تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 263 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه farzadddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    MoteqayyeR...TEHRAN-Zahedan-Birjand-Mashhad

پيش فرض

من از کجا باید ببیبنم ؟! که شما درایورها رو رو DVD دارین ؟!

اگه DVDتون مربوط به شرکت مادیرانه که تو پک بوده اصلا روش حساب نکن ... نه این که به کار نمیاد اما برخی از درایورهای مهمش قدیمی هستند و شما باید درایور بروز دانلود کنید ...

اما راست میگی ببخشید ... اونی که گفتم واسه نصب PCI Simple هستش

سه تا unknown داره در ابتدا ؛ من هر سه تاشو بدون مشکل نصب میکنم .. البته از رو همون DVD ! .. برنامه های تو پوشه storage و chipset رو نصب کن

-- راجع به فینگر پرینت هم عرض کردم با نسخه ویندوز شما ... وگرنه من خودم الان رو ویندوز 8 دارم از فینگر استفاده میکنم ..

-- چه نسخه ای از Catylist رو نصب میکنی ؟!؟ و Total avalaibe Graphic memory ت چنده ؟!؟ ( رو صفحه کلیک راست کن ، اسکرین رزولیشین > advance setting > آداپتور ! اونجا نوشته )
    سلام گلم
    عزیزم من که نگفتم شما باید بدونی که
    فقط گفتم که بدونی . دی وی دی رو تازه رایت زدم . از سایت گرفتم و اینکه یکی جدا واسه 7 و یکی جدا واسه 8 رایت زدم.منم هر 3 تا unknow رو روی 7 بدون مشکل نصب میکنم موندم چرا روی 8 اینطوریه . فکر کنم به خاطر همون فینگرپرینته . آخه شما هم گفتی 8 pro داری منم همونو دارم البته شاید واسه اینه که 8.1 هست مال من . نمیدونم اما احتمالا همینه
    رو صفحه کلیک راست کن ، اسکرین رزولیشین > advance setting > آداپتور ! اونجا نوشته -------> دادا من نرم افزار کامپیوتر خوندم . درسته مشکل واسم پیش اومده و مطرح کردم اما ...
    عکس رو ضمیمه کردم به طوری که کل اطلاعات رو نشون بده ما دوستت داریم آقا سجاد گل

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

فینگر نمیدونم چرا بعد از به مدتی به مشکل میخوره ... چندین بار تا بحال باهاش مواجهه شدم !
    وقتی که دو 2 تا از انگشتامو بهش می شناسونم ! تا یه مدت مشکلی نداره اما بعدش دیگه هرکاری میکنم شناسایی نمیکنه ! یعنی اثر انگشتم عوض میشه !؟؟!؟

سطحش هم تمیز میکنم اما فایده ای نداره ! باید Data مربوط به فینگر رو پاک کنم ، از اول شناسایی کنم انگشتمو تا مشکل حل بشه
    سلام
    عزیزم به این خاطر هست که شما همون اول باید 3 تا انگشت رو حداقل تعریف کنی براش . واسه من اینطوری بود که 4 تا انگشت رو تعریف کردم براش الآن حله . امیدوارم واسه تو هم با این روش درست شه داداش

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام گلم
    عزیزم من که نگفتم شما باید بدونی که
    فقط گفتم که بدونی . دی وی دی رو تازه رایت زدم . از سایت گرفتم و اینکه یکی جدا واسه 7 و یکی جدا واسه 8 رایت زدم.منم هر 3 تا unknow رو روی 7 بدون مشکل نصب میکنم موندم چرا روی 8 اینطوریه . فکر کنم به خاطر همون فینگرپرینته . آخه شما هم گفتی 8 pro داری منم همونو دارم البته شاید واسه اینه که 8.1 هست مال من . نمیدونم اما احتمالا همینه
    رو صفحه کلیک راست کن ، اسکرین رزولیشین > advance setting > آداپتور ! اونجا نوشته -------> دادا من نرم افزار کامپیوتر خوندم . درسته مشکل واسم پیش اومده و مطرح کردم اما ...
    عکس رو ضمیمه کردم به طوری که کل اطلاعات رو نشون بده ما دوستت داریم آقا سجاد گل
    سلام ... خیر اون Unknown به خاطر فینگر نیست ! یه مربوط به چیپست یا کارت خوان یا سنسور و ...

امیدوارم که در هر رشته و گرایشی که هستین موفق باشید ... ولی دوست عزیز این جواب دادن من صرف پاسخ هرچی تکمیل تر خودمه ! نه اینکه بخوام خدای ناکرده بگم شما چیزی بلد نیستی ..

من وقتی میام اینجا جواب شما رو میدم ! درسته پست شما رو نقل قول کردم.. اما شاید سوال شما سوال خیلیای دیگه در آینده باشه که نرم افزار نخوندن .. پس پاسخ هرچه تکمیل تر باشه ، راندمانش بیشتره

*** راجع به گرافیکتون هم عرض کنم که ، ردیفه و مشکلی نداره ... اما نسخه ی INtel بروز نیست فک کنم ( با لب تاپ اومدم ورژن دقیقشو میگم )

بنده هم به شما و همه دوستان حاضر در این تاپیک ارادت دارم ..

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ... خیر اون Unknown به خاطر فینگر نیست ! یه مربوط به چیپست یا کارت خوان یا سنسور و ...

امیدوارم که در هر رشته و گرایشی که هستین موفق باشید ... ولی دوست عزیز این جواب دادن من صرف پاسخ هرچی تکمیل تر خودمه ! نه اینکه بخوام خدای ناکرده بگم شما چیزی بلد نیستی ..

من وقتی میام اینجا جواب شما رو میدم ! درسته پست شما رو نقل قول کردم.. اما شاید سوال شما سوال خیلیای دیگه در آینده باشه که نرم افزار نخوندن .. پس پاسخ هرچه تکمیل تر باشه ، راندمانش بیشتره

*** راجع به گرافیکتون هم عرض کنم که ، ردیفه و مشکلی نداره ... اما نسخه ی INtel بروز نیست فک کنم ( با لب تاپ اومدم ورژن دقیقشو میگم )

بنده هم به شما و همه دوستان حاضر در این تاپیک ارادت دارم ..
    کاملا درسته دوست عزیز
    والا من که میزنم آپدیت شه میگه آخرین نسخه رو داری و از روی فایل هم که نصب نمیشه اما به نظرم درسته . درضمن نمیدونم چرا اما توی 8 آخرین نسخه ی اینتل رو همونطور که تو عکس میبینی 8.982.60 نوشته و تاریخش هم 2012-8-1 هست اما توی 7 آخرین ورژن 8.951.6.0 و آخرین تاریخ 2012-03-29 هست . حالا واسه چی نمیدونم چرا . در ضمن جواب سوال بعدیم رو هم تو پست بعد اگه میدونی بده دادا

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوستان این جمله رو شاید زیاد شنیده باشید که میگن باید برای بازیهای جدید حتما درایور گرافیکتون به روز باشه
    منم دوستام همیشه آپدیت میکنن کریستالت رو البته روی PC . اما من رو 3 تا لپ تاپی که داشتم و هر سه تاشون ATI یا همون AMD بوده گرافیکاشون هر چی گشتم آپدیت ندارن . اصلا فک کنم توی Mobility ها آپدیتی وجود نداره توی کریستالتشون . کسی میدونه داستان چیه ؟ یعنی آیا آپدیت میشن ؟ چجوری ؟
    ضمنا بازم میگم اگه بازی ای نصب کردین روی 4540s لطف کنید بگین چه بازی ای بوده و چطور اجرا شده روی 4540 . من 2 تا بازی رو تست کردم که پست گذاشتم راجع به عملکرد دستگاه در این 2 بازی . فکر میکنم همه به این اطلاعات نیاز دارن و دوست دارن بدونن
    ممنون

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من به یه مشکلی برخورد کردم گفتم بگم ببینم کسی میدونه مال چیه یا نه
    طبق گفته ی دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در مورد نصب درایور ها در 8 PRO بود
    اینکه من میام کارت گرافیک intel 4000 رو نصب کنم میگه سیستمتون حداقل مشخصات که لازمه واسه نصب رو نداره که البته وقتی ATI رو نصب میکنم خود به خود Intel هم نصب میشه میخواستم ببینم داستان چیه و مشکل اصلی اینکه
    ویندوز 7 رو که کامل درایورا بدون مشکل نصبن اما توی ویندوز 8.1 PRO که تازه نصب کردم و 64 بیت هست با اینکه همه درایورا رو نصب میکنم باز هم یه گزینه انگار نصب نمیشه و تو دیوایس منیجر باقی میمونه
    و نکته اینکه درایور فینگر پرینت اصلا نصب نمیشه و وقتی میخوام نصبش کنم میگه فقط روی xp و 7 و vista قابل نصب هست و اگه میگین شاید درایور رو اشتباه دان کردم باید بگم از سایت خود HP و این سایتی که شما گفتین هم گرفتم و دقیقا نسخه ی ویندوز 8 رو گرفتم 64 بیتی رو و 3 بار هم دان کردم اما همش مثل همونه و دقیقا همون ارور رو میده
    حالا من عکسش رو هم میذازم تا دوستان ببینن و اگه بتونن کمکم کنن ... در ضمن ویندوز 8.1 pro اکتیو شده هم هست
    ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی بفرماین
    روش کلیک راست کردم توی عکس و Properties هم گرفتم . خودم فکر میکنم مال درایور USB باشه اما درایوری برای USB توی سایت ها واسه ویندوز 8 وجود نداشت که دان کنم واسه 7 هست اما واسه 8 نه . پس فهمیدم که مال اون نیست و مال چیز دیگه ای هست در ضمن HP SUPPort هم نصب کردم که ببینم چی کم داره و توی 7 کامل کار میکرد اما توی 8 گزینه ی آپدیت که چک میکنه درایوورها رو غیرفعال هست
    منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم

سلام
    شما اینو نصب کنید
    HP 3D DriveGuard 5
    بر طرف میشه
    برای خودمم همین مورد بود که با نصب این بر طرف شد

7. این کاربر از amink2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام
    دوستان این جمله رو شاید زیاد شنیده باشید که میگن باید برای بازیهای جدید حتما درایور گرافیکتون به روز باشه
    منم دوستام همیشه آپدیت میکنن کریستالت رو البته روی PC . اما من رو 3 تا لپ تاپی که داشتم و هر سه تاشون ATI یا همون AMD بوده گرافیکاشون هر چی گشتم آپدیت ندارن . اصلا فک کنم توی Mobility ها آپدیتی وجود نداره توی کریستالتشون . کسی میدونه داستان چیه ؟ یعنی آیا آپدیت میشن ؟ چجوری ؟
    ضمنا بازم میگم اگه بازی ای نصب کردین روی 4540s لطف کنید بگین چه بازی ای بوده و چطور اجرا شده روی 4540 . من 2 تا بازی رو تست کردم که پست گذاشتم راجع به عملکرد دستگاه در این 2 بازی . فکر میکنم همه به این اطلاعات نیاز دارن و دوست دارن بدونن
    ممنون
    سلام .. بله که برای گرافیک لب تاپ هم آپدیت ریلیز میشه ... مثلا واسه همین 4540s که ATI سری 7XXX هستش ، تو این 2 ماه شاید اقلا 4 بار آپدیت براش اومده باشه ...

آپدیت ترینش هم نسخه 13.10 هستش که در تاریخ 9/30/2013 ریلیز شد .

بازی های FIFA13 ، PES13 ، Call Of Duty MW3 ، Splinter Cell (Black List ) یادمه که اجرا کردم .. همه رو عالی اجرا میکرد فقط FIFA رو تنظیمات Ultra و هوای بارانی یکم لگ داشت !:(

در حال حاضر هم دارم نخسه ی جدید Call of juarez رو درم بازی میکن .. عالیه !

** دوست عزیز توجه داشته باش که این لب تاپ بیشتر از اینکه یه لب تاپ گیم باشه ؛ لب تاپ بیزینسیه

9. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من لب تاب رو تازه گرفتم. این درب DVD drive چجوری باز میشه؟!!
    میدونم سوال عجیبیه ولی هر کار میکنم باز نمیشه. دکمشو فشار میدم ولی سی دی درایو نمیاد بیرون!!
    قلق خاصی داره یا اولش که میزنی به برق اینطوری میشه؟
    Last edited by XMAN9; 06-10-2013 at 23:17.

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    شما اینو نصب کنید
    HP 3D DriveGuard 5
    بر طرف میشه
    برای خودمم همین مورد بود که با نصب این بر طرف شد
    سلام داداش
    میدونم چی میگی اما اون یکی unknow که مال اون بوده رفته . این یکی دیگه است
    هر چی فک کنی نصب کردم

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من لب تاب رو تازه گرفتم. این درب DVD drive چجوری باز میشه؟!!
    میدونم سوال عجیبیه ولی هر کار میکنم باز نمیشه. دکمشو فشار میدم ولی سی دی درایو نمیاد بیرون!!
    قلق خاصی داره یا اولش که میزنی به برق اینطوری میشه؟
    سلام
    داداش اصلا همچین چیزی محاله مگه اینکه مشکل سخت افزاری داشته باشه . چراغش روشن میشه ؟
    یه تست بکن از توی My computer روی cd Drive کلیک راست کم Eject رو بزن ببین چی میشه . اعلام کن . من فردا نیستم تا 10 روز دیگه اگه نبودم که دوستان خبره هستن و جواب میدن

13. این کاربر از farzadddddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •