خروجی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خروجی :
دستور رو اشتباه نوشتی !! بعد از sdb1 باید فاصله وجود داشته باشه ! دقیقا دستور زیر رو کپی کن توی ترمینال و اجرا کن:
خوب ظاهرا؛ مشکل حل شد . بالا اومد . من بعضی قسمتها رو آپدیت کردم. نمیدونم ربطی داشته یا نه ؟
با تشکر
اینم خروجی :
Last edited by symk; 17-12-2008 at 14:31.
من مشکل کمی صدا دارم . میخواستم بدونم عادیه یا فقط ماله من اینطوریه ؟ آیا راهی وجود داره که این مشکل رو حل کنم؟
کمی صدا ؟؟
در قسمت tray فدورا یه آیکن هست مثل بلندگو روش یه بار کلیک کن و روی mixer کلیک کن.
بعد اونجا میتونی همه رو رو بالا تنظیم کنی...
من در حال آپدیت کاملم. نمیدونم مشکلی بعدا برام پیش نیاد ؟ یادم زمانی که فدورا ۹ نصب کرده بودم rootnt عزیز گفتند بهتره اینکارو نکنی البته به دلیل داشتن فایلهای ورژن ۱۰ بتا که گفتند شاید مشکل ایجاد کنه . نمیدونم الان این کارو رو انجام دادم مشکلی پیش میاره یا نه؟ چون طبق راهنمای بالا اولین کار اینه که آپدیت کنیم . نمیدونم ولله
با سلام خدمت همه
آیا میشود با برنامه VMware_Workstation_6.5.0_Build_118166 لینوکس ه :F10-i686-Live.iso را نصب کرد؟
بوسیله همین نرم افزار؛ بدون کوچکترین مشکلی آخرین نسخه ubuntu-8.10-desktop-i386.iso را نصب کردم.
ولی هنگام نصب F10-i686-Live.iso در مرحله اول نصب ؛ هنگامی که فایل ایزوی F10-i686-Live.iso را انتخاب میکنیم پیغام میدهد :
COULD NOT DETECT WHICH OS IS IN DISK
YOU WILL NEED TO SPECIFY WHICH OS WILL BE INSTALLED
و در این مرحله میخواهد یه OS بعنوان GUEST OS نصب کند (WIN/LINUXNOVEL,...) قابل انتخابند !
کسی راه حلی دارد ؟ مگر این ایزو که ظاهرا بصورت LIVE CD است نباید بدون نیاز به سیستم عاملی دیگر بوت شونده باشد ؟!
فکر کنم شما باید یک هارد دیگه بش معرفی کنید
این ارور میگه نمیتونم هاردی پیدا کنم شما باید محلی برای نصب تعیین کنید
احتمالا مربوط میشه به اینکه شما داری نسخه live رو تست میگیری... یه نسخه فول از فدورا 10 دانلود کن و بازم امتحان کن ... احتمالا حل بشه.
سلام
من فدرا ۱۰ رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا برای کامپیز این ارورو میده !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)