به هر حال مهاجم خوب چی هست ؟
مهاجم خوب مهاجمی هست که خوب گل زنه!!!!![]()
والا تو تیتر روزنامه پیشنهادی ها رو اینارو زدن:
روکه سانتا کروز (32) 1.91 ، نلسون والدز (29) 1.78 ، دیوید ترزگه (35) 1.90 ، کلوزه (35) 1.84
که هیچکدوم جوون نیستن و همچینم به درد بخور نیستن
از نظر قدی هم 2تاشون 1.90 هستن
به نظرم هیچکدوم اینا خریده نمیشن و فقط به عنوان گزینه دارن مرح میکنن!
Last edited by runner; 09-10-2013 at 19:42.
اره اصلا بارسا نباید همچین مهاجمای پیری بخره
یه زمانی آگئرو رو پیشنهاد داده بودن که مهاجم خوبی هست و هم تیمی مسی هم هست ولی باز قد کوتاهی داره!
مهاجم درجه یکی به ذهنم نمیرسه!
واقعا الانم چیز خوبی نمیشه پیدا کرد!
یورنته عالی هست خیلی خوب هست گزینه دیگه نمیرسه به ذهنم
اگر تجربه خرید هنریک لارسن رو بتونن تکرار کنن خیلی هم ایده خوبیه
البته باید دقیقا همون خصوصیات ذکر شده رو داشته باشه:
با تجربه باشه، گلزن خوبی باشه، سرزن باشه، روی زمین هم بتونه خوب بازی کنه، مشکلی با نیمکت نشینی نداشته باشه
در مجموع اگر یک بازیکن تاپ و با تجربه و مخصوصا باهوش رو گیر بیارن، نیمکت نشینی نمیتونه رو عملکردش تاثیر بذاره و هروقت گیر کردیم میتونیم ازش استفاده کنیم. مثلا وقت هایی که نیاز به گل های زیادی داریم مسی میتونه بیاد پشت جریمه و مهاجم شماره 9 بره جلوتر وایسه. با حضور نیمار و الکسیس در کناره ها، دیگه فکر نکنم دفاعی بتونه جلوی گل خوردن رو بگیره
هروقت صحبت از خرید یک مهاجم شماره 9 برای بارسا مطرح میشه، فقط یک گزینه مناسب به ذهنم میرسه دیدیه دروگبا (باید همون موقع که بازیکن آزاد بود می آوردنش)
گزیده ایی از مصاحبه والدز با آنتنا ۳
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- از شروع موفقیت آمیز تیم در شروع فصل و سبک بازی مان بسیار خوشحال هستم. هر بازیکنی از پیروزی تیمش خوشحال میشود ولی دریافت نکردن گل در هر بازی یک خوشحالی خاص برای من دارد.
- من آدم درون گرایی هستم و این به من خیلی کمک میکند. اگر من پنالتی تراشوراس را مهار کردم به این دلیل بود که او را کاملا میشناختم. ما از بچگی باهم بزرگ شدیم.
- من متوجه احساسات و محبت هواداران نسبت به خودم هستم و از آنها بسیار سپاسگزارم. برای من افتخاری است که همیشه با محبت از من یاد کنند.
- روز اولی که نیمار را با مدل موهای خاصش دیدم از آن خوشم آمد. وقتی به اینجا آمد کمی معمولی تر شد. و من یک روز به او گفتم: که چهره او را در سانتوس بیشتر ترجیح میدهم و با این چهره جدید واقعا ترسناک شدی. او نیز در جواب من گفت: به من یک هفته فرصت بده و او حالا در حال بازگشتن به آن چهره است.
- من بسیار خوشحالم که برای سومین بار پدر شده ام. با اینکه من یک دروازبان هستم با انگشتانی قوی زمانی که یک نوزاد را میخواهم بغل کنم میترسم که او از دستم بیافتد. آنها خیلی ظریف هستند و این مرا دست پاچه میکند.
منبع: سایت رسمی باشگاه
گزیده ایی از مصاحبه امروز بوسکتس
- با شناختی که من از والدز دارم غیر ممکن است نظرش را تغییر دهد. تنها کاری که ما میتونیم انجام دهیم این است که از بودن او تا پایان فصل لذت ببریم.
- رینا جایگزین والدز؟ او نیز دروازبان خوبی است و آمدن او یک انتقال خوب خواهد بود. ولی هیچ چیزی هنوز مشخص نیست.
- این فصل با وجود جام جهانی طولانی خواهد بود. بنابرین همه ما از این سیستم چرخشی تا تا سود خواهیم کرد. و اینکه فصل را بخوبی به پایان خواهیم رساند.
- این کاملا واضح است که ما نبود مسی را حس میکنیم. او بهترین بازیکن جهان است و قابلیتهای خاصی دارد که کسی دیگر ندارد.
- شایعات منچستر یونایتد؟ من نیز تنها در رسانه آن را شنیده ام. من به تنها چیزی که فکر میکنم بارسا است و اینجا جایی است که دوست دارم باشم و به فوتبالم ادامه دهم.
اینم از کفشهای جدید نیمار با نام پسرش لوکا
کاریکاتور روزنامه اسپرت ۹اکتبر
پیراهن خوش یمن تاتا که ۲۴امتیاز ممکن را از تمامی بازیها تا به اینجا با این پیراهن کسب کرده
و پیراهن خوش یمن آنجولتی که او را با اختلاف ۵امتیاز پس از بارسا و اتلتیکو قرار داده
ادامه جلسات تمرینی بارسا درغیاب 12 ملی پوش :
جلسه تمرینی امروز بارسا تحت نظر تاتا مارتینو درسیوتات اسپورتواخوان گمپر با حضور 9 بازیکن دردسترس ازتیم اول ازجمله ( خوزه مانوئل پینتو،اویر، آدریانو،مارتین مونتویا،مارک بارترا،کارلس پویول،جاناتان دوسانتوس ،کرییتین تیو وکوئنکا ودوبازیکن ازتیم بارسا B آداموترائره ،و منیر ودوبازیکن جوان دیگر تمرینات امروز تیم را به شکل مطلوبش به پایان رساندند.
کوئنکا دربخشی ازاین جلسه تمرینی شرکت کرده بود وهمچنان مسی ،آلبا ،وماسکرانو تمرینات خاص را برای بهبودی پس ازمصدومیت شان راانجام دادند.
تیم فردا پنجشنبه نیز به همین منوال ساعت 11:00 به وقت محلی جلسه تمرینی را درسیوتات اسپورتوا خوان گمپربرگزارخواهد کرد.
منبع:سایت رسمی باشگاه
با دروگبا بد جور موافقم!
اصلا به فکرم نرسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)