تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 138 اولاول ... 3585125131132133134135136137138 آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

مثل اینکه فابرگاس تا پشت در باشگاه اومده ولی هنوز در رو براش باز نکردن

به نظرتون خرید خوبیه؟
    میتونه دوباره به اوج برگرده؟
    بازیکن خیلی خیلی خوبیه خداییش ولی سیستم بازیش اصلا به بارسا نمیخورد و زیر سایه اینیستا و زاوی موند
    تنها مشکلش درگیریش با خوزه است

2. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تقریبا میشه گفت که دیگه کاستا و فابرگاس رو باید جزو بازیکنان فصل آینده تیم بدونیم و مگه اینکه اتفاقی خیلی خاصی بیافته که این دو انتقال صورت نگیره
    از نظر اخلاقی و تعصب به باشگاه روی جفتشون نظرم منفیه ولی خب از نظر فنی بازیکنای درجه یکین و می تونن خیلی تاثیرگذار باشن
    فابرگاس از نظر بازیسازی عالیه و حتی توی بارسا که زیر سایه ژاوی و اینیستا بود از نظر بازیسازی عملکردی عالی داشته
    توی چلسی مطمئنا جواب میده و به همچین بازیکنی نیاز داریم
    احتمال هم میدم اگه فابرگاس بیاد از اون در کنار ماتیچ استفاده نشه و هافبکی نفوذی بازی کنه و پست اصلیش هم بیشتر هافبک وسط و هافبک نفوذیه و هافبک دفاعی زیاد بازی نمی کنه
    به خاطر همین احتمال داره بعد از این انتقال دنبال یه هافبک دفاعی هم بریم
    البته شاید بعضی از بازی ها هم از فابرگاس در کنار ماتیچ استفاده بشه و ترکیب هجومی تر باشه

کلا این فصل قهرمانی می خوایم و باید دنبال بازیکنای تاپ بریم که تجربه لازم رو هم دارن
    هر دوی فابرگاس و کاستا یه ویژگیشون اینه که بازیکنای پخته ای هستن و سریع می تونن با شرایط تیم کنار بیان
    دیگه برای خرید بازیکن خیلی به بازیکنای جوون اونم کم تجربه نیازی نداریم و همون طور که قبلا گفته بودم همین الانشم 20-30 بازیکن جوون داریم که توی تیمای دیگه دارن بازی می کنن!
    الان فقط و فقط بازیکنایی می خوایم که همین فصل جواب بدن و توی قهرمانی تیم تاثیر زیادی داشته باشن

در کل خرید فابرگاس رو خوب می دونم
    ولی باز یه هافبک دفاعی مثل یحیی توره یا ویدال رو هم بگیریم خیلی خوب میشه
    بازیکنایی مثل پوگبا و مارتینز هم که توی پست هافبک دفاعی جزو بهترین هان هم یه جورایی غیر قابل دسترسن!

4. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من میگم این قضیه فابرگاس مثل رونی پارسال میشه یعنی تا آخر نقل و انتقالات سر کاریم و در نهایت نمیتونن بگیرنش و میرن یه عتیقه مثل اتوئو میگیرن.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

مورینیو معتقد است لمپارد برای مدت کوتاهی از چلسی جدا شده است و بزودی به این باشگاه باز خواهد گشت.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، خوزه مورینیو در مصاحبه ای از جدایی لمپارد سخن گفت و از قول آبراموویچ بازگشت لمپارد را به خود این بازیکن سپرد.

سرمربی و دوست نزدیک فرانک لمپارد، خوزه مورینیو گفت:" شما نمی توانید تصور کنید جلسه رو در رو با لمپارد و توافق بر جدایی این بازیکن از چلسی چقدر سخت بود. اما در همان زمان من خوشحال بودم از این اتفاق، چرا که او مطمئنا به چلسی بازخواهد گشت، آقای آبراموویچ، مرد شماره یک باشگاه می خواهد که او برگردد، من می خواهم او برگردد، کارکنان باشگاه می خواهند او برگردد، پس او مطمئنا باز خواهد گشت."

خوزه درباره نظر آبراموویچ درخصوص فرانکی در چلسی نیز گفت:" یکی دیگر از راه هایی که او می تواند بازگردد این است که آقای آبراموویچ تمام در ها را برای او باز گذاشته است و می داند فرانک می تواند به هرچه در این باشگاه بخواهد برسد. او هروقت که بخواهد می تواند بازگردد، تکرار جملات آقای آبراموویچ این است که، هرطوری که او(لمپارد) بخواهد است."

وی ادامه داد: "او می تواند به عنوان مربی باشد، می تواند از آکادمی شروع کند و اگر بخواهد می تواند در همان زمان کمک من باشد تا مدارک مربیگری اش را بگیرد، او می تواند تصمیم بگیرد، من نمی خواهم خیلی سریع در نقش مربیگری ظاهر شود، می خواهم یک سفیر برای باشگاه باشد و دست در دست با مالک باشگاه کار کند، این پایان دوره لمپارد در چلسی نیست، تنها یک دوری کوتاه مدت است."

خوزه همچنین درمورد آینده سوپر فرانک نیز گفت: "او بازیکنی است که نقش اصلی در تیم را ایفا می کند، نه مثل فصل گذشته که بعضی اوقات بازی کرد، 60 دقیقه بازی کردن و یا در بعضی بازی ها بودن، نه. من فکر می کنم با توجه به اخلاق و شخصیتش بهتر از است در باشگاهی و لیگی باشد که واقعا بازیکن برتر باشد."

او درباره خداحافظی لمپارد از تیم ملی انگلستان، بعد از جام جهانی نیز گفت: "فکر می کنم جام جهانی زمان مناسبی برای بعضی بازیکنانی است که بیش از 100 بازی ملی دارند، من به او گفتم که بیشتر از جام جهانی پیش نرو و جام جهانی زمان مناسبی برای پایان است. آیا او قبول کرد؟ بله."

7. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

ازار: برنامه‌اي براي ترک چلسي ندارم

ستاره بلژيکي خط مياني آبي‌پوشان لندن شايعاتي را که درباره انتقال او به PSG مطرح شده است، تکذيب کرد.

ادن ازار، هافبک هجومي تيم فوتبال چلسي با رد اين موضوع که او به ترک استمفوردبريج و پيوستن به تيم پاري‌سن‌ژرمن تمايل دارد، بر تعهد خود به آبي‌پوشان لندن تأکيد کرد.

به گزارش تسنيم، بازيکن 23 ساله پيشين تيم ليل فرانسه که فصل آينده با پيراهن شماره 10 چلسي به ميدان خواهد رفت، در خصوص برنامه خود براي فصل آينده گفت: در حال حاضر فقط مي‌خواهم روي جام جهاني تمرکز کنم. اکنون من با چلسي قرارداد دارم و نمي‌خواهم اين تيم را ترک کنم.

ازار افزود: واقعيت اين است که در حال حاضر به چيزي جز ارائه بهترين بازي‌هايم در زمين بازي فکر نمي‌کنم. بي‌صبرانه منتظر حضور در برزيل هستم. يک بازي تدارکاتي ديگر برابر تونس داريم و پس از آن يک استراحت دو روزه خواهيم داشت و به دنبال آن کار ما در جام جهاني آغاز خواهد شد.

ازار که فصل گذشته در ليگ برتر انگليس براي چلسي 14 گل به ثمر رساند و 9 پاس گل داد، جايزه بهترين بازيکن جوان اين رقابت‌ها را از آن خود کرد.

9. 5 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

ادن هازارد تایید کرد که "100 درصد" در چلسی می ماند و همچنین عنوان کرد در حال مذاکره با باشگاه جهت تمدید قراردادش است.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، لوران بلان از مسئولان تیمش پی اس جی خواسته که برای خرید ادن هازارد اقدام کنند، با این حال وینگر بلژیکی چلسی در آستانه تمدید قراردادش برای 5 سال دیگر با آبی هاست.

ادن هازارد 23 ساله به دیلی میل گفت: "100 درصد در چلسی می مانم. قطعا در فوتبال نمی دانید چه رخ می دهد، ولی من با چلسی قرارداد دارم و می خواهم اینجا بمانم."

"همچنین در حال مذاکره با چلسی جهت تمدید قراردادم هستم. مذاکرات تازه شروع شده، ولی زمان زیادی داریم."

"این حقیقت که چلسی به من پیشنهادی جدید داره به این معناست که اعتماد زیادی به من دارند که می توانم کارشان را راه بیندازم و آن ها می توانند روی من حساب کنند."

11. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تو بازی خیریه دیروز بین تیم منتخب جهان و منتخب انگلیس.

youtube.com/watch?v=2ninzFW4MIo

13. 6 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تو بازی خیریه دیروز بین تیم منتخب جهان و منتخب انگلیس.

youtube.com/watch?v=2ninzFW4MIo
    دیروز دیدمش... خیلی باحاله!
    لینک مستقیم دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

17. 8 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آبی بهش میاد

خبر خوبیه، بازیکن خوبیه، خرید خوبیه... کلا خوبه

19. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •