تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 219 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

آخر فروم باز Hidden-H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

باید512 میخریدی 1گیگ هنگ میکنه
    راستی چند خریدی
    سلام
    کی گفته هنگ می کنه؟
    من خودم مشکیشو زدم پره پره هیچ تغییری هم نکرده سرعتش.

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من واسم كيفيت بالاي ضبط و پخش صدا خيلي مهمه . چون فايل هاي زبان رو براي تقويت listening

گوش ميدم و همچنين بعضي جاها موقعيت برام پيش مي آد كه صدا ضبط كنم. براي همين كيفيت پخش كننده و

ضبط كننده فايل كه بتونه صداهاي اشخاص كه صحبت مي كنند برام واضح پخش كنه برام اهميت داره.البته

منظورم صداي بلند اسپيكر نيست بلكه همون طور كه گفتم كيفيت پخشه . سري w هم بهم پيشنهاد شده ولي

به خاطر قيمتش نمي تونم بخرمشون . حالا مي خواستم بدونم K750 جواب كارمو ميده .اگه بتونيد يه خرده

سريعتر جوابمو بدين ممنون مي شم آخه يه خرده عجله دارم

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

با سلام
    من يه مخاطبم را اشتباهي پاك كردم و الان شمارش را لازم دارم چطوري ميتونم برش گردونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نمي فهمم اين خزعولات چيه سر هم مي كنيد. چطو ميشه اين كا خزو خيل با يك هك و فلش و اين جور كوفت و زهرمارا بشه دبليو فلان. آخه مگه سوني اريكسون احمقه به خاطر يه نرم افزار جينگيلي يه محصولش رو 70 80 تومن گرون تر بده كه چي؟ با با جون يه شركت به پولي كه از دست من و شما مي گيره زندس نه به اسمي كه بين من و شما در مي كنه! من به انداختن و انداختم كاري ندارم. اونايي كه افتخار مي كنن كه اين كا جوات رو با يه كلكي به يه دبليو بيسار تبديل كردن و يه قاب فلان براش انداختن برن در پشت هر دو گوشي رو باز كنن ببينن نوع بلند گو، مدار كشي، اسم آي سي ها و خازن ها، رنگ بندي مقاوت ها، كابل كشي به ال سي دي و هزار جور ديگه از اين مشخصات اين دو تا كاملا با هم برابره؟ آخه برادر من نديد بهت مي گم نيستن. اگه خيلي فكر مي كني زرنگي كردي با 70 80 تومن ارزون تر يك گوشي دبليو خريدي اين كار رو بكن. براي روكم كني هم شده مدار هر دو تا رو بزار بقل هم يه عكس هاي رزولوشن ازشون بگير و آپلود كن طوري كه اسم آسي ها و اون هزار جور كوفت و زهرمار ديگه اي كه گفتم رو قشنگ نشون بدي. فقط نامردي نكن از يه گوشي دو بار عكس نگير. كار شما ها مثل اينه كه يه عكس با فرمت jpeg و bitmap رو با هم به يه ناشي نشون بدي و بگي اين دو تا با هم فرق دارن؟ آره جونم مطمئن باش از رو ناشي گريت هستش اين دو تا رو با هم يكي مي دوني وگرنه تو همين بازار گوشي خودمون هم حرفه اي هاش راحت مچت رو مي گيرن. هي الكي بچه هاي مردم رو هوايي مي كنين گوشي رو كه با هزار دنگ و فنگ خريدن هك كنن. اون وقت آقا تازه جوانمردي نشون مي ده و اول كار مي گه اگه گوشي تون به ملكوت اعلي پيوست منو سننه. بابا جوانمرد. من خودم تا حالا گوشي هك نكردم كه ضربه خوده باشم ولي اينقدر با اين اراجيف بچه هاي مردم رو هوايي مي كنين كه آدم عصباني ميشه ديگه.
    ببخشيد تند اومدم. منتظر رو كم كني هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cully_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    PALACE OF DREAMS

پيش فرض

لطفا یکی کمک کنه

من میخواستم گوشی k750i رو فارسی کنم . آیا از طریق برنامه far manager این امکان وجود داره ؟
    اگه میشه لطف کنید روش و فایل فارسی سازش رو برام بزارید ...

یه سوال دیگه :
    توی تاپیکها آموزش تبدیل k750 به w800 وجود داره ; میخواستم بدونم امکانش هست که k750 ىو به w810 هم تبدیل کرد ؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

بدتروجان شما یکجا حرفتو بزن همونجا هم جواب بگیر اینجوری فقط کاری میکنی که مدیران پستها شما رو پاک کنن و تو خودتو بیخودی علاف میکنی.برو اینجا جوابتو دادم.بقیه دوستانه هم مطمئننا حرفی برای گفتن دارند.هرچند که اینکارا باعث میشه عملکرد سایت از روند خودش خارج بشه ولی برای امثال شما لازمه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام

من واسم كيفيت بالاي ضبط و پخش صدا خيلي مهمه . چون فايل هاي زبان رو براي تقويت listening

گوش ميدم و همچنين بعضي جاها موقعيت برام پيش مي آد كه صدا ضبط كنم. براي همين كيفيت پخش كننده و

ضبط كننده فايل كه بتونه صداهاي اشخاص كه صحبت مي كنند برام واضح پخش كنه برام اهميت داره.البته

منظورم صداي بلند اسپيكر نيست بلكه همون طور كه گفتم كيفيت پخشه . سري w هم بهم پيشنهاد شده ولي

به خاطر قيمتش نمي تونم بخرمشون . حالا مي خواستم بدونم K750 جواب كارمو ميده .اگه بتونيد يه خرده

سريعتر جوابمو بدين ممنون مي شم آخه يه خرده عجله دارم
    K750 هم کارت رو راه میندازه البته هک شدش خیلی بهتر.مخصوصا شما که زیاد به صدای گوشی توجه میکنین میتونین درایور Mega Agostic V1.6 یا درایور WoW Black Ice رو روی گوشیت بریزی که دومی تو هندزفری بهتر جواب میده.

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

K750 هم کارت رو راه میندازه البته هک شدش خیلی بهتر.مخصوصا شما که زیاد به صدای گوشی توجه میکنین میتونین درایور Mega Agostic V1.6 یا درایور WoW Black Ice رو روی گوشیت بریزی که دومی تو هندزفری بهتر جواب میده.
    ايمان جان ممنون از جوابت ولي چند تا ابهام:

1) وقتي مي گي كارمو راه ميندازه هك و درايور براي چي هست ديگه؟

2) شرايط لازم براي هك كردن گوشي چيه؟

3)و آيا نصب درايور فقط با ارتقاي نرم افزار موجب افزايش كيفيت صدا ميشه؟
    Last edited by shahinfarasystem; 15-07-2007 at 05:30.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

باید درایور رو عوض کنی تا تفاوت رو احساس کنی اینجوری نمیشه توضیح داد. شرایط هم فقط یک کم صبر و حوصله و چند تا نرم افزاره.بله نصب درایور هم فقط نرم افزاریه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب اينم يه خبر بسيار خوب براي کساني که از مديا پلير گوشي شون(به خصوص جاوايي ها)خسته شدن...يا بهتر بگم کساني که از رنگ نارنجي محيط پلير گوشيشون خوششون نمي ياد
    خوب اينم يه مديا پلير جديد که به شکل عالي عمل مي کنه و تمام گوشي هاي se رو ساپورت مي کنه...يه نسخه ي فارسي هم داره که اون مختص گوشي هاي سيمبين داره
    اين نسخه که ميگذارم براي تماميه مدل هاست...با محيطي ابي رنگ...که اين رنگ رو معمولا اکثرا مي پسندند و البته پليري زيبا و شکيل.........

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی صفحه ی38 تاپیک مرجعی از نکات
    شاد باشید...مطلب و خوندین اگه راضیتون کرد...نظر فراموشتون نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •