا و داور و ... میندازن )

علی دایی و رویانیان چه بلایی سر قهرمانی آوردن !
    حرکت علی دایی رو به شخصه قبول ندارم ، زمانی کارش رو درست میدونستم که بعد از برد و تو شرایط عادی داوری ، این کارو میکرد ( نمیخوام دربارش صحبت کنم )

حالا ما چرا بگیم تمام اتفاقات داوری که برامون میفته بدون قصد و غرزه ؟
    من معتقدم تمام اشتباهات بدون غرض بوده و هست و خواهد بود ... بدبینی نسبت به این قضیه ندارم

درباره ی چمن هم باز ذهنیت باید وجود داشته باشه ! شما کیفیت بازیهای استقلال رو توی آسیا دیدی ؟! همین بازیها با اف سی سئول روی هم جفت تیما توی 2 تا بازی بالای 60 تا موقعیت گل داشتن !! بازی با بوریرام بازی با الشباب بازی های توی گروهمون تمام بازیهامون رو شما نگاه کن با چه کیفیتی جفت تیما بازی میکردن . حالا همین بازیها رو بیا با بازیهامون مقابل ذوب آهن - فجر - ملوان - داماش توی زمین اونا مقایسه کن !
    من نگفتم کیفیت زمین تو روند بازی تاثیری نداره ... مفهوم صحبتم اینه که نباید باخت رو گردن زمین انداخت.

بارسلونا بیاد توی سردار جنگل بازی کنه به نظرت تیکی تاکای نیوکمپ رو انجام میده ؟!!
    شک نکن بهتر از نیوکمپ انجام میده . چون بازی تو ذات و خون شونه ...

نظر هر کسی محترمه اما به نظر من در وحله ی اول زمین و استادیوم و آب و هوا نقش اصلیه یه فوتبال رو به عهده داره و کیفیت مستقیم روی بازیه ی تیمها مخصوصا تیم مهمان داره و در وحله ی دوم داوری هم اشتباهات وحشتناکش میتونه آخر فصل یه تیم رو از صدر جدول بکشه پایین و یه تیمه دیگه رو از چهارم جدول ببره صدر !!
    نظر شما هم محترمه ... ولی در وحله ی اول بازی تیم و تاکتیک و این داستانا تاثیر داره ....
    بازی شروع نشده داریم به فغانی گیر میدیم ... منم جای ایشون بودم با ترس و لرز و کلی ذهنیت قبلی سوت میزدم....

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بيانيه باشگاه استقلال در حمايت از قلعه نويي

پس از اظهارات دبيرستاد منشور اخلاقي عليه امير قلعه‌نويي، باشگاه استقلال به اين حرف‌ها واکنش نشان داد.

در اين بيانيه آمده است: بدون ترديد دليل افزايش بدگويي‌ها و شايعه پراکني هاي اين گونه افراد، مسائل مطرح شده درباره عملکرد آقايان در جلسه اخير کميسيون اصل نود است.

پيرو اظهارات امروز حجت الاسلام عليپور در مصاحبه با يکي از رسانه‌ها ذکر چند نکته ضروري به نظر مي‌رسد:

1 - آقاي قلعه‌نويي، سرمربي تيم استقلال بدون شانتاژ رسانه‌اي و فرهنگ منسوخ شده بگم بگم‌هاي معروف، پيگير شکايت و ابهاماتي است که درباره آقاي عليپور وجود دارد و در صورت موافقت نهادهاي مرتبط، اطلاعات لازم در اختيار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

2 - بازي با کلمات و استفاده از اصطلاحاتي مانند سيل و تاريکخانه بيشتر شبيه جرياني در ورزش است که در سالهاي گذشته مدام مي‌خواست فاش کند و بازماندگانش همچنان اين عادت ناپسند را ادامه مي‌دهند.

زمانه اين ادعاها به پايان رسيده و به زودي مشخص مي‌شود که از جام جهاني 2006 تا به امروز چه کساني با نقاب دين، نه تنها بر زيبايي‌ها و فوتبال پاک نيفزودند بلکه بر زشتي‌ها، تهمتها و الودگي‌ها اضافه کردند.

3 - بدون ترديد دليل افزايش بدگويي‌ها و شايعه پراکني‌هاي اين گونه افراد، مسائل مطرح شده درباره عملکرد آقايان در جلسه اخير کميسيون اصل نود است.

عليپور امروز گفته بود به بحث‌هايي که درباره امير قلعه‌نويي وجود دارد ورود خواهد کرد؛ صحبتي که با واکنش سرمربي استقلال روبه‌رو شد و گفت که حرف‌هاي عليپور نشان مي‌دهد او راهش را به "درستي" طي مي‌کند.

به گزارش ايسنا

13. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

15. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

عذرخواهی یک سایت از قلعه نویی، مظلومی و کریمی

سایتی که چندی پیش به نقل از مرتضی کریمی، داور بازنشسته فوتبال مصاحبه ای علیه قلعه نویی و مظلومی با مضمون افشاء گری منتشر کرده بود این خبر را تکذیب کرد. شفقنا در متن خبر خود آورده است:

توضیح و پوزش درباره خبری که موجب رنجش خاطر شد

طی دو روز گذشته مطلبی با عنوان کمک داور جنجالی فوتبال ... منتشر شد. این رسانه در این خصوص موارد زیر را به اطلاع می رساند:

1- متاسفانه در خبر مذکور اتهاماتی به برخی افراد زده شده است و خبرنگار هنگام ارسال خبر از دقت لازم برخور دار نبوده و منابع خبر مورد تردید است . لذا این رسانه با خبرنگار خاطی برخورد جدی انجام داده است و با توجه به خدشه پذیر بودن منبع خبر و اینکه اصل بر برائت افراد است این خبر از خروجی این رسانه خارج شده است.

2- از این طریق از کلیه نام بردگانی که در این خبر از آنها اسم برده شده است از جمله آقایان پرویز مظلومی، مرتضی کریمی،امیر قلعه نویی، منصور عظیمی و باشگاه استقلال به شکل رسمی و صادقانه عذر خواهی می شود.

3- این رسانه آمادگی خود را جهت انعکاس نقطه نظر تمامی نامبردگان در خبر مذکور اعلام می دارد.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از سایت شفقنا ورزشی

17. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب استقلال برای بازی با نفت :
    مهدی رحمتی، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، پژمان نوری، هاشم بیک زاده، جواد نکونام، آندو تیموریان، ساموئل، سیاوش اکبرپور، محمدمهدى نظرى، فرهاد مجیدی

19. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •