تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 146 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز از دیجیکالا این تلسکوپ رو گرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینو بگم که اولین باریه که چشمم به لنز یه تلسکوپ میخوره و اصلاً این کاره نیستم ، در اصل اینو هدیه گرفتم
    وقتی اومد و باهاش ساختمان ها رو نگاه کردم دیدم که همه چیزو چپکی نشون میده(ای دل غافل)
    وقتی تحقیق کردم دیدم باید یه لنز اضافه براش بخرم ، کسی از دوستان میدونه اسم اون لنز چیه و قیمتش چنده ؟ از کجا میشه خرید ؟

یه سوال دیگه آیا راهی هست که برد این تلسکوپ رو بیشتر کنم ؟ مثلا تعویض لنز و این چیزا ؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    . تلسکوپ ها تصویرشون عموما معکوسه. چون نیازی به تصویر مستقیم نیست در اسمان.
    برای مستقیم شدن تصویر در تلسکوپ های شکستی از چپقی استفاده میشه.
    تلسکوپ شما مینی دابسونی 76 میلیمتر( همین تلسکوپی که صفحه قبل دربارش بحث شده) یه بازتابی نیوتونیه. نیوتونی ها رو میشه گفت تصویرشون هیچ وقت مستقیم نمیشه. قطعه ای هست که تو بازار ایران (اگر بدونید کجا باید پی اش گشت) به اسم مستقیم کننده نیوتونی شناخته میشه . اما باز هم نتیجه مطلوب نمیده. چون زاویه دید شما همیشه تغیر میکنه در نیوتونی ها.
    اگه یه مدت کار کنید با تلسکوپ کم کم چشمتون (مغزتون در واقع) خودش رو هماهنگ میکنه و تصویر رو مستقیم درک میکنید.

من از یه راه غیر متعارف استفاده میکنم برای مستقیم دیدن با نیوتونی ها. سوژه رو بگیرید با تلسکوپ. بعد پشت به سوژه و مقابل لوله ورودی تلسکوپ بایستید. کم جا به جا شید که نور بتونه وارد لوله تلسکوپ بشه. حالا اگه با هم پوزیشن نگاه کنید در چشمی تصویر مستقیم دیده میشه.

حد نهایی بزرگنمایی تلسکوپ شما حدود 150 برابره . از این بالاتر امکان نداره. تا جایی که من میدونم تلسکوپ شما یه چشمی 20 و یه 4 میلیمتر داره با این دو شما بزرگنمایی 15 برابر و 75 برابر رو دارید. قطعه ای به نام بارلو وجود داره. بزرگنمایی چشمی ها رو دو برابر میکنه. یه بارلو 2 ایکس بگیرید باهاش بزرگنمایی های 30 و 150 رو دارید.

3. 4 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    . تلسکوپ ها تصویرشون عموما معکوسه. چون نیازی به تصویر مستقیم نیست در اسمان.
    برای مستقیم شدن تصویر در تلسکوپ های شکستی از چپقی استفاده میشه.
    تلسکوپ شما مینی دابسونی 76 میلیمتر( همین تلسکوپی که صفحه قبل دربارش بحث شده) یه بازتابی نیوتونیه. نیوتونی ها رو میشه گفت تصویرشون هیچ وقت مستقیم نمیشه. قطعه ای هست که تو بازار ایران (اگر بدونید کجا باید پی اش گشت) به اسم مستقیم کننده نیوتونی شناخته میشه . اما باز هم نتیجه مطلوب نمیده. چون زاویه دید شما همیشه تغیر میکنه در نیوتونی ها.
    اگه یه مدت کار کنید با تلسکوپ کم کم چشمتون (مغزتون در واقع) خودش رو هماهنگ میکنه و تصویر رو مستقیم درک میکنید.

من از یه راه غیر متعارف استفاده میکنم برای مستقیم دیدن با نیوتونی ها. سوژه رو بگیرید با تلسکوپ. بعد پشت به سوژه و مقابل لوله ورودی تلسکوپ بایستید. کم جا به جا شید که نور بتونه وارد لوله تلسکوپ بشه. حالا اگه با هم پوزیشن نگاه کنید در چشمی تصویر مستقیم دیده میشه.

حد نهایی بزرگنمایی تلسکوپ شما حدود 150 برابره . از این بالاتر امکان نداره. تا جایی که من میدونم تلسکوپ شما یه چشمی 20 و یه 4 میلیمتر داره با این دو شما بزرگنمایی 15 برابر و 75 برابر رو دارید. قطعه ای به نام بارلو وجود داره. بزرگنمایی چشمی ها رو دو برابر میکنه. یه بارلو 2 ایکس بگیرید باهاش بزرگنمایی های 30 و 150 رو دارید.
    مچکرم ، این بارلوی 2x رو از کجا میشه خردید ؟ اسم کاملش همون بارلوی 2x هست ؟
    آدرسی سراغ دارید ؟ قیمتش چنده ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

همین واژه بارلو رو گوگل کنید. کلی فروشگاه هست. زیر 100 تومن و اگه شد زیر 50 تومن هزینه کنید. بارلو های معمولی هم برای تلسکوپ شما مناسبن.
    فقط در نظر بگیرید با افزایش بزرگنمایی کیفیت تصویر پایین میاد، نور تصویر کم میشه و میدان دید محدود میشه.

6. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه slim_shady71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    سلام اقا بابک عزیز چند وقتی بود که نبودین و خیلی خوشحال شدم دیدم برگشتین
    من یه دابسونی 8 سکای واچر دارم ولی تصویر مشتری و به خصوص زحل خیلی کوچیکه حتی با چشمی 10.
    می خواستم ببینم با چشمی 4 تصویر در حد تصویر ماه میشه با چشمی 25 یا نه و سوال دیگه اینکه تصویر با بزرگنمایی 300 برابر(استفاده از چشمی 4) چند ثانیه داخل کادر چشمی میمونه و میدان دید بالا چه قدر داخل بزرگنمایی زیاد کاربرد داره.در ضمن چشمی پلوسل ایا برای نیوتنی ها بهتره اگه یه چندتا چشمی خوب معرفی کنید ممنون میشم. با تشکر

8. این کاربر از slim_shady71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام سلام
    ممنون از لطفت
    قطعا با چشمی 4 جزییات خیلی بیشتری از سیارات میبینید. اما با هیچ چشمی تصویر سیارات اندازه "تصویر ماه در چشمی 25" دیده نمیشه.
    چشمی 4 اگه درست تشخیص داده باشم چیه میدان دید 50 درجه داره. با این میدان و بزرگنمایی 300 براربریش شما میدان دید حقیقی حدود 9 دقیقه قوسی رو در آسمان میبینید. شما در استوای سماوی میتونید حدود 20 ثانیه سوژه رو در دیدتون داشته باشید که طبعا هر چه به قطبین آسمان نزدیک بشید این مدت افزایش پیدا میکنه. دقت کنید برای داشتن تصویر در این مدت شما باید سوژه رو در لبه میدان دید بزراید که طی این مدت سوژه تون قطر میدان دیدتون رو طی کنه.
    من ندیدم جایی نوع چشمی مرتبط باشه با نوع تلسکوپ.
    چشمی خوب چشمیه که میدان دید بالاتر داشته باشه متناسب با پول شما. در کل تو چشمی های سیاره موجود در ایران من با مدل های مارک ویلیام اپتیکس خاطره های خوبی داشتم. شما گرونترین چشمی های موجود در ایران رو هم بخرید ( هم قیمت تلسکوپتون) حداکثر زمان رصد سوژه تون میرسه به 40 ثانیه.

برای تکمیل موضوع. تنها راه حل اساسی این ماجرا استفاده از تلسکوپ های مستقر بر مقر های استوایی و در مرحله دوم مقر های سمت ارتفادعی دارای سیستم اتوترک یا گوتو ه تا شما بتونید برای هر مدتی که دلتون میخواد سوژه رو در میدان دید داشته باشید.
    Last edited by Babak; 08-06-2015 at 12:42.

10. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه slim_shady71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت راهنمایی
    فقط یه سوال
    در جایی که الودگی نوری نباشه برای دیدن اجرام اعماق اسمان(مثلا سحابی)نیاز به بزرگنمایی هست یا با هر چشمی میشه اجرام اعماق اسمان رو دید.
    در واقع در اولین رصد خارج از شهر با استفاده از اطلس اسمان(the observers sky atlas) وقتی صورت فلکی سوژه رو پیدا میکردم تا با فایندر یا با چشمی رصد میکردم ستاره ها بقدری زیاد میشدن که گیج میشدم و نمیشد تشخیص داد تا طبق اطلس پیش برم میخواستم ببینم مثلا با چشمی 30 با میدان دید 80 میشه راحتر سوژه رو پیدا کرد یا مثلا روشی بهتر برای پیدا کردن اجرام اعماق اسمان هست چون عملا با تکان دادن لوله تلسکوپ چیزی بصورت اتفاقی داخل چشمی نمیاد :(

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوباره.
    اجرام عمقی آسمون معمولا با بزرگنمایی های کم قابل تشخیصن. یه جورایی میشه گفت کاربرد اصلی بزرگنمایی بالا در رصد اجرام منظومه شمسیه. تعداد اجرام عمقی آسمون که دیدنشون مستلزم داشتن بزرگنمایی بالاست نسبتا کمه.
    در واقع عموما چشمی های فاصله کانونی بلند پیشنهاد میشن برای رصد سحابی ها و کهکشان ها. هر چند بعضی اجرام که درخشش کمی دارن در بزرگنمایی بالا تشخیصشون بهتر میشه.
    پیشنهاد میشه که برای پیدا کردن سوژه ، بعد از یافتن محدوده اش در جوینده از چشمی با بزرگنمایی پایین و میدان دید باز استفاده بشه برای یافتن دقیق تر یا پیدا کردن اجرام کم نور که در جوینده دیده نمیشن.

من پیشنهاد میکنم از جوینده های نقطه قرمز (RED DOT) برای رصد استفاده کنید چون پیدا کردن سوژه باهاشون فوق العاده راحت تره.
    طبعا نیاز به تمرین هست قبل رصد آسمان شب، تا کاملا به ابزارتون مسلط باشید. روز و با استفاده از مناظر زمینی تمرین کنید تا مقدار جابه جایی میدان دید چشمی ها تون، همگام با حرکت دادن تلسکوپ کامل در ذهنتون هماهنگ بشه. به حدی برسید که به محض اینکه اراده میکنید سوژه ای در کادرتون باشه بتونید فوری اون رو در چشمی ببینید.
    بعد از این مرحله وارد رصد اسمان شب میشید. باید نزدیک سوژه مورد نظر یه ستاره رو شاخص کنید. اون ستاره رو مرکز کادر بیارید. بعد به مقدار زاویه و جهت لازم تلسکوپ رو حرکت بدید به سمتش. توانایی این کار با تمرین روزتون به دست میاد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من مي خواستم تا قيمت 1.5 ميليون دوربين دوچشمي براي طبيعت گردي بخرم.... مركز فروش اين دوربين ها تو تهران كجاست ؟ دوربين 50*7 نايت اسكاي يا 70*15 مد نظرم بود كه ديدم فوكس مركزي نيست.. كلا فوكس جداگانه بدرد مي خوره ؟ اذيت نميشم ؟ چي پيشنهاد مي كنيد ؟‌
    Last edited by nima_kiyaniyan; 24-09-2015 at 15:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    دوربین ها فاقد فوکوس مرکزی از نظر ساخت بدنه ، دوام و مقاومت دربرابر رطوبت و گرد و خاک و ضربه کیفیت و وضعیت بهتری دارن نصب به دوربین های فوکوس مرکز.
    اما سرعتشون کمتره.
    در صورتی که سوژه های شما عمدتا ثابت هستن و تغیر فاصله ندارن دوربین های بدون فوکوس مرکزی بهترن.
    اما اگه سوژه تون ( فرضا یک شکار) تغیر فاصله میده یا شما پیاپی سوژه تون رو تغییر میدید حتما و حتما فوکوس مرکزی بخرید.
    بزرگنمایی دوربین روی دست نباید از 10 برابر بالاتر بره. لرزش دست در بزرگنمای های های بالا زود چشم رو خسته میکنه.
    اگر فوکوس غیر مرکز میخواین نایت اسکای 10 در 50 یا 7 در 50 تصویرش فوقو العاده است. من از یه 10 در 50 برای رصد نجومی استفاده میکنم. اما این دوربین در کل خیلی مناسب طبیعت گردی نیست.
    اگر فوکوس مرکز میخوایتژن مارک ویلیام اپتیکس کیفیت خوبی داره و بین طبیعت گرد های متوسط بودجه ایران جا افتاده.
    و دوربین های ویکسن هم فوق العاده ان با همین رنج قیمت.
    تو این رنج من دوربین های 10 در 42 ویلیام و ویکسن رو پیشنهاد میکنم. وزن کم. نور گیری بالا و بزرگنمایی مناسبی دارنن.

16. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •